Overclock.net › Forums › AMD › AMD CPUs › [OFFICIAL]Athlon II X2 Regor Series OC Club
New Posts  All Forums:Forum Nav:

[OFFICIAL]Athlon II X2 Regor Series OC Club - Page 38

post #371 of 1106
Thread Starter 
Do you have Cool N Quiet turned on? CPU-Z is the most reliable one in my opinion, while CoreTemp didn't even display the vcore correctly as it was raised. You might have the issue of which the vcore will not be accurate as what you set in motherboard. If there's an offset, see if you can figure out the pattern accordingly and adjust yourself to that. I would rely on the 1.3125V as it's shown later in your previous setting in that case.
Catalyst Station
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II 720 BE X3 Gigabyte MA790X-UD4P XFX GTX 260 Core 216 Black Edition G.Skill DDR2-800 2GB X2 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
WD Caviar Green 1TB Samsung SH-S223Q Windows 7 Ulimate™ 64 bit Dual 17" LCD 
KeyboardPowerCase
Saitek Eclipse I Corsair HX750W Antec 902 
  hide details  
Reply
Catalyst Station
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II 720 BE X3 Gigabyte MA790X-UD4P XFX GTX 260 Core 216 Black Edition G.Skill DDR2-800 2GB X2 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
WD Caviar Green 1TB Samsung SH-S223Q Windows 7 Ulimate™ 64 bit Dual 17" LCD 
KeyboardPowerCase
Saitek Eclipse I Corsair HX750W Antec 902 
  hide details  
Reply
post #372 of 1106
Ok, so after alot of resets

Vcore monitoring is accurate up to 1.4v

but once i hit 1.4125 everything drops .1

and once I get to 1.5 it just goes nuts

Be nice to know how much voltage I'm actually getting, could explain why I can't get past 3.7ish lol

and ya CnQ is off

Maybe THIS is why it was open box lol
Edited by RideZiLightning - 1/3/10 at 10:47pm
The Backup
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5-6400 @ 4.5ghz Asrock z170 Pro4 EVGA GTX 760 SC SLI X2 Cheapie 2133 DDR4 
Hard DriveCoolingOSMonitor
850 PRO 512 and (3) 2TB Blacks 212+ TinyXP 67" 1080p Samsung 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech Illuminated Delta 750w Heavily Modded CM Stacker 830 Iuno 
  hide details  
Reply
The Backup
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5-6400 @ 4.5ghz Asrock z170 Pro4 EVGA GTX 760 SC SLI X2 Cheapie 2133 DDR4 
Hard DriveCoolingOSMonitor
850 PRO 512 and (3) 2TB Blacks 212+ TinyXP 67" 1080p Samsung 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech Illuminated Delta 750w Heavily Modded CM Stacker 830 Iuno 
  hide details  
Reply
post #373 of 1106
Quote:
Originally Posted by RideZiLightning View Post
but once i hit 1.4125 everything drops .1

and once I get to 1.5 it just goes nuts
RideZiLightning, is this only happening CPU-Z? I remember this occurring a lot with older versions of CPU-Z. Any time a user went over a certain Vcore the application would go crazy with that read.

Good luck
Workstation
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Athlon II X4 620 Asus M4A785-M Asus 5770 G.Skill 8GB DDR2-800 
Hard DriveOSMonitorPower
WD3200AAJS Windows 7 Pro Acer AL2216W, Samsung P2770 Corsair 550VX 
Case
Tagan Black Pearl 
  hide details  
Reply
Workstation
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Athlon II X4 620 Asus M4A785-M Asus 5770 G.Skill 8GB DDR2-800 
Hard DriveOSMonitorPower
WD3200AAJS Windows 7 Pro Acer AL2216W, Samsung P2770 Corsair 550VX 
Case
Tagan Black Pearl 
  hide details  
Reply
post #374 of 1106
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by RideZiLightning View Post
Ok, so after alot of resets

Vcore monitoring is accurate up to 1.4v

but once i hit 1.4125 everything drops .1

and once I get to 1.5 it just goes nuts

Be nice to know how much voltage I'm actually getting, could explain why I can't get past 3.7ish lol

and ya CnQ is off

Maybe THIS is why it was open box lol
Have you tried flashing to the latest STABLE BIOS? On my DFI board I was stuck with unable to overclock at all, until I flashed my BIOS back to the STABLE BIOS from Beta BIOS, then everything worked fine. Just a suggestion.
Catalyst Station
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II 720 BE X3 Gigabyte MA790X-UD4P XFX GTX 260 Core 216 Black Edition G.Skill DDR2-800 2GB X2 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
WD Caviar Green 1TB Samsung SH-S223Q Windows 7 Ulimate™ 64 bit Dual 17" LCD 
KeyboardPowerCase
Saitek Eclipse I Corsair HX750W Antec 902 
  hide details  
Reply
Catalyst Station
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II 720 BE X3 Gigabyte MA790X-UD4P XFX GTX 260 Core 216 Black Edition G.Skill DDR2-800 2GB X2 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
WD Caviar Green 1TB Samsung SH-S223Q Windows 7 Ulimate™ 64 bit Dual 17" LCD 
KeyboardPowerCase
Saitek Eclipse I Corsair HX750W Antec 902 
  hide details  
Reply
post #375 of 1106
Quote:
Originally Posted by Platinum View Post
Have you tried flashing to the latest STABLE BIOS? On my DFI board I was stuck with unable to overclock at all, until I flashed my BIOS back to the STABLE BIOS from Beta BIOS, then everything worked fine. Just a suggestion.
I've tried 3 different bios', no difference

Cpu-z doesn't ever change from 1.152
The Backup
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5-6400 @ 4.5ghz Asrock z170 Pro4 EVGA GTX 760 SC SLI X2 Cheapie 2133 DDR4 
Hard DriveCoolingOSMonitor
850 PRO 512 and (3) 2TB Blacks 212+ TinyXP 67" 1080p Samsung 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech Illuminated Delta 750w Heavily Modded CM Stacker 830 Iuno 
  hide details  
Reply
The Backup
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5-6400 @ 4.5ghz Asrock z170 Pro4 EVGA GTX 760 SC SLI X2 Cheapie 2133 DDR4 
Hard DriveCoolingOSMonitor
850 PRO 512 and (3) 2TB Blacks 212+ TinyXP 67" 1080p Samsung 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech Illuminated Delta 750w Heavily Modded CM Stacker 830 Iuno 
  hide details  
Reply
post #376 of 1106
Quote:
Originally Posted by RideZiLightning View Post
I've tried 3 different bios', no difference

Cpu-z doesn't ever change from 1.152
RideZiLightning, see my post above..you might of missed it.
Workstation
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Athlon II X4 620 Asus M4A785-M Asus 5770 G.Skill 8GB DDR2-800 
Hard DriveOSMonitorPower
WD3200AAJS Windows 7 Pro Acer AL2216W, Samsung P2770 Corsair 550VX 
Case
Tagan Black Pearl 
  hide details  
Reply
Workstation
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Athlon II X4 620 Asus M4A785-M Asus 5770 G.Skill 8GB DDR2-800 
Hard DriveOSMonitorPower
WD3200AAJS Windows 7 Pro Acer AL2216W, Samsung P2770 Corsair 550VX 
Case
Tagan Black Pearl 
  hide details  
Reply
post #377 of 1106
Quote:
Originally Posted by thlnk3r View Post
RideZiLightning, see my post above..you might of missed it.
No, I saw it

Newest Cpu-z volt doesn't ever change from 1.152

version 1.52 and earlier shows what everest and the others show

This could definitely explain me failing small fft no matter how much I cranked up the voltage

More likely to be a mobo or psu issue?
The Backup
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5-6400 @ 4.5ghz Asrock z170 Pro4 EVGA GTX 760 SC SLI X2 Cheapie 2133 DDR4 
Hard DriveCoolingOSMonitor
850 PRO 512 and (3) 2TB Blacks 212+ TinyXP 67" 1080p Samsung 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech Illuminated Delta 750w Heavily Modded CM Stacker 830 Iuno 
  hide details  
Reply
The Backup
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5-6400 @ 4.5ghz Asrock z170 Pro4 EVGA GTX 760 SC SLI X2 Cheapie 2133 DDR4 
Hard DriveCoolingOSMonitor
850 PRO 512 and (3) 2TB Blacks 212+ TinyXP 67" 1080p Samsung 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech Illuminated Delta 750w Heavily Modded CM Stacker 830 Iuno 
  hide details  
Reply
post #378 of 1106
Swapped out my old m2a-vm and am running at 3.9ghz

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=925734

Ram has to be slow as heck and it isn't 100% stable

But, the voltages and temps show up just fine. This board will post at 290, as to where my m4a78-e won't at 275

RMA or could there be something else I'm missing?
The Backup
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5-6400 @ 4.5ghz Asrock z170 Pro4 EVGA GTX 760 SC SLI X2 Cheapie 2133 DDR4 
Hard DriveCoolingOSMonitor
850 PRO 512 and (3) 2TB Blacks 212+ TinyXP 67" 1080p Samsung 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech Illuminated Delta 750w Heavily Modded CM Stacker 830 Iuno 
  hide details  
Reply
The Backup
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5-6400 @ 4.5ghz Asrock z170 Pro4 EVGA GTX 760 SC SLI X2 Cheapie 2133 DDR4 
Hard DriveCoolingOSMonitor
850 PRO 512 and (3) 2TB Blacks 212+ TinyXP 67" 1080p Samsung 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech Illuminated Delta 750w Heavily Modded CM Stacker 830 Iuno 
  hide details  
Reply
post #379 of 1106
Thread Starter 
RMA the M4A78-E I would say.
Catalyst Station
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II 720 BE X3 Gigabyte MA790X-UD4P XFX GTX 260 Core 216 Black Edition G.Skill DDR2-800 2GB X2 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
WD Caviar Green 1TB Samsung SH-S223Q Windows 7 Ulimate™ 64 bit Dual 17" LCD 
KeyboardPowerCase
Saitek Eclipse I Corsair HX750W Antec 902 
  hide details  
Reply
Catalyst Station
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II 720 BE X3 Gigabyte MA790X-UD4P XFX GTX 260 Core 216 Black Edition G.Skill DDR2-800 2GB X2 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
WD Caviar Green 1TB Samsung SH-S223Q Windows 7 Ulimate™ 64 bit Dual 17" LCD 
KeyboardPowerCase
Saitek Eclipse I Corsair HX750W Antec 902 
  hide details  
Reply
post #380 of 1106
Think I should RMA through newegg and get my money back

or go through Asus and get a replacement?

Asus RMA only does repair. Hope this is fixable lol
Edited by RideZiLightning - 1/4/10 at 8:47am
The Backup
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5-6400 @ 4.5ghz Asrock z170 Pro4 EVGA GTX 760 SC SLI X2 Cheapie 2133 DDR4 
Hard DriveCoolingOSMonitor
850 PRO 512 and (3) 2TB Blacks 212+ TinyXP 67" 1080p Samsung 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech Illuminated Delta 750w Heavily Modded CM Stacker 830 Iuno 
  hide details  
Reply
The Backup
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5-6400 @ 4.5ghz Asrock z170 Pro4 EVGA GTX 760 SC SLI X2 Cheapie 2133 DDR4 
Hard DriveCoolingOSMonitor
850 PRO 512 and (3) 2TB Blacks 212+ TinyXP 67" 1080p Samsung 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech Illuminated Delta 750w Heavily Modded CM Stacker 830 Iuno 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD CPUs
Overclock.net › Forums › AMD › AMD CPUs › [OFFICIAL]Athlon II X2 Regor Series OC Club