Overclock.net › Forums › Components › Power Supplies › See anything wrong?
New Posts  All Forums:Forum Nav:

See anything wrong?

post #1 of 7
Thread Starter 
I just got my Antec 650w Neopower blue in the mail today from a respectable OCN trader. I have no clue what all the numbers mean but I know one way to see how good the PSU is doing is to use HWmonitor. here is a screen shot of the new PSU running on my sig rig. Do you see anything I should be worried about?





I should add that I am folding on both my cards.
Edited by DIRTYDUCK - 12/22/08 at 5:26pm
Bong Rig
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
E6750 @3.6 1.40v P5N-D SLI 750i EVGA 9800GX2 4Gigs G.Skill 800 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
40G WD IDE/250G sata 40xDVDRW Vista 64bit 22" hp A4576A 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech Antec 650w Neopower herbal green Logitech 
Mouse Pad
Rotting blue/black neo 
  hide details  
Reply
Bong Rig
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
E6750 @3.6 1.40v P5N-D SLI 750i EVGA 9800GX2 4Gigs G.Skill 800 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
40G WD IDE/250G sata 40xDVDRW Vista 64bit 22" hp A4576A 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech Antec 650w Neopower herbal green Logitech 
Mouse Pad
Rotting blue/black neo 
  hide details  
Reply
post #2 of 7
Thread Starter 
well 15 views and nobody can see anything wrong so I guess its good to go.
Bong Rig
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
E6750 @3.6 1.40v P5N-D SLI 750i EVGA 9800GX2 4Gigs G.Skill 800 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
40G WD IDE/250G sata 40xDVDRW Vista 64bit 22" hp A4576A 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech Antec 650w Neopower herbal green Logitech 
Mouse Pad
Rotting blue/black neo 
  hide details  
Reply
Bong Rig
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
E6750 @3.6 1.40v P5N-D SLI 750i EVGA 9800GX2 4Gigs G.Skill 800 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
40G WD IDE/250G sata 40xDVDRW Vista 64bit 22" hp A4576A 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech Antec 650w Neopower herbal green Logitech 
Mouse Pad
Rotting blue/black neo 
  hide details  
Reply
post #3 of 7
Well, what are you talking about? Is it the reading on the -5V line being about 0 volts? In most hardware monitoring programs, my -12v line reads as -16.64v (precisely), and my -5v line reads as about -8v. I'm pretty sure it's just a sensor error, or the reference voltage is off.
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5-2500K Biostar TP67B+ XFX HD5750 1GB 2x4GB DDR3 Corsair 1600 
Hard DriveOSMonitorPower
60GB OCZ SSD, 2x160GB HDD RAID0, 500GB+500GB+1.5TB Windows 7 Ultimate 64-bit Samsung SyncMaster 930B Antec SmartPower 450w 
Case
Antec 900 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5-2500K Biostar TP67B+ XFX HD5750 1GB 2x4GB DDR3 Corsair 1600 
Hard DriveOSMonitorPower
60GB OCZ SSD, 2x160GB HDD RAID0, 500GB+500GB+1.5TB Windows 7 Ultimate 64-bit Samsung SyncMaster 930B Antec SmartPower 450w 
Case
Antec 900 
  hide details  
Reply
post #4 of 7
Thread Starter 
hmmm ok well I guess if its working then I guess it works eh?
Bong Rig
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
E6750 @3.6 1.40v P5N-D SLI 750i EVGA 9800GX2 4Gigs G.Skill 800 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
40G WD IDE/250G sata 40xDVDRW Vista 64bit 22" hp A4576A 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech Antec 650w Neopower herbal green Logitech 
Mouse Pad
Rotting blue/black neo 
  hide details  
Reply
Bong Rig
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
E6750 @3.6 1.40v P5N-D SLI 750i EVGA 9800GX2 4Gigs G.Skill 800 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
40G WD IDE/250G sata 40xDVDRW Vista 64bit 22" hp A4576A 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech Antec 650w Neopower herbal green Logitech 
Mouse Pad
Rotting blue/black neo 
  hide details  
Reply
post #5 of 7
I don't see anything wrong but voltages read by software are mostly useless. Even if something looked off it wouldn't mean much.
i7 monsta
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 920 [4.2GHz] [1.325V] ASUS P6T Deluxe V2 2x XFX 5870 [1000/1250] G.Skill 3x2GB 1600MHz 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
X25-M 80GB, 320GB WD Scorpio Black Vista x64 2007FP-3007WFP-2007FP-1080p 32" OCN Ducky Brown 
PowerCaseMouse
Silverstone ST85F-P whiteOut G9 
  hide details  
Reply
i7 monsta
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 920 [4.2GHz] [1.325V] ASUS P6T Deluxe V2 2x XFX 5870 [1000/1250] G.Skill 3x2GB 1600MHz 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
X25-M 80GB, 320GB WD Scorpio Black Vista x64 2007FP-3007WFP-2007FP-1080p 32" OCN Ducky Brown 
PowerCaseMouse
Silverstone ST85F-P whiteOut G9 
  hide details  
Reply
post #6 of 7
Quote:
Originally Posted by shinji2k View Post
i don't see anything wrong but voltages read by software are mostly useless. Even if something looked off it wouldn't mean much.
qft
post #7 of 7
It would be a sensor problem, but check it out with a Everest Home Editon to be sure.
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Power Supplies
Overclock.net › Forums › Components › Power Supplies › See anything wrong?