Overclock.net › Forums › Overclock.net Forum › Overclock.net Related News and Information › Why does the search function for FAQs not work?
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Why does the search function for FAQs not work?

post #1 of 3
Thread Starter 
Has no one else noticed that it is impossible to search FAQs on Overclock.net, unless you're searching words like "the" "or" + "and"? Those words aren't helpful, because they bring up ALOTTA LOTTA stuff. People have really kept themselves busy writing these FAQs.

These are the only search terms that EVER return any results for me, and you can't browse the FAQs, so I just keep loading the main page over and over and over and over until what I was looking for comes up. I've been trying for three days to get back to the FAQ about enabling Ultra Quality on BF2, and cannot get it to come up. I've already enabled it, at least I remembered enough to be able to do it when I got home, but I'd like to leave REP for it, and can't find the post to do so.

I assume this is due to the updates going on, and I am sure the powers that be are aware of it, but if not, maybe it warrants some looking into. I'm glad the site is here, and am grateful for the help I've gotten here. That being the case, I see this issue as something that could improve the experience for all of us, so don't take this as a gripe post, just trying to help us all out. Thanks.

-Sean
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
FX-60 Asus A8N32-SLI Deluxe 2x eVGA 7950GT KO's G.Skill DDR400@510MHz 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
2xRaptor RAID 0, 500GB WD Vista Home Premium x64 Samsung 204T 20.1" Logitech G15 KB 
PowerCaseMouse
Enermax Liberty 620W Thermaltake Armor Black Logitech G7 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
FX-60 Asus A8N32-SLI Deluxe 2x eVGA 7950GT KO's G.Skill DDR400@510MHz 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
2xRaptor RAID 0, 500GB WD Vista Home Premium x64 Samsung 204T 20.1" Logitech G15 KB 
PowerCaseMouse
Enermax Liberty 620W Thermaltake Armor Black Logitech G7 
  hide details  
Reply
post #2 of 3
FAQs are still under construction
post #3 of 3
Thread Starter 
Easy enough, thanks for letting me know!
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
FX-60 Asus A8N32-SLI Deluxe 2x eVGA 7950GT KO's G.Skill DDR400@510MHz 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
2xRaptor RAID 0, 500GB WD Vista Home Premium x64 Samsung 204T 20.1" Logitech G15 KB 
PowerCaseMouse
Enermax Liberty 620W Thermaltake Armor Black Logitech G7 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
FX-60 Asus A8N32-SLI Deluxe 2x eVGA 7950GT KO's G.Skill DDR400@510MHz 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
2xRaptor RAID 0, 500GB WD Vista Home Premium x64 Samsung 204T 20.1" Logitech G15 KB 
PowerCaseMouse
Enermax Liberty 620W Thermaltake Armor Black Logitech G7 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
Overclock.net › Forums › Overclock.net Forum › Overclock.net Related News and Information › Why does the search function for FAQs not work?