Overclock.net › Forums › Intel › Intel Motherboards › P6T SE deal thread turned discussion: Cross flash to P6T
New Posts  All Forums:Forum Nav:

P6T SE deal thread turned discussion: Cross flash to P6T - Page 2

post #11 of 125
I've tried flashing mine thesame as you show, and when i get to point where it should work it says the files are incompatible... Is there a Special way, like maybe an older ver.l of the p6t bios? i tried the "during post method" and the flash program in bios and No Luck... So where am i now.. Stuck with a board that doesn't support my Sli WANTS? Please offer any help in resolving this , and hopefully its not a New board..
Thanks.,
post #12 of 125
IT tells me that the p6t bios is incompatible. i'm checkin on a Different version or Something..
post #13 of 125
it Actually says unabl to open rom file in afudos>>> tried ver. 0603 and also ver. 0904 same result
post #14 of 125
Core I7
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
I7 920 rev. D0 @ 4.26Ghz EVGA X58 SLI EVGA GTX 285 OCZ XMP 3x2Gb (pc3 12800) 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Western Digital Caviar Black 640Gb x 2 LG GH22LS30 openSuse 12.1 x64 HP F2105 
PowerCase
CORSAIR 850TX Cooler Master ATCS 840 
  hide details  
Reply
Core I7
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
I7 920 rev. D0 @ 4.26Ghz EVGA X58 SLI EVGA GTX 285 OCZ XMP 3x2Gb (pc3 12800) 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Western Digital Caviar Black 640Gb x 2 LG GH22LS30 openSuse 12.1 x64 HP F2105 
PowerCase
CORSAIR 850TX Cooler Master ATCS 840 
  hide details  
Reply
post #15 of 125
Well So far so Good..... IT WORKED Thanks a MIlliOn.. now to somehow find out what actually enables the sli on the p6t?
post #16 of 125
My Sli option in the Nvidia Control panel has gone ByeBye...? IT's not there any more...only physx option. Any idea/? . Thanks
post #17 of 125
ALRIGHT>>>>>!!!!!! WOOOHOOOOO !!... p6t SE*CrossFlashed* with p6t bios using afudos.... and a USB Drive...AND MY SLI WORKING.....>> At least for DUal Sli it's working on the 1st two pci-e Slots...BLUE ones. THANK YOU TomSliCK.... with out that updated knowledge i would be a Po'd asus owner.

SO IT CAN BE DONE>>>> P6T SE crossflashed to P6T BiOS to enable SLI ....

eFFIn A! ..LOL
post #18 of 125
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by rEdEyE_EUS View Post
ALRIGHT>>>>>!!!!!! WOOOHOOOOO !!... p6t SE*CrossFlashed* with p6t bios using afudos.... and a USB Drive...AND MY SLI WORKING.....>> At least for DUal Sli it's working on the 1st two pci-e Slots...BLUE ones. THANK YOU TomSliCK.... with out that updated knowledge i would be a Po'd asus owner.

SO IT CAN BE DONE>>>> P6T SE crossflashed to P6T BiOS to enable SLI ....

eFFIn A! ..LOL
Good job. BTW, that AFUDOS and bios flash command were linked in the first post.

Quote:
Originally Posted by tom.slick View Post
Yeah, that is the same AFUDOS I have linked in the first post of this thread. It is the engineering version, and is what you need to crossflash.
My System
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
6850K ASUS X99-AII eVGA GTX 1060 32Gb Team Vulcan DDR4 3000 Cas 15 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
Samsung 960 EVO NVME Crucial M500 Seagate HDD Samsung F3 
CoolingOSMonitorKeyboard
H100i Windows 10 Pro 64 Samsung KU6300 40" Corsair K70 Vengeance 
PowerCaseMouse
Seasonic Gold 750W Phantek Enthoo Pro M Logitech G9X 
  hide details  
Reply
My System
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
6850K ASUS X99-AII eVGA GTX 1060 32Gb Team Vulcan DDR4 3000 Cas 15 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
Samsung 960 EVO NVME Crucial M500 Seagate HDD Samsung F3 
CoolingOSMonitorKeyboard
H100i Windows 10 Pro 64 Samsung KU6300 40" Corsair K70 Vengeance 
PowerCaseMouse
Seasonic Gold 750W Phantek Enthoo Pro M Logitech G9X 
  hide details  
Reply
post #19 of 125
so does that problems may arise? Some reason when I was trying the First Post instructions, I couldn't get it to open. After Slick's it seemed no Prob. hmmmm? Any how, Thanks to you guys, I save some Money and Patience. i'll add rep for your first one too.. Sorry.

Thanks again Team,
rEdEyE
post #20 of 125
Well my Sli worked for a day and when i started up my pc the irql_not ..equal blah blah... So i tried connections and checked drive bays... and well nothin fixed.. until I went advaned on error page... "last know good config" and well i booted after that no prob EXCEPT.... My Sli is not workin now.. Dissapeared from nVda control Panel.. .. ... ?? wtH?? So after looking for it, I went to device manager and Both Cards are listed....no conflicts... Nvda Cntrl pNL I'm able to change settings if needed (fans ect.) But not an Option for Sli anymore?? Please Help! I know it works... I 3dmarked it as soon as enabled and scored 25k+... now only one PNY gtx 275 at a 16k pts. SLI bridge is still connected ANd I've tried it diff directions.

Thanks !!
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Intel Motherboards
Overclock.net › Forums › Intel › Intel Motherboards › P6T SE deal thread turned discussion: Cross flash to P6T