Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › Flash error o_O
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Flash error o_O

post #1 of 8
Thread Starter 
Ok I've modded my own bios's .. and did the mistake to try n mod a bios with crossfire and boot it .

My curiosity cost me hehe. Now I've got to go get a pci card from my neighbour and boot up my comp (this is my second comp which only has agp).

But once I've booted my pc with the other pci card, how do I flash back my pcie to another bios ?

Anyways, gone to get that pci card... hope to get an answer ! O_O (I have a good bios version on a disquette already.)
Rig I might buy
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q6600 ASUS P5K Premium Sapphire Radeon HD 3870x2 Kingston HyperX 4x1GB DDR2 1066 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
WD Rapor X 150gb 16MB 10Krpm Windows Vista Premium HP w2408h Logitech G15 
PowerCaseMouse
Rosewill RX950 950W Silent 135mm Antec P180b Logitech G5v2 
  hide details  
Reply
Rig I might buy
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q6600 ASUS P5K Premium Sapphire Radeon HD 3870x2 Kingston HyperX 4x1GB DDR2 1066 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
WD Rapor X 150gb 16MB 10Krpm Windows Vista Premium HP w2408h Logitech G15 
PowerCaseMouse
Rosewill RX950 950W Silent 135mm Antec P180b Logitech G5v2 
  hide details  
Reply
post #2 of 8
Thread Starter 
Ok, I've got a pci card installed (I found out I had an old one S3 Trivo64V pci).

But I can't boot when my pcie X800GT is in the slot.

Same thing happens when I have my friends ATI Rage 2 installed. Can only boot if my pcie card isn't there.

If I install it as one would install a plug n play drive ( i know I shouldn't do this )
Windows add hardware recognizes the card as a x850xtpe with crossfire. Thus the bios is working ..

Conclusion, this means my pcie card is still alive. How do I flash it back to my other x850xtpe bios or my backup bios ?

It's quite a pain to not be able to boot with it already installed in the pc. ( Since there is no such thing as plug n play in dos .. no need to even try. I won't recognize the adapter ..)

Any ideas ?
Rig I might buy
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q6600 ASUS P5K Premium Sapphire Radeon HD 3870x2 Kingston HyperX 4x1GB DDR2 1066 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
WD Rapor X 150gb 16MB 10Krpm Windows Vista Premium HP w2408h Logitech G15 
PowerCaseMouse
Rosewill RX950 950W Silent 135mm Antec P180b Logitech G5v2 
  hide details  
Reply
Rig I might buy
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q6600 ASUS P5K Premium Sapphire Radeon HD 3870x2 Kingston HyperX 4x1GB DDR2 1066 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
WD Rapor X 150gb 16MB 10Krpm Windows Vista Premium HP w2408h Logitech G15 
PowerCaseMouse
Rosewill RX950 950W Silent 135mm Antec P180b Logitech G5v2 
  hide details  
Reply
post #3 of 8
Thread Starter 
Humm 15 hours and no one ? :S

It's been kinda sad running on 4mb of video ... help ?

sorry about triple posting .. but it's kind of a emergency .. so im bumping :S
Rig I might buy
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q6600 ASUS P5K Premium Sapphire Radeon HD 3870x2 Kingston HyperX 4x1GB DDR2 1066 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
WD Rapor X 150gb 16MB 10Krpm Windows Vista Premium HP w2408h Logitech G15 
PowerCaseMouse
Rosewill RX950 950W Silent 135mm Antec P180b Logitech G5v2 
  hide details  
Reply
Rig I might buy
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q6600 ASUS P5K Premium Sapphire Radeon HD 3870x2 Kingston HyperX 4x1GB DDR2 1066 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
WD Rapor X 150gb 16MB 10Krpm Windows Vista Premium HP w2408h Logitech G15 
PowerCaseMouse
Rosewill RX950 950W Silent 135mm Antec P180b Logitech G5v2 
  hide details  
Reply
post #4 of 8
I think you have to change a bios option so that it boots first with the PCI card I don't remeber what the option was called maybe something like PCI/AGP or AGP/PCI you have to change this so that it always boots with the pci card first not the AGP hope this helps
post #5 of 8
Thread Starter 
it's pci-e not agp. But it should have the same style of option available .. I'll give it a look right now !

Thanks for helping !
Rig I might buy
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q6600 ASUS P5K Premium Sapphire Radeon HD 3870x2 Kingston HyperX 4x1GB DDR2 1066 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
WD Rapor X 150gb 16MB 10Krpm Windows Vista Premium HP w2408h Logitech G15 
PowerCaseMouse
Rosewill RX950 950W Silent 135mm Antec P180b Logitech G5v2 
  hide details  
Reply
Rig I might buy
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q6600 ASUS P5K Premium Sapphire Radeon HD 3870x2 Kingston HyperX 4x1GB DDR2 1066 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
WD Rapor X 150gb 16MB 10Krpm Windows Vista Premium HP w2408h Logitech G15 
PowerCaseMouse
Rosewill RX950 950W Silent 135mm Antec P180b Logitech G5v2 
  hide details  
Reply
post #6 of 8
sorry about that I was just using it as an example hope you get it to work
post #7 of 8
Thread Starter 
+100 reps if I could .

#1 My X800GT is back to it's working X800xtpe bios !

#2 I've just found more info on what might be rendering bios flashing useless for unlocking pipelines .
Rig I might buy
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q6600 ASUS P5K Premium Sapphire Radeon HD 3870x2 Kingston HyperX 4x1GB DDR2 1066 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
WD Rapor X 150gb 16MB 10Krpm Windows Vista Premium HP w2408h Logitech G15 
PowerCaseMouse
Rosewill RX950 950W Silent 135mm Antec P180b Logitech G5v2 
  hide details  
Reply
Rig I might buy
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q6600 ASUS P5K Premium Sapphire Radeon HD 3870x2 Kingston HyperX 4x1GB DDR2 1066 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
WD Rapor X 150gb 16MB 10Krpm Windows Vista Premium HP w2408h Logitech G15 
PowerCaseMouse
Rosewill RX950 950W Silent 135mm Antec P180b Logitech G5v2 
  hide details  
Reply
post #8 of 8
good that you got it working again I'm glad I could help
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD/ATI
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › Flash error o_O