Overclock.net › Forums › AMD › AMD CPUs › Cpu Temp!!!!
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Cpu Temp!!!! - Page 2

post #11 of 19
Quote:
Originally Posted by sladesurfer
Pump is working correctly and check bios temp and it's the same.
Definitly a bad sensor on the motherboard, do this, tuch your waterblock and see if you can feel a significant amount of heat. That is a decent way to check, but i really think you have a bad sensor
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
T2500 Core Duo Dell Laptop Quadro 1500m flashed--> 7900GTX 2x1GB G.Skill DDR2-800 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
200GB SATA 5400RPM 8x DVD±RW Burner XP Home SP2 17" LCD (1920x1200) + 20.1" Samsung Widescreen 
KeyboardPowerCaseMouse
GE Keyboard 9 Cell Battery E1705 Frame Razer Diamondback 
Mouse Pad
Icemat 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
T2500 Core Duo Dell Laptop Quadro 1500m flashed--> 7900GTX 2x1GB G.Skill DDR2-800 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
200GB SATA 5400RPM 8x DVD±RW Burner XP Home SP2 17" LCD (1920x1200) + 20.1" Samsung Widescreen 
KeyboardPowerCaseMouse
GE Keyboard 9 Cell Battery E1705 Frame Razer Diamondback 
Mouse Pad
Icemat 
  hide details  
Reply
post #12 of 19
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by wowza
Definitly a bad sensor on the motherboard, do this, tuch your waterblock and see if you can feel a significant amount of heat. That is a decent way to check, but i really think you have a bad sensor
How do i fix it????


Edit: did that already and Ice forms on my block cause i have a pelt attach to it
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
T5200 Intel 945 Intel Graphics Media Accelerator 950 2GB DDR2 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
WD 160GB SATA Multiformat Double Layer DVD RW Windows Vista Home Premium 15.4" Ultra Bright WXGA TFT/WestingHouse 22" LCD 
KeyboardCaseMouse
Dynex Gateway Dynex 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
T5200 Intel 945 Intel Graphics Media Accelerator 950 2GB DDR2 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
WD 160GB SATA Multiformat Double Layer DVD RW Windows Vista Home Premium 15.4" Ultra Bright WXGA TFT/WestingHouse 22" LCD 
KeyboardCaseMouse
Dynex Gateway Dynex 
  hide details  
Reply
post #13 of 19
is ya pelt having a problem, is it installed now and running, has the thermal paste dried up on the pelt, power supply for the pelt having issues?
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
X2 3800 ALBATRON KM51PV M-ATX Gainward 7900GT 512MB Team Group PC4K 2GB 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
4 x 250GB That is me. 19" LCD WOLF CLAW V2 
PowerCaseMouse
Silverstone Grunt Aspire X-QPACK The trigger machanism 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
X2 3800 ALBATRON KM51PV M-ATX Gainward 7900GT 512MB Team Group PC4K 2GB 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
4 x 250GB That is me. 19" LCD WOLF CLAW V2 
PowerCaseMouse
Silverstone Grunt Aspire X-QPACK The trigger machanism 
  hide details  
Reply
post #14 of 19
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by tuchan
is ya pelt having a problem, is it installed now and running, has the thermal paste dried up on the pelt, power supply for the pelt having issues?
I took the waterblock w/ pelt off and put a regular water block and the reading was the same.
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
T5200 Intel 945 Intel Graphics Media Accelerator 950 2GB DDR2 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
WD 160GB SATA Multiformat Double Layer DVD RW Windows Vista Home Premium 15.4" Ultra Bright WXGA TFT/WestingHouse 22" LCD 
KeyboardCaseMouse
Dynex Gateway Dynex 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
T5200 Intel 945 Intel Graphics Media Accelerator 950 2GB DDR2 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
WD 160GB SATA Multiformat Double Layer DVD RW Windows Vista Home Premium 15.4" Ultra Bright WXGA TFT/WestingHouse 22" LCD 
KeyboardCaseMouse
Dynex Gateway Dynex 
  hide details  
Reply
post #15 of 19
mobo has faulty sensor chip or software get a Bios update

I had a Temp reader read my mobo to be209 celsius

when it was 29celsius
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardOSMonitor
P4 P4b-LX Windows 2k pro NT DANISH! 22 inc CRT 
KeyboardPowerCaseMouse
HP 500 wat MGE viper Logithech 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardOSMonitor
P4 P4b-LX Windows 2k pro NT DANISH! 22 inc CRT 
KeyboardPowerCaseMouse
HP 500 wat MGE viper Logithech 
  hide details  
Reply
post #16 of 19
is it warm to touch, the waterblock, maybe its not reading correctly. has the mobo got a auto shut off in the bios when it gets too hot, enable that maybe?
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
X2 3800 ALBATRON KM51PV M-ATX Gainward 7900GT 512MB Team Group PC4K 2GB 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
4 x 250GB That is me. 19" LCD WOLF CLAW V2 
PowerCaseMouse
Silverstone Grunt Aspire X-QPACK The trigger machanism 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
X2 3800 ALBATRON KM51PV M-ATX Gainward 7900GT 512MB Team Group PC4K 2GB 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
4 x 250GB That is me. 19" LCD WOLF CLAW V2 
PowerCaseMouse
Silverstone Grunt Aspire X-QPACK The trigger machanism 
  hide details  
Reply
post #17 of 19
Thread Starter 
no, its actually cold. Probably my sensor
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
T5200 Intel 945 Intel Graphics Media Accelerator 950 2GB DDR2 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
WD 160GB SATA Multiformat Double Layer DVD RW Windows Vista Home Premium 15.4" Ultra Bright WXGA TFT/WestingHouse 22" LCD 
KeyboardCaseMouse
Dynex Gateway Dynex 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
T5200 Intel 945 Intel Graphics Media Accelerator 950 2GB DDR2 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
WD 160GB SATA Multiformat Double Layer DVD RW Windows Vista Home Premium 15.4" Ultra Bright WXGA TFT/WestingHouse 22" LCD 
KeyboardCaseMouse
Dynex Gateway Dynex 
  hide details  
Reply
post #18 of 19
Quote:
Originally Posted by sladesurfer
no, its actually cold. Probably my sensor
do the bios update then maybe, thats all you can do unless youve got other means of measuring the temp.
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
X2 3800 ALBATRON KM51PV M-ATX Gainward 7900GT 512MB Team Group PC4K 2GB 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
4 x 250GB That is me. 19" LCD WOLF CLAW V2 
PowerCaseMouse
Silverstone Grunt Aspire X-QPACK The trigger machanism 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
X2 3800 ALBATRON KM51PV M-ATX Gainward 7900GT 512MB Team Group PC4K 2GB 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
4 x 250GB That is me. 19" LCD WOLF CLAW V2 
PowerCaseMouse
Silverstone Grunt Aspire X-QPACK The trigger machanism 
  hide details  
Reply
post #19 of 19
mines at 116F according to the Bios, and it's not melting....yet!
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD CPUs
Overclock.net › Forums › AMD › AMD CPUs › Cpu Temp!!!!