Overclock.net › Forums › Components › Monitors and Displays › My old lcd died...
New Posts  All Forums:Forum Nav:

My old lcd died...

post #1 of 6
Thread Starter 
So i bought a new one, straight from newegg out of the box it has a purple pixel on the top right side, also when i run ati tool the 3d mode, that hairy box is missing pieces and its also overlaid with small blue bricks.... ***
 
Micromachine
(8 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 4500u Inspiron 15 7000 Integrated 8gb 
Hard DriveOSMouse
120gb Samsung EVO SSD Debian Logitech m705 
CPUMotherboardRAMHard Drive
AMD 5350 Kabini AsRock AM1H-ITX 8gb Gskill Ripjaws (2x4) Samsung 120 Evo 
Hard DriveHard DriveOSCase
WD 1tb 2.5 WD 2tb USB 3.0 Ubuntu Server 16.04 Antec ISK 
  hide details  
Reply
 
Micromachine
(8 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 4500u Inspiron 15 7000 Integrated 8gb 
Hard DriveOSMouse
120gb Samsung EVO SSD Debian Logitech m705 
CPUMotherboardRAMHard Drive
AMD 5350 Kabini AsRock AM1H-ITX 8gb Gskill Ripjaws (2x4) Samsung 120 Evo 
Hard DriveHard DriveOSCase
WD 1tb 2.5 WD 2tb USB 3.0 Ubuntu Server 16.04 Antec ISK 
  hide details  
Reply
post #2 of 6
artifacting and dead pixels.
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardOSMonitor
Athlon 64 3000+ @ 2.5ghz Gigabyte GA-K8N51GMF-9 XP Pro Corperate Philips 17 inch CRT 
KeyboardPowerCaseMouse
Fellowes Ergonomic 480W Tt Butterfly Thermaltake Swing Microsoft Optical 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardOSMonitor
Athlon 64 3000+ @ 2.5ghz Gigabyte GA-K8N51GMF-9 XP Pro Corperate Philips 17 inch CRT 
KeyboardPowerCaseMouse
Fellowes Ergonomic 480W Tt Butterfly Thermaltake Swing Microsoft Optical 
  hide details  
Reply
post #3 of 6
Thread Starter 
how the hell am i getting artifacts, im runnin a x850 pro unlocked to 16 pipes but still clocking at 500 500, and i installed a zalman 700 cu, the copper one. as of right now with the cube running, temps with the zalman arent goin over 45c. i had zero problems like this on the crt i was using while i waited for this monitor to get here. as for artifacts wouldnt they be random yellow blotches?, there are simply square holes in the cube, no color other than the red that would be on the other side. also those blue bricks arent in a random pattern, over the 3d window there is 4 rows of them like this:


IIII IIII
IIII IIII
IIII IIII
IIII IIII
IIII IIII
IIII IIII
 
Micromachine
(8 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 4500u Inspiron 15 7000 Integrated 8gb 
Hard DriveOSMouse
120gb Samsung EVO SSD Debian Logitech m705 
CPUMotherboardRAMHard Drive
AMD 5350 Kabini AsRock AM1H-ITX 8gb Gskill Ripjaws (2x4) Samsung 120 Evo 
Hard DriveHard DriveOSCase
WD 1tb 2.5 WD 2tb USB 3.0 Ubuntu Server 16.04 Antec ISK 
  hide details  
Reply
 
Micromachine
(8 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 4500u Inspiron 15 7000 Integrated 8gb 
Hard DriveOSMouse
120gb Samsung EVO SSD Debian Logitech m705 
CPUMotherboardRAMHard Drive
AMD 5350 Kabini AsRock AM1H-ITX 8gb Gskill Ripjaws (2x4) Samsung 120 Evo 
Hard DriveHard DriveOSCase
WD 1tb 2.5 WD 2tb USB 3.0 Ubuntu Server 16.04 Antec ISK 
  hide details  
Reply
post #4 of 6
damaged dvi connector?
post #5 of 6
Thread Starter 
havnt used it, this monitor is analog, at first i thought i may have messed something up but if i plug in the CRT its perfectly fine. did i just get a totally screwd up lcd?
 
Micromachine
(8 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 4500u Inspiron 15 7000 Integrated 8gb 
Hard DriveOSMouse
120gb Samsung EVO SSD Debian Logitech m705 
CPUMotherboardRAMHard Drive
AMD 5350 Kabini AsRock AM1H-ITX 8gb Gskill Ripjaws (2x4) Samsung 120 Evo 
Hard DriveHard DriveOSCase
WD 1tb 2.5 WD 2tb USB 3.0 Ubuntu Server 16.04 Antec ISK 
  hide details  
Reply
 
Micromachine
(8 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 4500u Inspiron 15 7000 Integrated 8gb 
Hard DriveOSMouse
120gb Samsung EVO SSD Debian Logitech m705 
CPUMotherboardRAMHard Drive
AMD 5350 Kabini AsRock AM1H-ITX 8gb Gskill Ripjaws (2x4) Samsung 120 Evo 
Hard DriveHard DriveOSCase
WD 1tb 2.5 WD 2tb USB 3.0 Ubuntu Server 16.04 Antec ISK 
  hide details  
Reply
post #6 of 6
sounds like it....what is the brand and model...you might just have an unknown that windows can plug and play

sounds like the image controller on the LCD is messed...RMA here you come!
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Monitors and Displays
Overclock.net › Forums › Components › Monitors and Displays › My old lcd died...