Overclock.net › Forums › Intel › Intel Motherboards › Need Help Now!
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Need Help Now!

post #1 of 20
Thread Starter 
I just constructed my NEW system it dont have a P4 12v it has one with 8 and 4 holes. I connected the 4 one anyway

Now when i turn the psu on it turns its self on and the floppy and cd rw lights are on theres a green light on mobo and it beeps!! Nothing on screen can anyone help?
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
P4 3.4Ghz 650 (OC to 4.0) Asus P5WD2-Premium XFX 520M 7900GT (RMAED) 2GB Corsair 5400 DDR2 PRO 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
2x 200GB, 1x 320GB SG Windows Vista Ultimate Dell UltraSharp 2407WFP Logitech G15, Zboard FANG 
PowerCaseMouse
Hyper 580 Modular Black Akasa Eclipse-62 Logitech G5 Gaming 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
P4 3.4Ghz 650 (OC to 4.0) Asus P5WD2-Premium XFX 520M 7900GT (RMAED) 2GB Corsair 5400 DDR2 PRO 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
2x 200GB, 1x 320GB SG Windows Vista Ultimate Dell UltraSharp 2407WFP Logitech G15, Zboard FANG 
PowerCaseMouse
Hyper 580 Modular Black Akasa Eclipse-62 Logitech G5 Gaming 
  hide details  
Reply
post #2 of 20
is everything else hooked up correctly? ram seated all the way
Home 1
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD FX-6300 Vishera  ASUS M5A78L-M LX PLUS HD7950 8GB DDR3 
Hard DriveCoolingOSMonitor
WD 250GB Stock Windows 10 32 inch 
PowerCase
EVGA 600B Rosewill 
  hide details  
Reply
Home 1
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD FX-6300 Vishera  ASUS M5A78L-M LX PLUS HD7950 8GB DDR3 
Hard DriveCoolingOSMonitor
WD 250GB Stock Windows 10 32 inch 
PowerCase
EVGA 600B Rosewill 
  hide details  
Reply
post #3 of 20
Check the jumpers on the board, Asus sometimes doesn't install them for you
Torch's Rig
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
E6750 w/G0 ASUS P5KC Sapphire HD5770 1GB 4 GB G.Skill DDR3 1333 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
ADATA S510 120GB SSD, (2)Samsung F3 1TB, Seaga... Asus SATA DVD LinuxMint 13 x86 w/Mate Asus 23" HD 1080p HDMI LED LCD 
KeyboardPowerCaseMouse
Microsoft Sidewinder X4 610w PC Power & Cool Silencer Rosewill Blackbone Logitech G400 
Mouse Pad
DOLICA 
  hide details  
Reply
Torch's Rig
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
E6750 w/G0 ASUS P5KC Sapphire HD5770 1GB 4 GB G.Skill DDR3 1333 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
ADATA S510 120GB SSD, (2)Samsung F3 1TB, Seaga... Asus SATA DVD LinuxMint 13 x86 w/Mate Asus 23" HD 1080p HDMI LED LCD 
KeyboardPowerCaseMouse
Microsoft Sidewinder X4 610w PC Power & Cool Silencer Rosewill Blackbone Logitech G400 
Mouse Pad
DOLICA 
  hide details  
Reply
post #4 of 20
Thread Starter 
OMG WHAT STAR YOU ARE! Now i reseated the ram its ok but when windows tries to boot it just restarts! And it powers on as soon as i flick over the PSU switch

The floppy light is always on also i think.
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
P4 3.4Ghz 650 (OC to 4.0) Asus P5WD2-Premium XFX 520M 7900GT (RMAED) 2GB Corsair 5400 DDR2 PRO 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
2x 200GB, 1x 320GB SG Windows Vista Ultimate Dell UltraSharp 2407WFP Logitech G15, Zboard FANG 
PowerCaseMouse
Hyper 580 Modular Black Akasa Eclipse-62 Logitech G5 Gaming 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
P4 3.4Ghz 650 (OC to 4.0) Asus P5WD2-Premium XFX 520M 7900GT (RMAED) 2GB Corsair 5400 DDR2 PRO 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
2x 200GB, 1x 320GB SG Windows Vista Ultimate Dell UltraSharp 2407WFP Logitech G15, Zboard FANG 
PowerCaseMouse
Hyper 580 Modular Black Akasa Eclipse-62 Logitech G5 Gaming 
  hide details  
Reply
post #5 of 20
Reset the video card, and do you have the power pluged in to the card.
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
FX-57 lapped DFI Lanparty NF4 SLI DR 2x7800GT OC 2x512 PNY DDR600 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
4x36gb Raptors raid-0 2000 pro HP P1100 20 inch Micro wireless 
PowerCaseMouse
Antic 550 True Control TT Armor Ge optical 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
FX-57 lapped DFI Lanparty NF4 SLI DR 2x7800GT OC 2x512 PNY DDR600 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
4x36gb Raptors raid-0 2000 pro HP P1100 20 inch Micro wireless 
PowerCaseMouse
Antic 550 True Control TT Armor Ge optical 
  hide details  
Reply
post #6 of 20
Thread Starter 
im using an old ATI X300 no power needed for it - its the windows issue - it goes to the loading bar thingy and nothing on the progress scrools and it restarts!
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
P4 3.4Ghz 650 (OC to 4.0) Asus P5WD2-Premium XFX 520M 7900GT (RMAED) 2GB Corsair 5400 DDR2 PRO 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
2x 200GB, 1x 320GB SG Windows Vista Ultimate Dell UltraSharp 2407WFP Logitech G15, Zboard FANG 
PowerCaseMouse
Hyper 580 Modular Black Akasa Eclipse-62 Logitech G5 Gaming 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
P4 3.4Ghz 650 (OC to 4.0) Asus P5WD2-Premium XFX 520M 7900GT (RMAED) 2GB Corsair 5400 DDR2 PRO 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
2x 200GB, 1x 320GB SG Windows Vista Ultimate Dell UltraSharp 2407WFP Logitech G15, Zboard FANG 
PowerCaseMouse
Hyper 580 Modular Black Akasa Eclipse-62 Logitech G5 Gaming 
  hide details  
Reply
post #7 of 20
I think you have your power switch hooked up wrong on your mother board. Also is hyper the name brand of that psu? never heard of them. Can you get into the bios? Are there any constant beeps? Is it 24 pin power supply? are you using a 20 to 24 adapter? Try reseating everything including the processor. (just a bunch of ideas)
My System
(13 items)
 
System 2
(12 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
X2 4400 ASUS A8NE XFX 7900GT Extreme OCZ DDR 500 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
300GB + 2, 160GB drives XP Pro HP LCD Z-Board 
PowerCaseMouseMouse Pad
SilverStone ST75ZF (750 watt) Aspire X-plorer MS Laser 6000 Aqua 3 
CPUMotherboardGraphicsRAM
C2D 6400 ASUS P5B Gigabyte Radeon HD 6770 OCZ Value DDR2 PC 4200 
OSMonitorPowerCase
Win 7 17" CRT SilverStone ST75ZF (750 watt) Aspire X-plorer 
Mouse
MS 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
System 2
(12 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
X2 4400 ASUS A8NE XFX 7900GT Extreme OCZ DDR 500 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
300GB + 2, 160GB drives XP Pro HP LCD Z-Board 
PowerCaseMouseMouse Pad
SilverStone ST75ZF (750 watt) Aspire X-plorer MS Laser 6000 Aqua 3 
CPUMotherboardGraphicsRAM
C2D 6400 ASUS P5B Gigabyte Radeon HD 6770 OCZ Value DDR2 PC 4200 
OSMonitorPowerCase
Win 7 17" CRT SilverStone ST75ZF (750 watt) Aspire X-plorer 
Mouse
MS 
  hide details  
Reply
post #8 of 20
It could be the power switch or there could be an instabiblity issue. I would up date the bios on that baord. I belive that motherboard needs a few updates before it starts working properly.
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardOSMonitor
P4 3.2E gHz @ 4.0E gHz MSI 865 PE Neo 2 XP pro (SP 2) ViewSonic VG510s 
KeyboardPowerCaseMouse
IBM 420w Enermax cooler master microsoft wireless 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardOSMonitor
P4 3.2E gHz @ 4.0E gHz MSI 865 PE Neo 2 XP pro (SP 2) ViewSonic VG510s 
KeyboardPowerCaseMouse
IBM 420w Enermax cooler master microsoft wireless 
  hide details  
Reply
post #9 of 20
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by sleepy127
I think you have your power switch hooked up wrong on your mother board. Also is hyper the name brand of that psu? never heard of them. Can you get into the bios? Are there any constant beeps? Is it 24 pin power supply? are you using a 20 to 24 adapter? Try reseating everything including the processor. (just a bunch of ideas)
Hyper are a known brand!! Anyway i can get into bios yes i found one issue my cd drives! Ok im going to do that now but some1 said about the power switch - it works! I can turn on and off and with reset!
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
P4 3.4Ghz 650 (OC to 4.0) Asus P5WD2-Premium XFX 520M 7900GT (RMAED) 2GB Corsair 5400 DDR2 PRO 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
2x 200GB, 1x 320GB SG Windows Vista Ultimate Dell UltraSharp 2407WFP Logitech G15, Zboard FANG 
PowerCaseMouse
Hyper 580 Modular Black Akasa Eclipse-62 Logitech G5 Gaming 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
P4 3.4Ghz 650 (OC to 4.0) Asus P5WD2-Premium XFX 520M 7900GT (RMAED) 2GB Corsair 5400 DDR2 PRO 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
2x 200GB, 1x 320GB SG Windows Vista Ultimate Dell UltraSharp 2407WFP Logitech G15, Zboard FANG 
PowerCaseMouse
Hyper 580 Modular Black Akasa Eclipse-62 Logitech G5 Gaming 
  hide details  
Reply
post #10 of 20
is this a new install of windows or are you trying to boot up a previous install from a different computer?
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q6600 Core 2 Quad ECS PN2-SLI2+ 2 EVGA 8800GTS 760MB 4Gb DDR2 1066 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
80Gb WD Win XP Home ViewSonic VA1912wb Z-Board 
PowerCaseMouse
TOPOWER 1000W XION logitech MX-518 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q6600 Core 2 Quad ECS PN2-SLI2+ 2 EVGA 8800GTS 760MB 4Gb DDR2 1066 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
80Gb WD Win XP Home ViewSonic VA1912wb Z-Board 
PowerCaseMouse
TOPOWER 1000W XION logitech MX-518 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Intel Motherboards
Overclock.net › Forums › Intel › Intel Motherboards › Need Help Now!