Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Other Software › Spyware Blaster Problem, Help requested!
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Spyware Blaster Problem, Help requested!

post #1 of 4
Thread Starter 
Hello, I am having a problem with Spyware Blaster (any body familiar with it?). Actually it wasn't just spyware blaster, it was any spyware remover (besides adaware) that I ran. The problem is when ever I try to run them, this installation box or somthing shows up. I can still use the programs, but I am quite concerned about it. Could you please help me? (Screen Shot below)
PLEASE CLICK TO ENLARGE!





Crusher.Destroyer
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i5 2500K SABERTOOTH Z77 NVIDIA GeForce GTX 570 Gskill DDR2 8gb 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
250gb WD 500gb WD Cooler Master something or other....it's BIG. Windows 7 
MonitorKeyboardPowerCase
55" Samsung Smart TV LED Wireless GE 600W NZXT  
Mouse
Wireless GE 
  hide details  
Reply
Crusher.Destroyer
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i5 2500K SABERTOOTH Z77 NVIDIA GeForce GTX 570 Gskill DDR2 8gb 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
250gb WD 500gb WD Cooler Master something or other....it's BIG. Windows 7 
MonitorKeyboardPowerCase
55" Samsung Smart TV LED Wireless GE 600W NZXT  
Mouse
Wireless GE 
  hide details  
Reply
post #2 of 4
Thread Starter 
Does anybody have a clue how to fix this?
Crusher.Destroyer
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i5 2500K SABERTOOTH Z77 NVIDIA GeForce GTX 570 Gskill DDR2 8gb 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
250gb WD 500gb WD Cooler Master something or other....it's BIG. Windows 7 
MonitorKeyboardPowerCase
55" Samsung Smart TV LED Wireless GE 600W NZXT  
Mouse
Wireless GE 
  hide details  
Reply
Crusher.Destroyer
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i5 2500K SABERTOOTH Z77 NVIDIA GeForce GTX 570 Gskill DDR2 8gb 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
250gb WD 500gb WD Cooler Master something or other....it's BIG. Windows 7 
MonitorKeyboardPowerCase
55" Samsung Smart TV LED Wireless GE 600W NZXT  
Mouse
Wireless GE 
  hide details  
Reply
post #3 of 4
Quote:
Originally Posted by kagaos
Does anybody have a clue how to fix this?
I'm not familiar with the program, but could you just uninstall it and then re-install it? See if that fixes it.
Clevo P170HM
(6 items)
 
  
CPUGraphicsRAMHard Drive
i7 2760QM HD 6990m Samsung 1333mhz Crucial M4 SSD 
Hard DriveOS
Western Digital Black 500gb Windows 7 64 Bit 
  hide details  
Reply
Clevo P170HM
(6 items)
 
  
CPUGraphicsRAMHard Drive
i7 2760QM HD 6990m Samsung 1333mhz Crucial M4 SSD 
Hard DriveOS
Western Digital Black 500gb Windows 7 64 Bit 
  hide details  
Reply
post #4 of 4
Thread Starter 
Ok, will do. Thanks
Crusher.Destroyer
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i5 2500K SABERTOOTH Z77 NVIDIA GeForce GTX 570 Gskill DDR2 8gb 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
250gb WD 500gb WD Cooler Master something or other....it's BIG. Windows 7 
MonitorKeyboardPowerCase
55" Samsung Smart TV LED Wireless GE 600W NZXT  
Mouse
Wireless GE 
  hide details  
Reply
Crusher.Destroyer
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i5 2500K SABERTOOTH Z77 NVIDIA GeForce GTX 570 Gskill DDR2 8gb 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
250gb WD 500gb WD Cooler Master something or other....it's BIG. Windows 7 
MonitorKeyboardPowerCase
55" Samsung Smart TV LED Wireless GE 600W NZXT  
Mouse
Wireless GE 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Other Software
Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Other Software › Spyware Blaster Problem, Help requested!