Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › x850 Pro card on ebay problem
New Posts  All Forums:Forum Nav:

x850 Pro card on ebay problem

post #1 of 31
Thread Starter 
I just brought a x850 pro agp on ebay for 200. The seller claims it is new and only opened it to check out if all the items are still there. Unfortunately...when I plug it in everything seems so pixelated. There are rainbow-like spots on my screen. I've tried uninstalling the drivers, using driver cleaner, and so on. Doesn't work. When trying to install the latest drivers it goes to a black screen at the windows logon. I can acess safe mode though. Now I am using my 9600XT again. Could this card be the result of flashing? If it is please help me!

I've also added a picture.
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 920 EVGA E758 EVGA GTX 260 Corsair Dominator 6GB 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
2x 500gb Seagate LG GH22LS30 Windows Vista Ultimate 64 Bit HP w2207H 
PowerCase
750W Corsair Cooler Master HAF932 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 920 EVGA E758 EVGA GTX 260 Corsair Dominator 6GB 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
2x 500gb Seagate LG GH22LS30 Windows Vista Ultimate 64 Bit HP w2207H 
PowerCase
750W Corsair Cooler Master HAF932 
  hide details  
Reply
post #2 of 31
He could have tried to flash it to and X850XT and it didnt work. I dont know how you could check the BIOS though.
Very nice!
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core 2 Duo E6600 Asus P5N32-E SLI EVGA 8800GTX 2 x 1GB GSkill HZ 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
2 x WD Caviar SE16 250GB Sony NEC Optiarc 18x SATA DVD Windows XP Pro Gateway FPD2485W 24" 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech G15 PC P&C Silencer 610W Thermaltake Tsunami Logitech MX518 
  hide details  
Reply
Very nice!
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core 2 Duo E6600 Asus P5N32-E SLI EVGA 8800GTX 2 x 1GB GSkill HZ 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
2 x WD Caviar SE16 250GB Sony NEC Optiarc 18x SATA DVD Windows XP Pro Gateway FPD2485W 24" 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech G15 PC P&C Silencer 610W Thermaltake Tsunami Logitech MX518 
  hide details  
Reply
post #3 of 31
Thread Starter 
I really don't know. It could be a possibility. I can't check though, because I can't install the drivers with that card. Is it possible to flash it back? I'm sure its a vivo and runs on 1.6 memory. Not only that about 3-5 other people brought the same vid card from the same person and they got positive ratings claiming it works.
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 920 EVGA E758 EVGA GTX 260 Corsair Dominator 6GB 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
2x 500gb Seagate LG GH22LS30 Windows Vista Ultimate 64 Bit HP w2207H 
PowerCase
750W Corsair Cooler Master HAF932 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 920 EVGA E758 EVGA GTX 260 Corsair Dominator 6GB 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
2x 500gb Seagate LG GH22LS30 Windows Vista Ultimate 64 Bit HP w2207H 
PowerCase
750W Corsair Cooler Master HAF932 
  hide details  
Reply
post #4 of 31
Good way to check runtime is to look for dust inside the cooler. Even 1-3 hours of uptime will be noticeable unless it was a clean house.
Blackhawk Down
(19 items)
 
Xtremission
(18 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7-6900k X99-DELUXE II ASUS STRIX GTX 1080 Corsair Vengeance LPX 64GB 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
Intel 750 U.2 800GB Crucial 256 Intel 520 SATA 120GB Samsung 840 EVO 256 
Optical DriveCoolingOSMonitor
LG SuperMulti BD-RW Alphacool NexXxoS 240 D5/UT Win 10 Pro Samsung UHD 28" 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech G910 Spectrum EVGA SuperNova T2 1600w Rosewill Blackhawk Ultra Logitech G502 Proteus Core 
Mouse PadAudioAudio
Razer Firefly Logitech G35 xDuoo XD-05 with Sennheiser HD700 
CPUMotherboardGraphicsGraphics
Intel Core i7 4930K SABERTOOTH X79 NVIDIA GeForce GTX 780 NVIDIA GeForce GTX 780 
RAMRAMRAMRAM
Corsair  Corsair  Corsair  Corsair  
CoolingOSMonitorKeyboard
Liquid Windows 10 Pro Samsung 28" UHD Logitech G910 
PowerCaseMouseMouse Pad
Antec 1300w Custom Logitech G502 Razer Hard 
AudioAudio
Logitech G35 xDuoo XD-05 with Burson V5i, Sennheiser HD700 
  hide details  
Reply
Blackhawk Down
(19 items)
 
Xtremission
(18 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7-6900k X99-DELUXE II ASUS STRIX GTX 1080 Corsair Vengeance LPX 64GB 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
Intel 750 U.2 800GB Crucial 256 Intel 520 SATA 120GB Samsung 840 EVO 256 
Optical DriveCoolingOSMonitor
LG SuperMulti BD-RW Alphacool NexXxoS 240 D5/UT Win 10 Pro Samsung UHD 28" 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech G910 Spectrum EVGA SuperNova T2 1600w Rosewill Blackhawk Ultra Logitech G502 Proteus Core 
Mouse PadAudioAudio
Razer Firefly Logitech G35 xDuoo XD-05 with Sennheiser HD700 
CPUMotherboardGraphicsGraphics
Intel Core i7 4930K SABERTOOTH X79 NVIDIA GeForce GTX 780 NVIDIA GeForce GTX 780 
RAMRAMRAMRAM
Corsair  Corsair  Corsair  Corsair  
CoolingOSMonitorKeyboard
Liquid Windows 10 Pro Samsung 28" UHD Logitech G910 
PowerCaseMouseMouse Pad
Antec 1300w Custom Logitech G502 Razer Hard 
AudioAudio
Logitech G35 xDuoo XD-05 with Burson V5i, Sennheiser HD700 
  hide details  
Reply
post #5 of 31
Thread Starter 
Yeah ive checked. Its perfectly clean.

O yeah, by the way I also tried the card on another computer. Same thing.
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 920 EVGA E758 EVGA GTX 260 Corsair Dominator 6GB 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
2x 500gb Seagate LG GH22LS30 Windows Vista Ultimate 64 Bit HP w2207H 
PowerCase
750W Corsair Cooler Master HAF932 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 920 EVGA E758 EVGA GTX 260 Corsair Dominator 6GB 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
2x 500gb Seagate LG GH22LS30 Windows Vista Ultimate 64 Bit HP w2207H 
PowerCase
750W Corsair Cooler Master HAF932 
  hide details  
Reply
post #6 of 31
Thread Starter 
If I decide to flash it after trying other solutions I hope to get,
should I use this guide?
http://www.overclock.net/faqs/44936-...pro-xt-pe.html
along with this bios
http://www.overclock.net/attachments...p?d=1126592390
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 920 EVGA E758 EVGA GTX 260 Corsair Dominator 6GB 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
2x 500gb Seagate LG GH22LS30 Windows Vista Ultimate 64 Bit HP w2207H 
PowerCase
750W Corsair Cooler Master HAF932 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 920 EVGA E758 EVGA GTX 260 Corsair Dominator 6GB 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
2x 500gb Seagate LG GH22LS30 Windows Vista Ultimate 64 Bit HP w2207H 
PowerCase
750W Corsair Cooler Master HAF932 
  hide details  
Reply
post #7 of 31
Quote:
Originally Posted by dnguyen1022
If I decide to flash it after trying other solutions I hope to get,
should I use this guide?
http://www.overclock.net/faqs/44936-...pro-xt-pe.html
along with this bios
http://www.overclock.net/attachments...p?d=1126592390
use that first, then try oc it to xtpe. If you pass 30 min of scaning artifact running at 540/590, then flash to XTPE
Mikey's Rig
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD 1700X Asus ROG Crosshair VI Hero MSI GTX 1070 Gaming X G.SKILL RGB 3200Mhz CL14 16GB 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Samsung 960 250GB Corsair H100i With 2 Corsair HD120 Windows 10 x64 Pro Samsung 28" 4K 
KeyboardPowerCaseMouse
Corsair K70 Seasonic Titanium 850W Corsair 570X Razor DeathAdder 
Mouse PadAudio
RadPadZ XT Creative HD Titanium 
  hide details  
Reply
Mikey's Rig
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD 1700X Asus ROG Crosshair VI Hero MSI GTX 1070 Gaming X G.SKILL RGB 3200Mhz CL14 16GB 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Samsung 960 250GB Corsair H100i With 2 Corsair HD120 Windows 10 x64 Pro Samsung 28" 4K 
KeyboardPowerCaseMouse
Corsair K70 Seasonic Titanium 850W Corsair 570X Razor DeathAdder 
Mouse PadAudio
RadPadZ XT Creative HD Titanium 
  hide details  
Reply
post #8 of 31
Are you running latest version of bios? Do you have latest version of grafics drivers installed?
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardOSMonitor
P4 3.2E gHz @ 4.0E gHz MSI 865 PE Neo 2 XP pro (SP 2) ViewSonic VG510s 
KeyboardPowerCaseMouse
IBM 420w Enermax cooler master microsoft wireless 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardOSMonitor
P4 3.2E gHz @ 4.0E gHz MSI 865 PE Neo 2 XP pro (SP 2) ViewSonic VG510s 
KeyboardPowerCaseMouse
IBM 420w Enermax cooler master microsoft wireless 
  hide details  
Reply
post #9 of 31
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by Mikey122687
use that first, then try oc it to xtpe. If you pass 30 min of scaning artifact running at 540/590, then flash to XTPE
I would but there is already basically artifacts with it, and I'm trying to find the problem
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 920 EVGA E758 EVGA GTX 260 Corsair Dominator 6GB 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
2x 500gb Seagate LG GH22LS30 Windows Vista Ultimate 64 Bit HP w2207H 
PowerCase
750W Corsair Cooler Master HAF932 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 920 EVGA E758 EVGA GTX 260 Corsair Dominator 6GB 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
2x 500gb Seagate LG GH22LS30 Windows Vista Ultimate 64 Bit HP w2207H 
PowerCase
750W Corsair Cooler Master HAF932 
  hide details  
Reply
post #10 of 31
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by MAXX
Are you running latest version of bios? Do you have latest version of grafics drivers installed?
Yes I am running the latest bios for my K8V deluxe, and the latest catalyst drivers. I also tried Omega. SAme problem. I see a pixelated screen.
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 920 EVGA E758 EVGA GTX 260 Corsair Dominator 6GB 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
2x 500gb Seagate LG GH22LS30 Windows Vista Ultimate 64 Bit HP w2207H 
PowerCase
750W Corsair Cooler Master HAF932 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 920 EVGA E758 EVGA GTX 260 Corsair Dominator 6GB 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
2x 500gb Seagate LG GH22LS30 Windows Vista Ultimate 64 Bit HP w2207H 
PowerCase
750W Corsair Cooler Master HAF932 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD/ATI
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › x850 Pro card on ebay problem