Overclock.net › Forums › Cooling › Water Cooling › OCN Water Cooling Club And Picture Gallery
New Posts  All Forums:Forum Nav:

OCN Water Cooling Club And Picture Gallery - Page 6354

post #63531 of 106461
Quote:
Originally Posted by amorello View Post

Yes sir I know, it is wink.gif the res is full atm and water doesn't go down, there is a big air gap (totally no water) from the cpu outlet to the res top inlet. When I open a port on the top of the res to let air out while pump is off water comes out. When I do it while the pump is on the water just comes back u when the pump is off. And there are waterish noises in the pump, like somethings wrong, which it is.

You need to drain some fluid out of the reservoir, it 100% shouldn't be closed during priming/bleeding. Once you get the reservoir down to a point where it's not overflowing, shake it up a bit to try dislodging a possible air bubble in the pump.
IT'S WHITE
(21 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsGraphics
4930k Rampage iv extreme Black Edition GTX Titan  GTX Titan 
GraphicsRAMHard DriveHard Drive
GTX Titan GskillZ Trident X Samsung EVO samsung 840 evo 
Optical DriveCoolingCoolingOS
Asus External Blue Ray drive 4x 480x60mm Swiftech MCP35x2 Win 8.1.2 
MonitorMonitorMonitorPower
AOC AOC AOC EVGA G2 1300w 
CaseMouseMouse PadAudio
STH10 RAT7 what is this?  Vali / Modi :(  
Other
Corsair HX850 
  hide details  
Reply
IT'S WHITE
(21 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsGraphics
4930k Rampage iv extreme Black Edition GTX Titan  GTX Titan 
GraphicsRAMHard DriveHard Drive
GTX Titan GskillZ Trident X Samsung EVO samsung 840 evo 
Optical DriveCoolingCoolingOS
Asus External Blue Ray drive 4x 480x60mm Swiftech MCP35x2 Win 8.1.2 
MonitorMonitorMonitorPower
AOC AOC AOC EVGA G2 1300w 
CaseMouseMouse PadAudio
STH10 RAT7 what is this?  Vali / Modi :(  
Other
Corsair HX850 
  hide details  
Reply
post #63532 of 106461
Quote:
Originally Posted by skupples View Post

the second res was photo-shopped in, though you would be surprised how little flow affects temps. Though I do bet he could gain a slight drop w/ a second mcp35x.

Rofl lol hahaha omg your kidding right!?? Lol do people do that on here? Just photoshop in components that aren't really there?

Haha I'm still laughing but looks good even though it's impossible, you can't have a intake on one res and drain on another lol you will just fill one and drain one
post #63533 of 106461
Quote:
Originally Posted by skupples View Post

You need to drain some fluid out of the reservoir, it 100% shouldn't be closed during priming/bleeding. Once you get the reservoir down to a point where it's not overflowing, shake it up a bit to try dislodging a possible air bubble in the pump.

^^^^^^ This....I have had the same prob,it's just an air bubble....I have even put a fitting with a tube on the res top then blew into it (no clue if it even worked,but i think it did) you just need to empty the res abit like skupples said and shake the rig abit to get rid of those stubborn air bubbles out....
Just Add Water
(24 items)
 
Wife's Rig....
(14 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 3820 @ 4.5 HT (on) 1.3v ASUS Rampage IV Formula GTX 780 SLI G.Skill Ripjaws 4x4GB 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Samsung 830 (128GB) + 840 Evo (250GB) Seagate 1TB Lamptron FC5 V2 Fan Controller 2 x XSPC Razor GTX Titan / 780 Waterblock 
CoolingCoolingCoolingCooling
1 x EX 360 / 1 x EX 240 Radiator XSPC D5 Vario Pump with Front Cover EK D5 X-TOP CSQ - Acetal PrimoChill PrimoFlex Advanced LRT Tubing Red 7/... 
CoolingCoolingCoolingOS
Bitspower 150 mulit z and Fittings XSPC RayStorm CPU Waterblock for Intel 11 x Gentle Typhoon AP-15 Windows 7  
MonitorKeyboardPowerCase
Qnix QX2710 Evolution II @ 102Hz microsoft wireless Corsair AX 860 Corsair 750D 
MouseAudioAudioOther
microsoft wireless LG blu-ray home theatre system 5.1 surround Razer Blackshark Gaming Headset Xbox 360 Controller 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 3470 @ 3,2 Gigabyte Z77X-D3H GTX 650ti Boost Corsair 2x4 GB 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Fijitsu 60GB SSD/OS Seagate 1TB Hard Drive/Everything Else Asus DVD Drive CoolerMaster Hyper 212 EVO Cooler 
OSMonitorKeyboardPower
Win 7 BenQ Microsoft Antec 520 
CaseMouse
Fractal Design Arc Midi R2 USB3.0 Tower Microsoft 
  hide details  
Reply
Just Add Water
(24 items)
 
Wife's Rig....
(14 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 3820 @ 4.5 HT (on) 1.3v ASUS Rampage IV Formula GTX 780 SLI G.Skill Ripjaws 4x4GB 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Samsung 830 (128GB) + 840 Evo (250GB) Seagate 1TB Lamptron FC5 V2 Fan Controller 2 x XSPC Razor GTX Titan / 780 Waterblock 
CoolingCoolingCoolingCooling
1 x EX 360 / 1 x EX 240 Radiator XSPC D5 Vario Pump with Front Cover EK D5 X-TOP CSQ - Acetal PrimoChill PrimoFlex Advanced LRT Tubing Red 7/... 
CoolingCoolingCoolingOS
Bitspower 150 mulit z and Fittings XSPC RayStorm CPU Waterblock for Intel 11 x Gentle Typhoon AP-15 Windows 7  
MonitorKeyboardPowerCase
Qnix QX2710 Evolution II @ 102Hz microsoft wireless Corsair AX 860 Corsair 750D 
MouseAudioAudioOther
microsoft wireless LG blu-ray home theatre system 5.1 surround Razer Blackshark Gaming Headset Xbox 360 Controller 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 3470 @ 3,2 Gigabyte Z77X-D3H GTX 650ti Boost Corsair 2x4 GB 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Fijitsu 60GB SSD/OS Seagate 1TB Hard Drive/Everything Else Asus DVD Drive CoolerMaster Hyper 212 EVO Cooler 
OSMonitorKeyboardPower
Win 7 BenQ Microsoft Antec 520 
CaseMouse
Fractal Design Arc Midi R2 USB3.0 Tower Microsoft 
  hide details  
Reply
post #63534 of 106461
Quote:
Originally Posted by skupples View Post

You need to drain some fluid out of the reservoir, it 100% shouldn't be closed during priming/bleeding. Once you get the reservoir down to a point where it's not overflowing, shake it up a bit to try dislodging a possible air bubble in the pump.
Just a min ago that's exactly what I did and it there is no sound at the moment. When the pump is off the water is filled till the top of the res while port open (and I see there's no water between top rad and rad). When it's running a bit goes down and that's it. So is it working now? I don't see anything circulating, maybe that's the anti-cyclone adapter working its magic?
Right now I plugged everything in and guess what, pc doesnt turn on. The gpu works, there's light on the mobo too. Could the cpu be dead somehow?
Bloodshed 2.0
(21 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
4770K Z87-UD4H GTX 780 Ti Classy TridentX 2x8 2400Mhz 
Hard DriveHard DriveCoolingCooling
Sammy 250 Evo WD RED 3TB Alphacool XT45 360 Alphacool XT45 240 
CoolingCoolingCoolingCooling
EK Supremacy Clean CSQ EK 780 Classy & Backplate D5 & EK D5 TOP & Bitspower 150ml EK Black Fittings & Primochill Tubing 
OSMonitorKeyboardPower
Win 7 64bit Qnix 1440p Corsair K70 Red Corsair AX860 
CaseMouseMouse PadAudio
Corsair 750D DeathAdder 2013 Artisan Hayate AKG Q701 
Audio
Objective O2 
  hide details  
Reply
Bloodshed 2.0
(21 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
4770K Z87-UD4H GTX 780 Ti Classy TridentX 2x8 2400Mhz 
Hard DriveHard DriveCoolingCooling
Sammy 250 Evo WD RED 3TB Alphacool XT45 360 Alphacool XT45 240 
CoolingCoolingCoolingCooling
EK Supremacy Clean CSQ EK 780 Classy & Backplate D5 & EK D5 TOP & Bitspower 150ml EK Black Fittings & Primochill Tubing 
OSMonitorKeyboardPower
Win 7 64bit Qnix 1440p Corsair K70 Red Corsair AX860 
CaseMouseMouse PadAudio
Corsair 750D DeathAdder 2013 Artisan Hayate AKG Q701 
Audio
Objective O2 
  hide details  
Reply
post #63535 of 106461
Not likely. The mobo has built in sensors to protect the cpu from overheating. I would check all your power connection to make sure you didn't forget one. Like the 4/8 pin motherboard connector.
post #63536 of 106461
What motherboard? Do you have something connected to CPU_FAN header?

Your sure all the cables are plugged in firmly?
post #63537 of 106461
UD4H and 4770K. Nothing connected to the motherboard fan headers except the usual stuff like audio,usb front io etc. The fans are running from the psu. The pc turns on and off right away. Nothing on debug led either.

I keep on checking the cables, everything's in place (from what I see).
Bloodshed 2.0
(21 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
4770K Z87-UD4H GTX 780 Ti Classy TridentX 2x8 2400Mhz 
Hard DriveHard DriveCoolingCooling
Sammy 250 Evo WD RED 3TB Alphacool XT45 360 Alphacool XT45 240 
CoolingCoolingCoolingCooling
EK Supremacy Clean CSQ EK 780 Classy & Backplate D5 & EK D5 TOP & Bitspower 150ml EK Black Fittings & Primochill Tubing 
OSMonitorKeyboardPower
Win 7 64bit Qnix 1440p Corsair K70 Red Corsair AX860 
CaseMouseMouse PadAudio
Corsair 750D DeathAdder 2013 Artisan Hayate AKG Q701 
Audio
Objective O2 
  hide details  
Reply
Bloodshed 2.0
(21 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
4770K Z87-UD4H GTX 780 Ti Classy TridentX 2x8 2400Mhz 
Hard DriveHard DriveCoolingCooling
Sammy 250 Evo WD RED 3TB Alphacool XT45 360 Alphacool XT45 240 
CoolingCoolingCoolingCooling
EK Supremacy Clean CSQ EK 780 Classy & Backplate D5 & EK D5 TOP & Bitspower 150ml EK Black Fittings & Primochill Tubing 
OSMonitorKeyboardPower
Win 7 64bit Qnix 1440p Corsair K70 Red Corsair AX860 
CaseMouseMouse PadAudio
Corsair 750D DeathAdder 2013 Artisan Hayate AKG Q701 
Audio
Objective O2 
  hide details  
Reply
post #63538 of 106461
Quote:
Originally Posted by amorello View Post

UD4H and 4770K. Nothing connected to the motherboard fan headers except the usual stuff like audio,usb front io etc. The fans are running from the psu. The pc turns on and off right away. Nothing on debug led either.

I keep on checking the cables, everything's in place (from what I see).

Have you cleared the CMOS?
post #63539 of 106461
Quote:
Originally Posted by Jimhans1 View Post

Have you cleared the CMOS?
Tried that now, closed the psu and unplugged it and pressed the clear cmos but nothing happened still the same issue.
Bloodshed 2.0
(21 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
4770K Z87-UD4H GTX 780 Ti Classy TridentX 2x8 2400Mhz 
Hard DriveHard DriveCoolingCooling
Sammy 250 Evo WD RED 3TB Alphacool XT45 360 Alphacool XT45 240 
CoolingCoolingCoolingCooling
EK Supremacy Clean CSQ EK 780 Classy & Backplate D5 & EK D5 TOP & Bitspower 150ml EK Black Fittings & Primochill Tubing 
OSMonitorKeyboardPower
Win 7 64bit Qnix 1440p Corsair K70 Red Corsair AX860 
CaseMouseMouse PadAudio
Corsair 750D DeathAdder 2013 Artisan Hayate AKG Q701 
Audio
Objective O2 
  hide details  
Reply
Bloodshed 2.0
(21 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
4770K Z87-UD4H GTX 780 Ti Classy TridentX 2x8 2400Mhz 
Hard DriveHard DriveCoolingCooling
Sammy 250 Evo WD RED 3TB Alphacool XT45 360 Alphacool XT45 240 
CoolingCoolingCoolingCooling
EK Supremacy Clean CSQ EK 780 Classy & Backplate D5 & EK D5 TOP & Bitspower 150ml EK Black Fittings & Primochill Tubing 
OSMonitorKeyboardPower
Win 7 64bit Qnix 1440p Corsair K70 Red Corsair AX860 
CaseMouseMouse PadAudio
Corsair 750D DeathAdder 2013 Artisan Hayate AKG Q701 
Audio
Objective O2 
  hide details  
Reply
post #63540 of 106461
Quote:
Originally Posted by darwing View Post

Quote:
Originally Posted by skupples View Post

the second res was photo-shopped in, though you would be surprised how little flow affects temps. Though I do bet he could gain a slight drop w/ a second mcp35x.

Rofl lol hahaha omg your kidding right!?? Lol do people do that on here? Just photoshop in components that aren't really there?

Haha I'm still laughing but looks good even though it's impossible, you can't have a intake on one res and drain on another lol you will just fill one and drain one


You can stop laughing now, . . . .

Here's 3 dual res setups that are not photoshopped.

So yes, it really can be done . . .


They are plumbed in parallel so they fill and drain together to feed the dual series pumps.


Darlene



Edited by IT Diva - 3/11/14 at 7:14pm
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Water Cooling
Overclock.net › Forums › Cooling › Water Cooling › OCN Water Cooling Club And Picture Gallery