Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › [OUT OF DATE]How To: Run PhysX in Windows 7 with ATi Cards
New Posts  All Forums:Forum Nav:

[OUT OF DATE]How To: Run PhysX in Windows 7 with ATi Cards - Page 121

post #1201 of 1230
Ok. Now why I get Hybrid PhysX working on BatmanAC and on AliceMR but can't figure out how to make it work on Trine2 and The Darkness 2??.

Batman Arkham City (Rename / Delete PhysXDevice.dll)

Alice Madness Return (Rename / Delete PhysXDevice.dll and PhysXcooking.dll)

FluidMark 1.5.0 (Rename / Delete all PhysX....dll library)

But it doesn't work on Trine 2, can't make it work on The Darkness 2 either.

(Tried Renaming / Deleting the whole PhysX....dll library, tried only those 2 files PhysXDevice and PhysXCooking, no success)

I don't know, someone help me.
Scorpius Platform
(27 items)
 
Leo Platform
(19 items)
 
  hide details  
Reply
Scorpius Platform
(27 items)
 
Leo Platform
(19 items)
 
  hide details  
Reply
post #1202 of 1230
Can this be done with a 7800gtx I have two 5870's on a x58 platform. I'm thinking a 7800gtx would just bottleneck my performance. Am i right in thinking this?
My System
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core I7 920@4.0GHz Asus P6X58D-Premium ATI Radeon HD5870 12GB Crutial 1600MHz 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
3 Seagate barracuda 1T LG BR Burner Koolance Windows 8 Pro x64 with Media Center  
MonitorKeyboardPowerCase
RCA 27inch Logitech G15 Ultra X4 1050 watt Corsair Obsidian 800d 
Mouse
Logitech G15 
  hide details  
Reply
My System
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core I7 920@4.0GHz Asus P6X58D-Premium ATI Radeon HD5870 12GB Crutial 1600MHz 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
3 Seagate barracuda 1T LG BR Burner Koolance Windows 8 Pro x64 with Media Center  
MonitorKeyboardPowerCase
RCA 27inch Logitech G15 Ultra X4 1050 watt Corsair Obsidian 800d 
Mouse
Logitech G15 
  hide details  
Reply
post #1203 of 1230








Good, now look this review:

http://www.geeks3d.com/20120502/physx-test-gtx-680-vs-gtx-580-vs-gtx-480-in-fluidmark/
Edited by ChristianUshuaia - 9/20/12 at 10:47am
Scorpius Platform
(27 items)
 
Leo Platform
(19 items)
 
  hide details  
Reply
Scorpius Platform
(27 items)
 
Leo Platform
(19 items)
 
  hide details  
Reply
post #1204 of 1230
Help please!

I have a 7979 and a GT430.

Now, the system is picking them both up and I am able to extend displays etc.
In MSI afterburner, the Nvidia GPU does stuff in a pattern, like every 4 seconds the memory clock (and everything else) go up to such and such an amount.

So it does appear to be working in some strange, not actually working kind of way.

When I try fluidmark, the Nvidia GPU does not get used. All the stats for 'GPU 2' sit at 0, with 0% load, but it does see it! Which is a start.

I've installed the recommended drivers for 1.5ff, and I now don't seem to be getting anywhere.

Thanks,

Ted
Edited by tedats - 10/1/12 at 4:42am
post #1205 of 1230
did you run the hybrid physx force gpu command file as admin?
 
Reginald
(14 items)
 
GLaDOS (v3)
(12 items)
 
CPUMotherboardGraphicsGraphics
i7-970 @ 4.14GHz 1.350v P6T7 WS Supercomputer MSI 7970 GHz Edition HIS 6950 
RAMHard DriveHard DriveCooling
48GB Crucial Ballistix @1660MHz 9-9-9-27 Momentus XT intel 480GB 520 series INX-720 
OSMonitorMonitorMonitor
win7pro Soyo P-MVA 1200p 24" Dell 24" 1200p Dell 17" 4:3 (market tickers) 
KeyboardPowerCaseMouse
Dell Quietkey AX850 PC-Z60 Logitech G5 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q6700 @ 3.0 (stock volts) ASUS P5WDG2-WS PRO HIS 6950 2GB turbo (unlocked) 8GB DDR2 800 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
9550SX w/BBU + 4x 250GB 7.2k Raid 5 HL-DT-ST DVDRW GSA-H30L Kali Linux VNC (TC Rig, baby) 
KeyboardPowerCaseMouse
Dell QuietKey (PS2) Truepower Trio 650 Koolance PC3-420SL Logitech G5 
  hide details  
Reply
 
Reginald
(14 items)
 
GLaDOS (v3)
(12 items)
 
CPUMotherboardGraphicsGraphics
i7-970 @ 4.14GHz 1.350v P6T7 WS Supercomputer MSI 7970 GHz Edition HIS 6950 
RAMHard DriveHard DriveCooling
48GB Crucial Ballistix @1660MHz 9-9-9-27 Momentus XT intel 480GB 520 series INX-720 
OSMonitorMonitorMonitor
win7pro Soyo P-MVA 1200p 24" Dell 24" 1200p Dell 17" 4:3 (market tickers) 
KeyboardPowerCaseMouse
Dell Quietkey AX850 PC-Z60 Logitech G5 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q6700 @ 3.0 (stock volts) ASUS P5WDG2-WS PRO HIS 6950 2GB turbo (unlocked) 8GB DDR2 800 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
9550SX w/BBU + 4x 250GB 7.2k Raid 5 HL-DT-ST DVDRW GSA-H30L Kali Linux VNC (TC Rig, baby) 
KeyboardPowerCaseMouse
Dell QuietKey (PS2) Truepower Trio 650 Koolance PC3-420SL Logitech G5 
  hide details  
Reply
post #1206 of 1230
Warning: Spoiler! (Click to show)
Quote:
Originally Posted by tedats View Post

Help please!
I have a 7979 and a GT430.
Now, the system is picking them both up and I am able to extend displays etc.
In MSI afterburner, the Nvidia GPU does stuff in a pattern, like every 4 seconds the memory clock (and everything else) go up to such and such an amount.
So it does appear to be working in some strange, not actually working kind of way.
When I try fluidmark, the Nvidia GPU does not get used. All the stats for 'GPU 2' sit at 0, with 0% load, but it does see it! Which is a start.
I've installed the recommended drivers for 1.5ff, and I now don't seem to be getting anywhere.
Thanks,
Ted


Your stuck at the same point I am wheee.gif GPU-Z and everything else knows the 640 exist but nothing uses it...

sdadan.png
Rig
(9 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
i7 3770k sabertooth z77 gtx 980 ti gtx 980 ti 
RAMHard DriveCoolingPower
corsair 2400 2 tb samsung ssd Custom loop Evga 1300w 
Case
case lam mercury S8 
  hide details  
Reply
Rig
(9 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
i7 3770k sabertooth z77 gtx 980 ti gtx 980 ti 
RAMHard DriveCoolingPower
corsair 2400 2 tb samsung ssd Custom loop Evga 1300w 
Case
case lam mercury S8 
  hide details  
Reply
post #1207 of 1230
I got it working!

http://www.ngohq.com/graphic-cards/22136-how-to-fix-hybrid-physx-with-latest-physx-and-geforce-285-solved.html

This link should really solve all of your problems. I was trying the old method/the new one thinking I had to do both.

I was messing around with deleting the physx/cuda .dll's like it says and in Borderlands 2, I ended up with just one of them. (not at my machine so cant remember which. Must have been 'PhysXExtensions' and now it works great. Same with Fluid mark.

You, being at the same stage I was should find that it sorts your machine out too. smile.gif Delighted. Works great even with my 430, but I will be getting an upgrade for a lil more smoothness in the more action packed situations.
post #1208 of 1230
im starting to think its the 640 and the drivers for it....I dont know of anyone who got a 600 series to work with this mod.
Rig
(9 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
i7 3770k sabertooth z77 gtx 980 ti gtx 980 ti 
RAMHard DriveCoolingPower
corsair 2400 2 tb samsung ssd Custom loop Evga 1300w 
Case
case lam mercury S8 
  hide details  
Reply
Rig
(9 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
i7 3770k sabertooth z77 gtx 980 ti gtx 980 ti 
RAMHard DriveCoolingPower
corsair 2400 2 tb samsung ssd Custom loop Evga 1300w 
Case
case lam mercury S8 
  hide details  
Reply
post #1209 of 1230
Hmm maybe. It would be worth mentioning that I have the latest drivers installed for everything and its fine. Might even be what actually fixed it, who knows. I only updated them after my original post.
post #1210 of 1230
I was lking for a good gpu for this to upgrade from the 430 without power and it seemed that the 640 was the best for the job.

Works no probs so keep at it smile.gif
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD/ATI
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › [OUT OF DATE]How To: Run PhysX in Windows 7 with ATi Cards