Overclock.net › Forums › Components › Monitors and Displays › ACER H213H "No Signal" problem on bootup
New Posts  All Forums:Forum Nav:

ACER H213H "No Signal" problem on bootup

post #1 of 3
Thread Starter 
hey guys, I have an ACER H213H 22'' Lcd monitor that doesn't like to come on with the computer... I don't know what the problem is. When ever I restart with the button or in the OS, it gives me a no signal sign and goes into standby while the computer boots up. It uses a DVI connection but I've also tried it with VGA and HDMI and get the same results. It's REALLY annoying having to restart until the monitor wants to turn on.... oh and my VGA CRT doesn't have this problem. Any suggestions on how to fix this nuisance?
ProjectX91
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
9950BE 125w M3A79-T Deluxe Sapphire Radeon 4750 1GB DDR5 2x2GB GSkill 1066 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
500GB Seagate Barracuda 7200.12 Samsung SH-S223F Windows Vista SP2 x64 ACER H213H 22'' LCD 
PowerCase
700w CoolMax CUG series Antec Three-Hundred 
  hide details  
Reply
ProjectX91
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
9950BE 125w M3A79-T Deluxe Sapphire Radeon 4750 1GB DDR5 2x2GB GSkill 1066 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
500GB Seagate Barracuda 7200.12 Samsung SH-S223F Windows Vista SP2 x64 ACER H213H 22'' LCD 
PowerCase
700w CoolMax CUG series Antec Three-Hundred 
  hide details  
Reply
post #2 of 3
I'm actually having the same issue with 2 seperate rigs.

At first I thought it was just the computer ... it would come on maybe 1 out of 4 times. Sometimes it would come on 3 times in a row. next time it wouldnt come on.

So I then hooked up another rig I had just cleaned out and reseated everything in and upon the first boot I got a screen and then within 30 seconds it just cut out.

I then switched monitors 3 times between a different LCD and an old CRT and got the same "only comes on when it wants to" reponse ...

I'm really fearing the worse because I have NO idea what the hell is going on. Both rigs should be just fine ... I dont think there were any major static shocks to BOTH of these computers to make them act so tempermental ...

I dont mean to highjack , i'm just having similar problems ... accept when i tried it with my VGA CRT it did the same thing so maybe we have different problems? I dunno ... just rambling I guess...
Edited by metaverse - 2/1/09 at 1:11am
[silent.sound]
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7 920 [3841A] Gigabyte EX58-UD3R GeForce 9500 GT [3x2gig] 1333mhz [OCZ] 
Hard DriveOptical DriveMonitorPower
74gb Raptor|150gb Raptor|400gb Caviar LG DVD Burner 22" Acer x223w 550w Antec True Power Trio 
Case
Antec P182 [modded] 
  hide details  
Reply
[silent.sound]
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7 920 [3841A] Gigabyte EX58-UD3R GeForce 9500 GT [3x2gig] 1333mhz [OCZ] 
Hard DriveOptical DriveMonitorPower
74gb Raptor|150gb Raptor|400gb Caviar LG DVD Burner 22" Acer x223w 550w Antec True Power Trio 
Case
Antec P182 [modded] 
  hide details  
Reply
post #3 of 3
Thread Starter 
I have 2 ACERs and they BOTH do the same thing on 2 different computers. Its extremely irritating and i fear that I might somehow break my new computer having to restart everything to get the monitor to turn on. I have too reseated everything, even tried moving my video card to a different PCIe slot. My board doesn't have any onboard video so thats out of the question. can anyone find a solution to this?
ProjectX91
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
9950BE 125w M3A79-T Deluxe Sapphire Radeon 4750 1GB DDR5 2x2GB GSkill 1066 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
500GB Seagate Barracuda 7200.12 Samsung SH-S223F Windows Vista SP2 x64 ACER H213H 22'' LCD 
PowerCase
700w CoolMax CUG series Antec Three-Hundred 
  hide details  
Reply
ProjectX91
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
9950BE 125w M3A79-T Deluxe Sapphire Radeon 4750 1GB DDR5 2x2GB GSkill 1066 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
500GB Seagate Barracuda 7200.12 Samsung SH-S223F Windows Vista SP2 x64 ACER H213H 22'' LCD 
PowerCase
700w CoolMax CUG series Antec Three-Hundred 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Monitors and Displays
Overclock.net › Forums › Components › Monitors and Displays › ACER H213H "No Signal" problem on bootup