Overclock.net › Forums › AMD › AMD - General › Don't Know whats wrong. Please help
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Don't Know whats wrong. Please help - Page 2

post #11 of 12
Quote:
Originally Posted by logan
the one on the mobo is different, its shutting off or turning on power to the mobo, but thats all, it doesn't make it turn on (its like unplugging it to an extent) check those connections it should show you how to attach those cables.
I mean the power switch wire leads. It's labeled power sw.
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel 2500k Asus P8P67 Galaxy GTX580 8GB G Skill Ripjaws 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
Intel 80 gb SSD, Raptor 150 Windows 7 Home Premium 24" Samsung LCD Saitek Eclipse 
PowerCaseMouse
PCP&C 750W Antec P180 Logitech MX-510 blue 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel 2500k Asus P8P67 Galaxy GTX580 8GB G Skill Ripjaws 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
Intel 80 gb SSD, Raptor 150 Windows 7 Home Premium 24" Samsung LCD Saitek Eclipse 
PowerCaseMouse
PCP&C 750W Antec P180 Logitech MX-510 blue 
  hide details  
Reply
post #12 of 12
Thread Starter 
I've tried everyhting I can think of and im now out of ideas. The best thing I can come up with is that the Mobo is dead in which case ill have to take it back soon and get a new one. If anyone has any other ideas please tell me it would be greatly apreciated.
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardPowerCase
AMD Athlon 64 3700+ DFI Lan Party nF4 UT Ultra X-connect 500W Nikao Hero 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardPowerCase
AMD Athlon 64 3700+ DFI Lan Party nF4 UT Ultra X-connect 500W Nikao Hero 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD - General
Overclock.net › Forums › AMD › AMD - General › Don't Know whats wrong. Please help