Overclock.net › Forums › Intel › Intel - General › Help. New mobo and cpu. comp not even booting. (pics)
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Help. New mobo and cpu. comp not even booting. (pics) - Page 3

post #21 of 22
Quote:
Originally Posted by Candlebox View Post
I wanted to keep my ATI X1950 Pro AGP. I also didn't want to have to buy new memory. This was the most affordable upgrade for me. I really just wanted to get rid of my P4.

Problem sorted out. Thank you everyone.
What was the solution? Glad you got it going, hope it works well.
Quadzilla
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 920 C0 | 3.8ghz HT on | 1.3v |20x191 Gigabyte EX58-UD5 Gigabyte 6850 - 975/1100 1.2v Gskill (6 x 2GB) DDR3-1600mhz [6GBPI] 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
3x640 WDAAKS (Cavier Blue) Raid 0, Seagate Storage Windows 7/ Windows XP L246WP 24" MVA Panel Tarantula 
PowerCaseMouseMouse Pad
Corsair 750TX Lian Li PC-201 MX 518 Icemat 
  hide details  
Reply
Quadzilla
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 920 C0 | 3.8ghz HT on | 1.3v |20x191 Gigabyte EX58-UD5 Gigabyte 6850 - 975/1100 1.2v Gskill (6 x 2GB) DDR3-1600mhz [6GBPI] 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
3x640 WDAAKS (Cavier Blue) Raid 0, Seagate Storage Windows 7/ Windows XP L246WP 24" MVA Panel Tarantula 
PowerCaseMouseMouse Pad
Corsair 750TX Lian Li PC-201 MX 518 Icemat 
  hide details  
Reply
post #22 of 22
Thread Starter 
I did a fresh install of Windows. I figured because the hard drive and ram were the same that I didn't have to do that. That's why I said i was new at this, in case I didn't do something that was obvious to others.

Thank you Chavez for being a big help.
Thank you everyone else for your suggestions and taking time to help me.
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Intel - General
Overclock.net › Forums › Intel › Intel - General › Help. New mobo and cpu. comp not even booting. (pics)