Overclock.net › Forums › Intel › Intel Motherboards › I lost my audio on P4S800
New Posts  All Forums:Forum Nav:

I lost my audio on P4S800

post #1 of 7
Thread Starter 
I had some comp problems and ended up losing my onboard audio driver. I have an Asus P4S800 mobo. if anyone knows where I can get that driver from please post a link. If you own the board, maybe you could make an .iso of the installation cd and send that to me and I could try to reinstall the audio driver from the cd.
current build
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
X2 6000+ @ 3.2 EVGA 590sli 8800gts (g92) Wintec 4x1GB DDR2 1066 
OSPower
Windows XP SP3 BFG 650W 
  hide details  
Reply
current build
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
X2 6000+ @ 3.2 EVGA 590sli 8800gts (g92) Wintec 4x1GB DDR2 1066 
OSPower
Windows XP SP3 BFG 650W 
  hide details  
Reply
post #2 of 7
The audio drivers for the P4S800 are located at this address: http://support.asus.com/download/dow...s&model=P4S800
post #3 of 7
Thread Starter 
that link contains the bios for the board. I've already re-installed the bios, and it didn't do anything. I even tried the beta one. I'll try installing version 1010 again and let you know how it turns out
current build
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
X2 6000+ @ 3.2 EVGA 590sli 8800gts (g92) Wintec 4x1GB DDR2 1066 
OSPower
Windows XP SP3 BFG 650W 
  hide details  
Reply
current build
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
X2 6000+ @ 3.2 EVGA 590sli 8800gts (g92) Wintec 4x1GB DDR2 1066 
OSPower
Windows XP SP3 BFG 650W 
  hide details  
Reply
post #4 of 7
That link contains all the updates for your board including the sound drivers just look lower or browse to the drivers tab.
post #5 of 7
Thread Starter 
yea, so it turns out I'm blind. I was on that page quite a few times before, and I just never saw it. But I have sound!!! thank you very much
current build
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
X2 6000+ @ 3.2 EVGA 590sli 8800gts (g92) Wintec 4x1GB DDR2 1066 
OSPower
Windows XP SP3 BFG 650W 
  hide details  
Reply
current build
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
X2 6000+ @ 3.2 EVGA 590sli 8800gts (g92) Wintec 4x1GB DDR2 1066 
OSPower
Windows XP SP3 BFG 650W 
  hide details  
Reply
post #6 of 7
Thread Starter 
how do I give you rep points?
current build
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
X2 6000+ @ 3.2 EVGA 590sli 8800gts (g92) Wintec 4x1GB DDR2 1066 
OSPower
Windows XP SP3 BFG 650W 
  hide details  
Reply
current build
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
X2 6000+ @ 3.2 EVGA 590sli 8800gts (g92) Wintec 4x1GB DDR2 1066 
OSPower
Windows XP SP3 BFG 650W 
  hide details  
Reply
post #7 of 7
The rules for reputation have changed a bit, to leave reputation I believe you need a certain amount of posts and you have to be a member for a certain number of days.
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Intel Motherboards
Overclock.net › Forums › Intel › Intel Motherboards › I lost my audio on P4S800