Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Other Software › Problem with MS Outlook
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Problem with MS Outlook

post #1 of 2
Thread Starter 
I am having problems with MS Outlook. When ever I click on a hyperlink in an email, Outlook loads it, but it does so VERY slowly. Like, it will take 2 minutes or more to load the page. Has anyone else had this problem? If so, how did you fix it?
post #2 of 2
Quote:
Originally Posted by SoaDMTGguy
I am having problems with MS Outlook. When ever I click on a hyperlink in an email, Outlook loads it, but it does so VERY slowly. Like, it will take 2 minutes or more to load the page. Has anyone else had this problem? If so, how did you fix it?
You can try using the command in dos "SFC /scannow". It might find some corruption in some of your MS files. Also, which page is it taking 2 minutes to load ? The website, or the outlook Creat new email box?
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardOSMonitor
Opty 165 CCBWE 0617 DFI Lanparty NF4 SLI-DR WinXP Pro SP2 Samsung 225BW 
KeyboardPowerCase
Microsoft Natural OCZ 700W Antec Nine hundred 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardOSMonitor
Opty 165 CCBWE 0617 DFI Lanparty NF4 SLI-DR WinXP Pro SP2 Samsung 225BW 
KeyboardPowerCase
Microsoft Natural OCZ 700W Antec Nine hundred 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Other Software
Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Other Software › Problem with MS Outlook