Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › !~Club 5770~!
New Posts  All Forums:Forum Nav:

!~Club 5770~! - Page 22

post #211 of 5048
Quote:
Originally Posted by Assassin48 View Post
is there a dl for gpu tool ?

and how hard is it to flash a bios on a gpu ?
BIOS flash is not that difficult when done in Windows, but it is much safer to do from a bootable DOS disk which is a tad bit tougher to do.
Sig Rig
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD FX 8350 ASUS Crosshair IV Formula Powercolor 7870 16GB G.SKILL Sniper 
Hard DriveOSMonitorPower
Plextor PX-M3S SSD Windows 7 Professional 64-bit 23" Acer 1920x1080 1000 Watt Ultra X3 
Case
Zalman GS1000 
  hide details  
Reply
Sig Rig
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD FX 8350 ASUS Crosshair IV Formula Powercolor 7870 16GB G.SKILL Sniper 
Hard DriveOSMonitorPower
Plextor PX-M3S SSD Windows 7 Professional 64-bit 23" Acer 1920x1080 1000 Watt Ultra X3 
Case
Zalman GS1000 
  hide details  
Reply
post #212 of 5048
i am still having problems, i am reinstalling windows 7 before taking this card back
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsOS
Phenom II x4 955 3.8ghz GIGABYTE GA-MA790XT-UD4P saphire 5770 1010/1400 Windows 7 
PowerCase
OCZ 700 watt modular Haf 922 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsOS
Phenom II x4 955 3.8ghz GIGABYTE GA-MA790XT-UD4P saphire 5770 1010/1400 Windows 7 
PowerCase
OCZ 700 watt modular Haf 922 
  hide details  
Reply
post #213 of 5048
Quote:
Originally Posted by Gen View Post
BIOS flash is not that difficult when done in Windows, but it is much safer to do from a bootable DOS disk which is a tad bit tougher to do.
You cannot flash a video bios in windows while windows is using the video card. It has to be done in DOS and can result in a very dead card.

Also @Brooze, AMD GPU tool doesn't work with 5 series cards, I just tried it. *edits* it just keeps crashing when I click apply ? Any fix?
Edited by Flux - 11/7/09 at 9:11am
post #214 of 5048
Quote:
Originally Posted by Flux View Post
You cannot flash a video bios in windows while windows is using the video card. It has to be done in DOS and can result in a very dead card.

Also @Brooze, AMD GPU tool doesn't work with 5 series cards, I just tried it. *edits* it just keeps crashing when I click apply ? Any fix?
it worked with my 5850
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsOS
Phenom II x4 955 3.8ghz GIGABYTE GA-MA790XT-UD4P saphire 5770 1010/1400 Windows 7 
PowerCase
OCZ 700 watt modular Haf 922 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsOS
Phenom II x4 955 3.8ghz GIGABYTE GA-MA790XT-UD4P saphire 5770 1010/1400 Windows 7 
PowerCase
OCZ 700 watt modular Haf 922 
  hide details  
Reply
post #215 of 5048
Quote:
Originally Posted by brooze113 View Post
it worked with my 5850
I keep trying to apply settings, the settings fail and the program crashes. Apparently it doesn't work well with 5770's.

Hmm now MSi afterburner wont show my GPU voltage.
post #216 of 5048
gpu clock tool, works but it always stay at 3d clock.
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsOS
Phenom II x4 955 3.8ghz GIGABYTE GA-MA790XT-UD4P saphire 5770 1010/1400 Windows 7 
PowerCase
OCZ 700 watt modular Haf 922 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsOS
Phenom II x4 955 3.8ghz GIGABYTE GA-MA790XT-UD4P saphire 5770 1010/1400 Windows 7 
PowerCase
OCZ 700 watt modular Haf 922 
  hide details  
Reply
post #217 of 5048
man! Why cant i get a working card
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsOS
Phenom II x4 955 3.8ghz GIGABYTE GA-MA790XT-UD4P saphire 5770 1010/1400 Windows 7 
PowerCase
OCZ 700 watt modular Haf 922 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsOS
Phenom II x4 955 3.8ghz GIGABYTE GA-MA790XT-UD4P saphire 5770 1010/1400 Windows 7 
PowerCase
OCZ 700 watt modular Haf 922 
  hide details  
Reply
post #218 of 5048
You have to use v. 0.9.26.0 for AMD GPU Clock Tool. That's whats working for my 5770.
Nameless
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500k GIGABYTE GA-Z68X-UD3H-B3 EVGA GTX 670 FTW+ 4GB G. Skill Sniper 16GB 1600MHz 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
Samsung 830 256GB Windows 7 Ultimate 64 Bit Samsung P2770FH Logitech G510 
PowerCaseMouseMouse Pad
Seasonic X650 Fractal Design R3 Logitech G600 Razer Destructor 
  hide details  
Reply
Nameless
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500k GIGABYTE GA-Z68X-UD3H-B3 EVGA GTX 670 FTW+ 4GB G. Skill Sniper 16GB 1600MHz 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
Samsung 830 256GB Windows 7 Ultimate 64 Bit Samsung P2770FH Logitech G510 
PowerCaseMouseMouse Pad
Seasonic X650 Fractal Design R3 Logitech G600 Razer Destructor 
  hide details  
Reply
post #219 of 5048
Quote:
Originally Posted by Drake.L View Post
You have to use v. 0.9.26.0 for AMD GPU Clock Tool. That's whats working for my 5770.

Still no go, after enabling all the settings I get nothing showing up, not even in the thermal window. I do get a very strange 1.45V on my GPU (more like 1v in reality). For some strange reason it wouldn't find my drivers either (its blank in the driver version section, using 9.10's as 9.11's won't install just crash)
post #220 of 5048
can someone post there windows 7 graphics rating please?
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsOS
Phenom II x4 955 3.8ghz GIGABYTE GA-MA790XT-UD4P saphire 5770 1010/1400 Windows 7 
PowerCase
OCZ 700 watt modular Haf 922 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsOS
Phenom II x4 955 3.8ghz GIGABYTE GA-MA790XT-UD4P saphire 5770 1010/1400 Windows 7 
PowerCase
OCZ 700 watt modular Haf 922 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD/ATI
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › !~Club 5770~!