Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › NVIDIA Drivers and Overclocking Software › 8800GT: PhysX & SLI
New Posts  All Forums:Forum Nav:

8800GT: PhysX & SLI

post #1 of 3
Thread Starter 
Hi everybody:

Well, I was mounting the PC after cleaning (I do it every month or so) and just for checking, I ran a 3D Mark to see if anything isn't properly connected. It gave me a rarely small score, I ran Crysis Benchmark and I had 22 FPS average... in a 3,6GHz, dual overclockeds 8800GT, 1280x1024 no AA, no AF. Really wasn't a thing to ignore. After checking a lot of things, I noticed on EVGA Precision: GPU1 went to 71ºC, normal on load temps. GPU2 was... 58, stock cooled.

Tried changing card in slot 1 in slot 2 and nothing, I tried to disable PhysX and... it worked. 35 FPS average on both.

So, what I think is: when I enable PhysX on control panel, automatically disables SLI (even if it's marked as Enabled on CP) and uses my GPU2 for physics. I tried only connecting one card and enabling PhysX and it worked so: the same card can do graphics and physics at the same time, but... how can I activate SLI and PhysX at the same? Driver issue? Or anything else?

I would be listening to any idea here, it'll be appreciated

Ps: I noticed this just today after the PC mount but just was because three days ago I updated my GPU drivers.
post #2 of 3
If you're on beta drivers you should roll back to the normal ones
Bravo One
(15 items)
 
   
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7 6700k Gigabyte Z170X-UD3 EVGA GTX1070 SC ACX3.0 16GB EVGA DDR4-2400mhz (2x8GB) 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
Samsung 840 Evo 120GB WD 1TB WD 500GB WD 250GB 
CoolingOSMonitorMonitor
Cooler Master Hyper TX3 Windows 10 x64 24" Asus 24" Samsung  
KeyboardPowerCase
OCN/Ducky Mechanical Corsair HX520 Fractal Design Define R5 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 4200M HP Probook 650 G1 Intel IGP 8GB DDR3 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
500GB DVD/RW Windows 7 Pro 64 bit 15" 
  hide details  
Reply
Bravo One
(15 items)
 
   
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7 6700k Gigabyte Z170X-UD3 EVGA GTX1070 SC ACX3.0 16GB EVGA DDR4-2400mhz (2x8GB) 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
Samsung 840 Evo 120GB WD 1TB WD 500GB WD 250GB 
CoolingOSMonitorMonitor
Cooler Master Hyper TX3 Windows 10 x64 24" Asus 24" Samsung  
KeyboardPowerCase
OCN/Ducky Mechanical Corsair HX520 Fractal Design Define R5 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 4200M HP Probook 650 G1 Intel IGP 8GB DDR3 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
500GB DVD/RW Windows 7 Pro 64 bit 15" 
  hide details  
Reply
post #3 of 3
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by wierdo124 View Post
If you're on beta drivers you should roll back to the normal ones
Ok, get back to oficial and it worked. Thanks
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › NVIDIA Drivers and Overclocking Software › 8800GT: PhysX & SLI