Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Operating Systems › Windows › Internet only visiting https sites (secure)
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Internet only visiting https sites (secure) - Page 3

post #21 of 39
Thread Starter 
i do have a router, however the other computers hooked up to it work, that is what i am responding on right now.
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Allendale E6400 Gigabyte GA-965P-DS3 EVGA 7900GT Team Xtreme 512x2 667 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
WD 200GB SATA XP Pro Service Pack 3 Samsung 793 CRT Logitech Wired 
PowerCaseMouse
OCZ GameXsteem 600W Lian Li PC65 - Silver Logitech MX700 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Allendale E6400 Gigabyte GA-965P-DS3 EVGA 7900GT Team Xtreme 512x2 667 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
WD 200GB SATA XP Pro Service Pack 3 Samsung 793 CRT Logitech Wired 
PowerCaseMouse
OCZ GameXsteem 600W Lian Li PC65 - Silver Logitech MX700 
  hide details  
Reply
post #22 of 39
just make sure as i ip addy can have restiction on this
The Wee System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
I7 2600 K ASUS P8P67 Pro CF MSI R6950/70 Flashed 2GB 16 GB Mushkin Silverline 1333 4*4GB 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
OCZ Solid 3 60GB SSD, 1TB Samsung F1 WIN 7 ULT x64/ MInt Samsung 24" lcd Razor Blackwidow 
PowerCaseMouse
1kw BFG Coolermaster HAF 932 Logitec G9 
  hide details  
Reply
The Wee System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
I7 2600 K ASUS P8P67 Pro CF MSI R6950/70 Flashed 2GB 16 GB Mushkin Silverline 1333 4*4GB 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
OCZ Solid 3 60GB SSD, 1TB Samsung F1 WIN 7 ULT x64/ MInt Samsung 24" lcd Razor Blackwidow 
PowerCaseMouse
1kw BFG Coolermaster HAF 932 Logitec G9 
  hide details  
Reply
post #23 of 39
Yeah i mean do go throught the trouble of connecting just the affected computer to your mdm and see if it help.... i doubt it will but we have to eliminate it before you reinstall xp or anything
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
E6600 Asus P5W Deluxe eVGA 7900GT KO 4x1GB Gskill PC2 6400 
Hard DriveOSMonitorPower
Hitachi 2x500Gb Raid 0 Vista Ultimate x64 Dual Acer 20" 1680x1050 PCMCS 550watt 
CaseMouseMouse Pad
Thermaltake Armor MX Revolution Xtrac Ripper 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
E6600 Asus P5W Deluxe eVGA 7900GT KO 4x1GB Gskill PC2 6400 
Hard DriveOSMonitorPower
Hitachi 2x500Gb Raid 0 Vista Ultimate x64 Dual Acer 20" 1680x1050 PCMCS 550watt 
CaseMouseMouse Pad
Thermaltake Armor MX Revolution Xtrac Ripper 
  hide details  
Reply
post #24 of 39
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by PaulB
Yeah i mean do go throught the trouble of connecting just the affected computer to your mdm and see if it help.... i doubt it will but we have to eliminate it before you reinstall xp or anything
nope, didnt work
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Allendale E6400 Gigabyte GA-965P-DS3 EVGA 7900GT Team Xtreme 512x2 667 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
WD 200GB SATA XP Pro Service Pack 3 Samsung 793 CRT Logitech Wired 
PowerCaseMouse
OCZ GameXsteem 600W Lian Li PC65 - Silver Logitech MX700 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Allendale E6400 Gigabyte GA-965P-DS3 EVGA 7900GT Team Xtreme 512x2 667 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
WD 200GB SATA XP Pro Service Pack 3 Samsung 793 CRT Logitech Wired 
PowerCaseMouse
OCZ GameXsteem 600W Lian Li PC65 - Silver Logitech MX700 
  hide details  
Reply
post #25 of 39
so its not winsock most likly... not the router... what happens when you try? "page can not be displayed" ? on the program tab in internet option have you done the "reset all web settings"? can you browse sites if you use the IP address?

edit:: that winsock app did run ok for you didnt it? no errors there?
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
E6600 Asus P5W Deluxe eVGA 7900GT KO 4x1GB Gskill PC2 6400 
Hard DriveOSMonitorPower
Hitachi 2x500Gb Raid 0 Vista Ultimate x64 Dual Acer 20" 1680x1050 PCMCS 550watt 
CaseMouseMouse Pad
Thermaltake Armor MX Revolution Xtrac Ripper 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
E6600 Asus P5W Deluxe eVGA 7900GT KO 4x1GB Gskill PC2 6400 
Hard DriveOSMonitorPower
Hitachi 2x500Gb Raid 0 Vista Ultimate x64 Dual Acer 20" 1680x1050 PCMCS 550watt 
CaseMouseMouse Pad
Thermaltake Armor MX Revolution Xtrac Ripper 
  hide details  
Reply
post #26 of 39
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by PaulB
so its not winsock most likly... not the router... what happens when you try? "page can not be displayed" ? on the program tab in internet option have you done the "reset all web settings"? can you browse sites if you use the IP address?

edit:: that winsock app did run ok for you didnt it? no errors there?
Downloading the application right now, then moving it to the non working computer, ill tell you in a few minutes what the results were.
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Allendale E6400 Gigabyte GA-965P-DS3 EVGA 7900GT Team Xtreme 512x2 667 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
WD 200GB SATA XP Pro Service Pack 3 Samsung 793 CRT Logitech Wired 
PowerCaseMouse
OCZ GameXsteem 600W Lian Li PC65 - Silver Logitech MX700 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Allendale E6400 Gigabyte GA-965P-DS3 EVGA 7900GT Team Xtreme 512x2 667 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
WD 200GB SATA XP Pro Service Pack 3 Samsung 793 CRT Logitech Wired 
PowerCaseMouse
OCZ GameXsteem 600W Lian Li PC65 - Silver Logitech MX700 
  hide details  
Reply
post #27 of 39
Thread Starter 
nope, the program didnt fix it. I still get the page cannot be displayed error, but https sites such as paypal still load. However, paypal, the only https site i have tried, asks me something about a security certificate about 20 times, and if i want to continue or not. Is there some setting in IE that blocks all regular sites and only allows https sites with security certificates to be loaded? I know there is that kind of setting on my Mac.
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Allendale E6400 Gigabyte GA-965P-DS3 EVGA 7900GT Team Xtreme 512x2 667 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
WD 200GB SATA XP Pro Service Pack 3 Samsung 793 CRT Logitech Wired 
PowerCaseMouse
OCZ GameXsteem 600W Lian Li PC65 - Silver Logitech MX700 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Allendale E6400 Gigabyte GA-965P-DS3 EVGA 7900GT Team Xtreme 512x2 667 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
WD 200GB SATA XP Pro Service Pack 3 Samsung 793 CRT Logitech Wired 
PowerCaseMouse
OCZ GameXsteem 600W Lian Li PC65 - Silver Logitech MX700 
  hide details  
Reply
post #28 of 39
Are you date and time exactly correct? and web settings reset?
cause if the setting for IE are default and your date and time are right then you should be good on the certificates
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
E6600 Asus P5W Deluxe eVGA 7900GT KO 4x1GB Gskill PC2 6400 
Hard DriveOSMonitorPower
Hitachi 2x500Gb Raid 0 Vista Ultimate x64 Dual Acer 20" 1680x1050 PCMCS 550watt 
CaseMouseMouse Pad
Thermaltake Armor MX Revolution Xtrac Ripper 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
E6600 Asus P5W Deluxe eVGA 7900GT KO 4x1GB Gskill PC2 6400 
Hard DriveOSMonitorPower
Hitachi 2x500Gb Raid 0 Vista Ultimate x64 Dual Acer 20" 1680x1050 PCMCS 550watt 
CaseMouseMouse Pad
Thermaltake Armor MX Revolution Xtrac Ripper 
  hide details  
Reply
post #29 of 39
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by PaulB
Are you date and time exactly correct? and web settings reset?
cause if the setting for IE are default and your date and time are right then you should be good on the certificates
Date and time were WRONG, however i fixed it and reset the web settings and there is still no luck.
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Allendale E6400 Gigabyte GA-965P-DS3 EVGA 7900GT Team Xtreme 512x2 667 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
WD 200GB SATA XP Pro Service Pack 3 Samsung 793 CRT Logitech Wired 
PowerCaseMouse
OCZ GameXsteem 600W Lian Li PC65 - Silver Logitech MX700 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Allendale E6400 Gigabyte GA-965P-DS3 EVGA 7900GT Team Xtreme 512x2 667 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
WD 200GB SATA XP Pro Service Pack 3 Samsung 793 CRT Logitech Wired 
PowerCaseMouse
OCZ GameXsteem 600W Lian Li PC65 - Silver Logitech MX700 
  hide details  
Reply
post #30 of 39
Do you have any norton products installed and if so do you get a driver load error when you reboot?
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
E6600 Asus P5W Deluxe eVGA 7900GT KO 4x1GB Gskill PC2 6400 
Hard DriveOSMonitorPower
Hitachi 2x500Gb Raid 0 Vista Ultimate x64 Dual Acer 20" 1680x1050 PCMCS 550watt 
CaseMouseMouse Pad
Thermaltake Armor MX Revolution Xtrac Ripper 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
E6600 Asus P5W Deluxe eVGA 7900GT KO 4x1GB Gskill PC2 6400 
Hard DriveOSMonitorPower
Hitachi 2x500Gb Raid 0 Vista Ultimate x64 Dual Acer 20" 1680x1050 PCMCS 550watt 
CaseMouseMouse Pad
Thermaltake Armor MX Revolution Xtrac Ripper 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Windows
Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Operating Systems › Windows › Internet only visiting https sites (secure)