Overclock.net › Forums › AMD › AMD - General › Computer wont boot
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Computer wont boot

post #1 of 35
Thread Starter 
Well after a little mod to get my AMD stock hs on my FX 5200, along with some cord organization.. Well pluged everything in; turned it on and the front LED's flashed and nothing happened.
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Athlon 3600+ X2 Biostar Tforce 550 BFG 7600GT OC Corsair XMS DDR675 2x1024 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
WD 160GB + WD 80GB SATA Windows XP Pro Compaq MV720 Logitech 
PowerCaseMouseMouse Pad
FSP FX600-GLN Aspire X-Cruiser Black Razer Copperhead Tempest Ratzpad GS 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Athlon 3600+ X2 Biostar Tforce 550 BFG 7600GT OC Corsair XMS DDR675 2x1024 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
WD 160GB + WD 80GB SATA Windows XP Pro Compaq MV720 Logitech 
PowerCaseMouseMouse Pad
FSP FX600-GLN Aspire X-Cruiser Black Razer Copperhead Tempest Ratzpad GS 
  hide details  
Reply
post #2 of 35
Check all the connections again I guess. Hopefully you didn't shock anything when you were fiddling.
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core 2 Quad Q6700 Kentsfield DFI DK P35-T2RS eVGA 9800GTX 512MB G.SKILL DDR2-800 4x2GB 
Hard DriveOptical DriveMonitorKeyboard
160GB WD SATA2 Pioneer DVD-ROM Acer 22 in. Saitek Eclipse II 
PowerCaseMouse
PC Power & Cooling 750W Antec P182 Logitech MX518 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core 2 Quad Q6700 Kentsfield DFI DK P35-T2RS eVGA 9800GTX 512MB G.SKILL DDR2-800 4x2GB 
Hard DriveOptical DriveMonitorKeyboard
160GB WD SATA2 Pioneer DVD-ROM Acer 22 in. Saitek Eclipse II 
PowerCaseMouse
PC Power & Cooling 750W Antec P182 Logitech MX518 
  hide details  
Reply
post #3 of 35
Ouch...
Check over all the cables and reseat the vid card.
Are you sure the modded GPU HS is not or did not short out the card?
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
X4 965 ASUS M4A79 Deluxe 9800GTx2 2x2G OCZ Reapers 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
500G WD Black LiteOn CD/DVD R/W Win7 64 22'' ws Acer AL2223W 
KeyboardPowerMouse
MS KU462 Natural SS DA750 MS 5 button 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
X4 965 ASUS M4A79 Deluxe 9800GTx2 2x2G OCZ Reapers 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
500G WD Black LiteOn CD/DVD R/W Win7 64 22'' ws Acer AL2223W 
KeyboardPowerMouse
MS KU462 Natural SS DA750 MS 5 button 
  hide details  
Reply
post #4 of 35
Quote:
Originally Posted by Jori
Well after a little mod to get my AMD stock hs on my FX 5200, along with some cord organization.. Well pluged everything in; turned it on and the front LED's flashed and nothing happened.
Maybe reset your cmos.
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
FX-57 lapped DFI Lanparty NF4 SLI DR 2x7800GT OC 2x512 PNY DDR600 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
4x36gb Raptors raid-0 2000 pro HP P1100 20 inch Micro wireless 
PowerCaseMouse
Antic 550 True Control TT Armor Ge optical 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
FX-57 lapped DFI Lanparty NF4 SLI DR 2x7800GT OC 2x512 PNY DDR600 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
4x36gb Raptors raid-0 2000 pro HP P1100 20 inch Micro wireless 
PowerCaseMouse
Antic 550 True Control TT Armor Ge optical 
  hide details  
Reply
post #5 of 35
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by The Duke
Ouch...
Check over all the cables and reseat the vid card.
Are you sure the modded GPU HS is not or did not short out the card?
Well i hope its just human error and I connected something wrong and nothing is fried.. But the only thing that lights up is my Networking port on my mobo. (that stays lit up)
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Athlon 3600+ X2 Biostar Tforce 550 BFG 7600GT OC Corsair XMS DDR675 2x1024 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
WD 160GB + WD 80GB SATA Windows XP Pro Compaq MV720 Logitech 
PowerCaseMouseMouse Pad
FSP FX600-GLN Aspire X-Cruiser Black Razer Copperhead Tempest Ratzpad GS 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Athlon 3600+ X2 Biostar Tforce 550 BFG 7600GT OC Corsair XMS DDR675 2x1024 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
WD 160GB + WD 80GB SATA Windows XP Pro Compaq MV720 Logitech 
PowerCaseMouseMouse Pad
FSP FX600-GLN Aspire X-Cruiser Black Razer Copperhead Tempest Ratzpad GS 
  hide details  
Reply
post #6 of 35
Thread Starter 
Ok, cleared cmos, checked all wires, turned on comp.. it was on for like 5 seconds shut off, then I smelled something weird.. I dont know if it was just dust blowing out (nose was in front of xp-120) or if it was my PSU frying.. But all I know is it still doesnt boot; and it has the motherboard LED on and the fans and led's occasionally turn on. (like every 20 presses of the button...)
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Athlon 3600+ X2 Biostar Tforce 550 BFG 7600GT OC Corsair XMS DDR675 2x1024 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
WD 160GB + WD 80GB SATA Windows XP Pro Compaq MV720 Logitech 
PowerCaseMouseMouse Pad
FSP FX600-GLN Aspire X-Cruiser Black Razer Copperhead Tempest Ratzpad GS 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Athlon 3600+ X2 Biostar Tforce 550 BFG 7600GT OC Corsair XMS DDR675 2x1024 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
WD 160GB + WD 80GB SATA Windows XP Pro Compaq MV720 Logitech 
PowerCaseMouseMouse Pad
FSP FX600-GLN Aspire X-Cruiser Black Razer Copperhead Tempest Ratzpad GS 
  hide details  
Reply
post #7 of 35
Poop, sounds like the PS..
When you get a chance swap in the other PS for the other box.
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
X4 965 ASUS M4A79 Deluxe 9800GTx2 2x2G OCZ Reapers 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
500G WD Black LiteOn CD/DVD R/W Win7 64 22'' ws Acer AL2223W 
KeyboardPowerMouse
MS KU462 Natural SS DA750 MS 5 button 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
X4 965 ASUS M4A79 Deluxe 9800GTx2 2x2G OCZ Reapers 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
500G WD Black LiteOn CD/DVD R/W Win7 64 22'' ws Acer AL2223W 
KeyboardPowerMouse
MS KU462 Natural SS DA750 MS 5 button 
  hide details  
Reply
post #8 of 35
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by The Duke
Poop, sounds like the PS..
When you get a chance swap in the other PS for the other box.
Well I dont think it has enough Watts or Amps on the rails to power my system at stock..
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Athlon 3600+ X2 Biostar Tforce 550 BFG 7600GT OC Corsair XMS DDR675 2x1024 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
WD 160GB + WD 80GB SATA Windows XP Pro Compaq MV720 Logitech 
PowerCaseMouseMouse Pad
FSP FX600-GLN Aspire X-Cruiser Black Razer Copperhead Tempest Ratzpad GS 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Athlon 3600+ X2 Biostar Tforce 550 BFG 7600GT OC Corsair XMS DDR675 2x1024 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
WD 160GB + WD 80GB SATA Windows XP Pro Compaq MV720 Logitech 
PowerCaseMouseMouse Pad
FSP FX600-GLN Aspire X-Cruiser Black Razer Copperhead Tempest Ratzpad GS 
  hide details  
Reply
post #9 of 35
Didn't you have this problem only a few weeks back? Shouldn't you just wait 6 hours and have it work then.
Main Rig
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500K Asus P8P67 EVO GTX 980 16GB DDR3 1866mhz 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Revodrive 3 x2 240GB, M500 960GB, 2x WD 1TB Rai... Noctua NH-D14 Windows 10 Apple Cinema 30" 1600p 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech Orion Spark Capstone 750w CM Storm Scout Logitech G700s 
  hide details  
Reply
Main Rig
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500K Asus P8P67 EVO GTX 980 16GB DDR3 1866mhz 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Revodrive 3 x2 240GB, M500 960GB, 2x WD 1TB Rai... Noctua NH-D14 Windows 10 Apple Cinema 30" 1600p 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech Orion Spark Capstone 750w CM Storm Scout Logitech G700s 
  hide details  
Reply
post #10 of 35
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by Fishie36
Didn't you have this problem only a few weeks back? Shouldn't you just wait 6 hours and have it work then.
No. That time there was no display; but the fans and everything turned on.. Now they start for a split second basically.
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Athlon 3600+ X2 Biostar Tforce 550 BFG 7600GT OC Corsair XMS DDR675 2x1024 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
WD 160GB + WD 80GB SATA Windows XP Pro Compaq MV720 Logitech 
PowerCaseMouseMouse Pad
FSP FX600-GLN Aspire X-Cruiser Black Razer Copperhead Tempest Ratzpad GS 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Athlon 3600+ X2 Biostar Tforce 550 BFG 7600GT OC Corsair XMS DDR675 2x1024 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
WD 160GB + WD 80GB SATA Windows XP Pro Compaq MV720 Logitech 
PowerCaseMouseMouse Pad
FSP FX600-GLN Aspire X-Cruiser Black Razer Copperhead Tempest Ratzpad GS 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD - General
Overclock.net › Forums › AMD › AMD - General › Computer wont boot