Overclock.net › Forums › Cooling › Water Cooling › [Official] Corsair Hydro Series Club
New Posts  All Forums:Forum Nav:

[Official] Corsair Hydro Series Club - Page 1923

post #19221 of 28247
Quote:
Originally Posted by Nethermir View Post
hmm weird. i have some noise coming from the pump. kinda hard to describe but it is not the sound of liquid. already tried shaking it off no avail. looks like i have to return this. the corsair panel on the h100 tore off too when i removed the plastic cover. would have been ok but the noise at the pump is annoying.
I have the same noise coming from my pump 2...so weird. I guess I'll have to RMA as well.
W4RRIORS
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500K MSI P65-GD65 XFX 6870 BE G.SKILL RipJaws 8GB 
Hard DriveOSCaseMouse
Crucial C300 Win 7 64bit HAF 932 Logitech G9x 
Mouse Pad
Steelseries QCK 
  hide details  
Reply
W4RRIORS
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500K MSI P65-GD65 XFX 6870 BE G.SKILL RipJaws 8GB 
Hard DriveOSCaseMouse
Crucial C300 Win 7 64bit HAF 932 Logitech G9x 
Mouse Pad
Steelseries QCK 
  hide details  
Reply
post #19222 of 28247
Quote:
Originally Posted by Mergatroid View Post
My H70 didn't make any noise at all (other than the fans). I have an H50 in another case that's louder than the H70.

I think you should reseat it for sure. Something's not right. If you have a multimeter you can easily measure the PSU. Make sure everything is plugged in snug and reseat the H70 to make sure is has good contact with the CPU. 51 in the BIOS is not killer hot, but I would expect it to be lower since the system is idling. It's hard to say, but the H70 definitely should not be loud (other than the fans). One of them will have to be subbed if you have no meter.




I have completed my H70 vs H100 comparison. The complete story is on this page:

http://www.overclock.net/computer-ca...l#post14541003

So I don't duplicate everything here I'll just provide the link. I am getting a 7c difference between the H70 and the H100 loaded. For further detail see the link.
i reseat the H70 2times but i still get 51c at bios temperature...
well i dont know if my rig gonna start the thing sometimes turn on and sometimes don't....
Phantom B4D 4$$.
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 2600k MSI Z68A-GD80 2x MSI N580GTX Lightning 1.5GB Corsair XMS3 2x4GB DDR3-2000 
Hard DriveOSPowerCase
Samsung Spinpoint F3 1TB Win 7 Ultimate x64 bits Corsair AX850 Gold NZXT Phantom Red 
  hide details  
Reply
Phantom B4D 4$$.
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 2600k MSI Z68A-GD80 2x MSI N580GTX Lightning 1.5GB Corsair XMS3 2x4GB DDR3-2000 
Hard DriveOSPowerCase
Samsung Spinpoint F3 1TB Win 7 Ultimate x64 bits Corsair AX850 Gold NZXT Phantom Red 
  hide details  
Reply
post #19223 of 28247
Quote:
Originally Posted by Mergatroid View Post
My H70 didn't make any noise at all (other than the fans). I have an H50 in another case that's louder than the H70.

I think you should reseat it for sure. Something's not right. If you have a multimeter you can easily measure the PSU. Make sure everything is plugged in snug and reseat the H70 to make sure is has good contact with the CPU. 51 in the BIOS is not killer hot, but I would expect it to be lower since the system is idling. It's hard to say, but the H70 definitely should not be loud (other than the fans). One of them will have to be subbed if you have no meter.




I have completed my H70 vs H100 comparison. The complete story is on this page:

http://www.overclock.net/computer-ca...l#post14541003

So I don't duplicate everything here I'll just provide the link. I am getting a 7c difference between the H70 and the H100 loaded. For further detail see the link.
i try to test my cpu temp with speedfan and i got this :

GPU 39C
Temp1 40C
Temp2 -13C
Temp3 34C
Remote 1 -111C
Remote 2 -111C
Local 37C
Temp 2C
HD0 38C

im kinda lost using this software , what those "-" means? is it bad to have - on cpu temp?
Edited by Zangetsu - 8/11/11 at 2:30am
Phantom B4D 4$$.
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 2600k MSI Z68A-GD80 2x MSI N580GTX Lightning 1.5GB Corsair XMS3 2x4GB DDR3-2000 
Hard DriveOSPowerCase
Samsung Spinpoint F3 1TB Win 7 Ultimate x64 bits Corsair AX850 Gold NZXT Phantom Red 
  hide details  
Reply
Phantom B4D 4$$.
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 2600k MSI Z68A-GD80 2x MSI N580GTX Lightning 1.5GB Corsair XMS3 2x4GB DDR3-2000 
Hard DriveOSPowerCase
Samsung Spinpoint F3 1TB Win 7 Ultimate x64 bits Corsair AX850 Gold NZXT Phantom Red 
  hide details  
Reply
post #19224 of 28247
Quote:
Originally Posted by ichow23 View Post
I have the same noise coming from my pump 2...so weird. I guess I'll have to RMA as well.
Wow first post since you joined 2 years ago? Amazing.

Try flicking the tubes or removing the rad and shaking it up a bit. I've also experienced pump buzzing when one or two of the 4 screws for the block were not as tightly screwed as the others.
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i5 3570K [Delid] Asrock Z77E-ITX XFX Radeon R9 Fury X G.SKILL 2133MHz 8GB DDR3 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
Crucial M4 256GB Silicon Power S60 120GB Western Digital Blue Scorpio 1TB Seagate Constellation 2 1TB 
CoolingCoolingCoolingCooling
Swiftech Apogee Drive II XSPC RX240+EX240 [Painted White] 5x 2150RPM Gentle Typhoons PWM [Painted Black+W... Bitspower Water Tank Z-Multi 80 Inline Reservoir  
OSMonitorMonitorKeyboard
Windows 10 LG 34UC88-B 34" Ultrawide 3440x1440 75Hz HP ZR2240w IPS WASD CODE 87-Key [MX Clear + PBT Keycaps] 
PowerCaseMouseAudio
Seasonix X-750 Case Labs Mercury S3 Logitech G502 Sennheiser HD 598 SE 
Audio
Micca OriGen 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i5 3570K [Delid] Asrock Z77E-ITX XFX Radeon R9 Fury X G.SKILL 2133MHz 8GB DDR3 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
Crucial M4 256GB Silicon Power S60 120GB Western Digital Blue Scorpio 1TB Seagate Constellation 2 1TB 
CoolingCoolingCoolingCooling
Swiftech Apogee Drive II XSPC RX240+EX240 [Painted White] 5x 2150RPM Gentle Typhoons PWM [Painted Black+W... Bitspower Water Tank Z-Multi 80 Inline Reservoir  
OSMonitorMonitorKeyboard
Windows 10 LG 34UC88-B 34" Ultrawide 3440x1440 75Hz HP ZR2240w IPS WASD CODE 87-Key [MX Clear + PBT Keycaps] 
PowerCaseMouseAudio
Seasonix X-750 Case Labs Mercury S3 Logitech G502 Sennheiser HD 598 SE 
Audio
Micca OriGen 
  hide details  
Reply
post #19225 of 28247
Quote:
Originally Posted by kokin View Post
wow first post since you joined 2 years ago? Amazing.
lol
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i5 760 @4.01 GHz 1.34v ASUS P7P55D-E Pro MSI GeForce GTX 760 Hawk Edition 2GB GDDR5 8GB (2GBx4) Corsair XMS3 1600MHz 
Hard DriveHard DriveHard DriveCooling
Western Digital Black 1TB 6Gbps Western Digital Green 2TB 6Gbps Western Digital Green 320GB 3Gbps Corsair H100i Push/Pull AP-15 
OSOSMonitorKeyboard
Microsoft Windows 10 Professional 64-Bit Mac OS X 10.9.3 BenQ T2200HD 1080p 22" Fujitsu Siemens LX850 Wireless Piano Black 
PowerCaseMouseAudio
Corsair TX750 V2 750-Watt 80-Plus Bronze NZXT Phantom 530 White Corsair Vengeance M65 Black Creative Inspire T6160 5.1 Surround Sound Speak... 
Audio
Creative Sound Blaster Z 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i5 760 @4.01 GHz 1.34v ASUS P7P55D-E Pro MSI GeForce GTX 760 Hawk Edition 2GB GDDR5 8GB (2GBx4) Corsair XMS3 1600MHz 
Hard DriveHard DriveHard DriveCooling
Western Digital Black 1TB 6Gbps Western Digital Green 2TB 6Gbps Western Digital Green 320GB 3Gbps Corsair H100i Push/Pull AP-15 
OSOSMonitorKeyboard
Microsoft Windows 10 Professional 64-Bit Mac OS X 10.9.3 BenQ T2200HD 1080p 22" Fujitsu Siemens LX850 Wireless Piano Black 
PowerCaseMouseAudio
Corsair TX750 V2 750-Watt 80-Plus Bronze NZXT Phantom 530 White Corsair Vengeance M65 Black Creative Inspire T6160 5.1 Surround Sound Speak... 
Audio
Creative Sound Blaster Z 
  hide details  
Reply
post #19226 of 28247
I had the same problem with noise when i got my H60, flick the pipes tilt the case to the side and so on.
After 2 or 3 weeks it has now stopped and its running like a dream
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
I5 760 Asus P7P55D-E GTX570 2.5gb ultra charged XMS3 8gb 
Hard DriveOSMonitorPower
Western Digital 500GB windows 7 64bit HP ? 750w 
Case
CM Storm Scout 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
I5 760 Asus P7P55D-E GTX570 2.5gb ultra charged XMS3 8gb 
Hard DriveOSMonitorPower
Western Digital 500GB windows 7 64bit HP ? 750w 
Case
CM Storm Scout 
  hide details  
Reply
post #19227 of 28247
Is this going to be the H80/H100 owners club as well? Would be nice.

Here's mine;



I regretted a bit not waiting for the H100, then realized I didn't even need one, not to mention it won't fit on top of my case.
    
CPUMotherboardGraphicsGraphics
Intel Core i7 7700k ASUS Maximus IX Formula EVGA GTX1080 Ti *soon* EVGA GTX1080 Ti *soon* 
RAMHard DriveHard DriveHard Drive
16GB Corsair Dominator Platinum 2666MHz CL16 Samsung 950 PRO M.2 512GB WD Red 4TB WD Green 1TB 
CoolingOSMonitorKeyboard
Corsair H110i GT Windows 10 PRO ASUS ROG Swift PG279Q Corsair K70 RGB MX Brown 
PowerCaseMouseMouse Pad
EVGA Supernova T2 850W Phanteks Enthoo Luxe Logitech G900 Chaos Spectrum Razer Destructor 2 
AudioAudioAudio
Beyerdynamic DT-770 PRO 80ohm JDS O2+ODAC Zalman MIC-M1 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsGraphics
Intel Core i7 7700k ASUS Maximus IX Formula EVGA GTX1080 Ti *soon* EVGA GTX1080 Ti *soon* 
RAMHard DriveHard DriveHard Drive
16GB Corsair Dominator Platinum 2666MHz CL16 Samsung 950 PRO M.2 512GB WD Red 4TB WD Green 1TB 
CoolingOSMonitorKeyboard
Corsair H110i GT Windows 10 PRO ASUS ROG Swift PG279Q Corsair K70 RGB MX Brown 
PowerCaseMouseMouse Pad
EVGA Supernova T2 850W Phanteks Enthoo Luxe Logitech G900 Chaos Spectrum Razer Destructor 2 
AudioAudioAudio
Beyerdynamic DT-770 PRO 80ohm JDS O2+ODAC Zalman MIC-M1 
  hide details  
Reply
post #19228 of 28247
Quote:
Originally Posted by ichow23 View Post
I have the same noise coming from my pump 2...so weird. I guess I'll have to RMA as well.
if you are sure that it is not liquid rushing through, then rma it. like i said, the sound coming from my pump isn't that of liquid, it sounds like a ticking motor running on low speeds or that of a crank turning slowly coupled by the sound of liquid. everything is plugged in to molex for full speed. very, very audible and didn't go away after a week of good shaking.

i got a replacement and this second unit runs flawlessly right off the bat. i got a very noticeable 1~2C temp drop on this good unit. no noise, just the sound of liquid for a few minutes and everything is dead silent now. except for the nice whirr of the gt-ap15s. but we all love that sound

Quote:
Originally Posted by kcuestag View Post
Is this going to be the H80/H100 owners club as well? Would be nice.

Here's mine;



I regretted a bit not waiting for the H100, then realized I didn't even need one, not to mention it won't fit on top of my case.
i think this club covers all hydro series? but op is not around i think. nice rig too
Edited by Nethermir - 8/11/11 at 7:05am
Yep, Aeris died
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i5-2500K @4.8 Ghz ASUS Maximus IV Extreme EVGA GTX 580 SC Corsair Vengeance LP 4 x 4 GB 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Crucial RealSSD C300 WD Caviar Black Asetek 760GC Windows 7 
OSPowerCaseMouse
FreeBSD Corsair Professional Series HX650 Corsair Obsidian 650D Logitech G700 
  hide details  
Reply
Yep, Aeris died
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i5-2500K @4.8 Ghz ASUS Maximus IV Extreme EVGA GTX 580 SC Corsair Vengeance LP 4 x 4 GB 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Crucial RealSSD C300 WD Caviar Black Asetek 760GC Windows 7 
OSPowerCaseMouse
FreeBSD Corsair Professional Series HX650 Corsair Obsidian 650D Logitech G700 
  hide details  
Reply
post #19229 of 28247
Quote:
Originally Posted by Kokin View Post
Wow first post since you joined 2 years ago? Amazing.

Try flicking the tubes or removing the rad and shaking it up a bit. I've also experienced pump buzzing when one or two of the 4 screws for the block were not as tightly screwed as the others.
So many forums so little time! Weird, so it seems like if I lay my case flat (horizontally), the pump doesn't make that "ticking motor" sound, but when it's vertical it does. I'll try the techniques you guys have mentioned.

Thanks for the help, I appreciate it and hopefully I'll get this baby fixed.
Edited by ichow23 - 8/11/11 at 8:32am
W4RRIORS
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500K MSI P65-GD65 XFX 6870 BE G.SKILL RipJaws 8GB 
Hard DriveOSCaseMouse
Crucial C300 Win 7 64bit HAF 932 Logitech G9x 
Mouse Pad
Steelseries QCK 
  hide details  
Reply
W4RRIORS
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500K MSI P65-GD65 XFX 6870 BE G.SKILL RipJaws 8GB 
Hard DriveOSCaseMouse
Crucial C300 Win 7 64bit HAF 932 Logitech G9x 
Mouse Pad
Steelseries QCK 
  hide details  
Reply
post #19230 of 28247
Thats what mine did, if i held the case tilted over to one side the nosie would stop.
Tilt it over and give the case a little shake every so often my noise has now gone and its running great.
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
I5 760 Asus P7P55D-E GTX570 2.5gb ultra charged XMS3 8gb 
Hard DriveOSMonitorPower
Western Digital 500GB windows 7 64bit HP ? 750w 
Case
CM Storm Scout 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
I5 760 Asus P7P55D-E GTX570 2.5gb ultra charged XMS3 8gb 
Hard DriveOSMonitorPower
Western Digital 500GB windows 7 64bit HP ? 750w 
Case
CM Storm Scout 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Water Cooling
Overclock.net › Forums › Cooling › Water Cooling › [Official] Corsair Hydro Series Club