Overclock.net › Forums › Cooling › Water Cooling › [Official] Corsair Hydro Series Club
New Posts  All Forums:Forum Nav:

[Official] Corsair Hydro Series Club - Page 740

post #7391 of 28252
I have to some how figure out if i can continue to run my H50 pump off my aux 3 pin on the classified E760 motherboard. the aux 3pin header is the only one i can reach.

I think i read somewhere that the pump should always be run off the Power_Fan header

With it on the Aux fan header i can't tell if its running at 1400 rpms.
temps seem consistent and fine.

Any ideas or input on this OCN?
post #7392 of 28252
Quote:
Originally Posted by Bodycount View Post
I have to some how figure out if i can continue to run my H50 pump off my aux 3 pin on the classified E760 motherboard. the aux 3pin header is the only one i can reach.

I think i read somewhere that the pump should always be run off the Power_Fan header

With it on the Aux fan header i can't tell if its running at 1400 rpms.
temps seem consistent and fine.

Any ideas or input on this OCN?
meh, mine is on a case fan header, it doesnt matter really, mines about 1450 rpms (give or take 5) cause my motherboard software tells me speeds
Orange Angel
(23 items)
 
 
BOINC me! (TM)
(9 items)
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500k @ 4.8Ghz ASUS P8Z77-I Deluxe  Visiontek RX 480 [EK FC nickel/Acetal] 16GB Mushkin Blackline 2133mhz @11-11-11-31-1T 
Hard DriveHard DriveHard DriveCooling
Samsung 840 EVO 120GB Crucial M300 1TB Seagate Firecuda 2TB EK Supreme LTX CSQ [Canadian Special Edition] 
CoolingCoolingCoolingCooling
MCP 35X 10W W/ EK CSQ X-TOP EK Coolstream PE 240 Bitspower Multi Tank 80 Bitspower Matte Black Rotary Fittings/ Feser Ma... 
OSMonitorMonitorKeyboard
Windows 10 Professional 64-Bit Samsung 32 Inch 4K TV Acer S231H NKPC V60 65% custom  
PowerCaseMouseMouse Pad
Corsair HX750 Fractal Design Define Nano S Razer Deathadder 2013 Stelseries QCK+ 
AudioOther
Astro A40 TR+ Mixamp Pro AKRacing Arctica Gaming Chair 
CPUCPUCoolingPower
Antminer S3 Antminer S3 4x Cougar Vortex V12-HP PWM Fans EVGA 500B 500W PSU, Corsair GS700 700W PSU 
Case
2x Factory S3 Steel Cowl Case 
CPUMotherboardGraphicsGraphics
i5 750 EVGA P55 Classified 200 XFX Radeon 6850 Refrerence XFX Radeon 5770 XXX 
RAMHard DriveCoolingOS
16GB Kingston HyperX Genesis DDR3 WD Caviar RE 250GB Coolermaster Hyper 212+ windows 7 64 bit 
Power
Corsair GS600 
  hide details  
Reply
Orange Angel
(23 items)
 
 
BOINC me! (TM)
(9 items)
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500k @ 4.8Ghz ASUS P8Z77-I Deluxe  Visiontek RX 480 [EK FC nickel/Acetal] 16GB Mushkin Blackline 2133mhz @11-11-11-31-1T 
Hard DriveHard DriveHard DriveCooling
Samsung 840 EVO 120GB Crucial M300 1TB Seagate Firecuda 2TB EK Supreme LTX CSQ [Canadian Special Edition] 
CoolingCoolingCoolingCooling
MCP 35X 10W W/ EK CSQ X-TOP EK Coolstream PE 240 Bitspower Multi Tank 80 Bitspower Matte Black Rotary Fittings/ Feser Ma... 
OSMonitorMonitorKeyboard
Windows 10 Professional 64-Bit Samsung 32 Inch 4K TV Acer S231H NKPC V60 65% custom  
PowerCaseMouseMouse Pad
Corsair HX750 Fractal Design Define Nano S Razer Deathadder 2013 Stelseries QCK+ 
AudioOther
Astro A40 TR+ Mixamp Pro AKRacing Arctica Gaming Chair 
CPUCPUCoolingPower
Antminer S3 Antminer S3 4x Cougar Vortex V12-HP PWM Fans EVGA 500B 500W PSU, Corsair GS700 700W PSU 
Case
2x Factory S3 Steel Cowl Case 
CPUMotherboardGraphicsGraphics
i5 750 EVGA P55 Classified 200 XFX Radeon 6850 Refrerence XFX Radeon 5770 XXX 
RAMHard DriveCoolingOS
16GB Kingston HyperX Genesis DDR3 WD Caviar RE 250GB Coolermaster Hyper 212+ windows 7 64 bit 
Power
Corsair GS600 
  hide details  
Reply
post #7393 of 28252
For some reason when I switched my pump to a 4pin on the PSU my temps dropped a few degrees. Didn't pay attention to the pump speed but they sure did drop..
B&W
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Ryzen 7 1700 ASUS ROG CROSSHAIR VI HERO (WI-FI AC) Nvidia GeForce GTX 1080 G.SKILL TridentZ RGB Series 16GB (2 x 8GB) 288-... 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Samsung 850 EVO 500GB SSD (OS)// OCZ Vertex 4 1... EK Water blocks P280 Water Cooling Kit Windows 10 64 Bit Home Edition Samsung 40" LED 4K TV 
PowerCase
EVGA SuperNOVA 1000 G2 120-G2 Corsair Obsidian 900D 
  hide details  
Reply
B&W
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Ryzen 7 1700 ASUS ROG CROSSHAIR VI HERO (WI-FI AC) Nvidia GeForce GTX 1080 G.SKILL TridentZ RGB Series 16GB (2 x 8GB) 288-... 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Samsung 850 EVO 500GB SSD (OS)// OCZ Vertex 4 1... EK Water blocks P280 Water Cooling Kit Windows 10 64 Bit Home Edition Samsung 40" LED 4K TV 
PowerCase
EVGA SuperNOVA 1000 G2 120-G2 Corsair Obsidian 900D 
  hide details  
Reply
post #7394 of 28252
Quote:
Originally Posted by Chicken Patty View Post
For some reason when I switched my pump to a 4pin on the PSU my temps dropped a few degrees. Didn't pay attention to the pump speed but they sure did drop..
Maybe the pump got the voltage required to run at full rpm from the 4 pin and the 3 pin didn't give it enough power.
The Beast
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i5 750 Gigabyte GA-P55A-UD3 5450 2x2GB Corsair DDR3 1600 CL7 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Seagate Barracuda 7200.11 750GB Sony Optiarc Windows 7 Ultimate 64bit Vizio 42" LCD T.V. 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech Wave Antec TruePower New 650W Antec 900 Logitech Wave 
Mouse Pad
Standard 
  hide details  
Reply
The Beast
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i5 750 Gigabyte GA-P55A-UD3 5450 2x2GB Corsair DDR3 1600 CL7 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Seagate Barracuda 7200.11 750GB Sony Optiarc Windows 7 Ultimate 64bit Vizio 42" LCD T.V. 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech Wave Antec TruePower New 650W Antec 900 Logitech Wave 
Mouse Pad
Standard 
  hide details  
Reply
post #7395 of 28252
Quote:
Originally Posted by Unleash The Beast View Post
Maybe the pump got the voltage required to run at full rpm from the 4 pin and the 3 pin didn't give it enough power.
Pretty sure that's what it was. even if it's reporting the right speed off the motherboard I still say give it a shot with it hooked up to the PSU, helped me out so why not try it
B&W
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Ryzen 7 1700 ASUS ROG CROSSHAIR VI HERO (WI-FI AC) Nvidia GeForce GTX 1080 G.SKILL TridentZ RGB Series 16GB (2 x 8GB) 288-... 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Samsung 850 EVO 500GB SSD (OS)// OCZ Vertex 4 1... EK Water blocks P280 Water Cooling Kit Windows 10 64 Bit Home Edition Samsung 40" LED 4K TV 
PowerCase
EVGA SuperNOVA 1000 G2 120-G2 Corsair Obsidian 900D 
  hide details  
Reply
B&W
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Ryzen 7 1700 ASUS ROG CROSSHAIR VI HERO (WI-FI AC) Nvidia GeForce GTX 1080 G.SKILL TridentZ RGB Series 16GB (2 x 8GB) 288-... 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Samsung 850 EVO 500GB SSD (OS)// OCZ Vertex 4 1... EK Water blocks P280 Water Cooling Kit Windows 10 64 Bit Home Edition Samsung 40" LED 4K TV 
PowerCase
EVGA SuperNOVA 1000 G2 120-G2 Corsair Obsidian 900D 
  hide details  
Reply
post #7396 of 28252
Quote:
Originally Posted by Chicken Patty View Post
Pretty sure that's what it was. even if it's reporting the right speed off the motherboard I still say give it a shot with it hooked up to the PSU, helped me out so why not try it
I would but i have no adapters.and my local shops dont carry any 3-4pin extensions or adapters

The aux fan control doesn't show in bios
Edited by Bodycount - 4/23/10 at 5:43pm
post #7397 of 28252
After putting this H50 in my computer gets bluescreens all over the place. Set my bios back to base settings and regular memory settings and everything.

Have to keep going through system restore, Im having problems with the RAID array also.

Not sure what Im doing wrong. Any help would bbe greatly appreciated.

Monty
Game Murderer
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 3930k Asus Maximus IV EVGA GTX 680 SLI Digital Storm 16gb 1600 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
256gb M4, 2x 1.5tb Seagates CD/DVD/RW H100 CPU Windows 7 Ultimate x64 
MonitorKeyboardPowerCase
27" Asus 120mhz Razer Blackwidow BF3 Edition Corsair AX 1200 600T White Edition 
MouseMouse Pad
RAT 7 None 
  hide details  
Reply
Game Murderer
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 3930k Asus Maximus IV EVGA GTX 680 SLI Digital Storm 16gb 1600 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
256gb M4, 2x 1.5tb Seagates CD/DVD/RW H100 CPU Windows 7 Ultimate x64 
MonitorKeyboardPowerCase
27" Asus 120mhz Razer Blackwidow BF3 Edition Corsair AX 1200 600T White Edition 
MouseMouse Pad
RAT 7 None 
  hide details  
Reply
post #7398 of 28252
Quote:
Originally Posted by Ironwolf1974 View Post
After putting this H50 in my computer gets bluescreens all over the place. Set my bios back to base settings and regular memory settings and everything.

Have to keep going through system restore, Im having problems with the RAID array also.

Not sure what Im doing wrong. Any help would bbe greatly appreciated.

Monty
Make sure that all the mounting ring tabs are
in there corresponding holes on the pump/block and that the feet
are flush with the motherboard.
if its a temp issue.

You can also double check all your stand offs to make sure your not shorting
aswell as doing a reseat of your cpu might do the trick if this is happening after clearing the cmos.
.
Edited by Bodycount - 4/23/10 at 6:05pm
post #7399 of 28252
Quote:
Originally Posted by Bodycount View Post
make sure that the mounting ring tabs are in there corresponding holes on the pump/block
Done and done during installation, just checked it again, but its in there fit and right.
Game Murderer
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 3930k Asus Maximus IV EVGA GTX 680 SLI Digital Storm 16gb 1600 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
256gb M4, 2x 1.5tb Seagates CD/DVD/RW H100 CPU Windows 7 Ultimate x64 
MonitorKeyboardPowerCase
27" Asus 120mhz Razer Blackwidow BF3 Edition Corsair AX 1200 600T White Edition 
MouseMouse Pad
RAT 7 None 
  hide details  
Reply
Game Murderer
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 3930k Asus Maximus IV EVGA GTX 680 SLI Digital Storm 16gb 1600 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
256gb M4, 2x 1.5tb Seagates CD/DVD/RW H100 CPU Windows 7 Ultimate x64 
MonitorKeyboardPowerCase
27" Asus 120mhz Razer Blackwidow BF3 Edition Corsair AX 1200 600T White Edition 
MouseMouse Pad
RAT 7 None 
  hide details  
Reply
post #7400 of 28252
Quote:
Originally Posted by Ironwolf1974 View Post
Done and done during installation, just checked it again, but its in there fit and right.
maybe too tight? Board is bending?
B&W
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Ryzen 7 1700 ASUS ROG CROSSHAIR VI HERO (WI-FI AC) Nvidia GeForce GTX 1080 G.SKILL TridentZ RGB Series 16GB (2 x 8GB) 288-... 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Samsung 850 EVO 500GB SSD (OS)// OCZ Vertex 4 1... EK Water blocks P280 Water Cooling Kit Windows 10 64 Bit Home Edition Samsung 40" LED 4K TV 
PowerCase
EVGA SuperNOVA 1000 G2 120-G2 Corsair Obsidian 900D 
  hide details  
Reply
B&W
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Ryzen 7 1700 ASUS ROG CROSSHAIR VI HERO (WI-FI AC) Nvidia GeForce GTX 1080 G.SKILL TridentZ RGB Series 16GB (2 x 8GB) 288-... 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Samsung 850 EVO 500GB SSD (OS)// OCZ Vertex 4 1... EK Water blocks P280 Water Cooling Kit Windows 10 64 Bit Home Edition Samsung 40" LED 4K TV 
PowerCase
EVGA SuperNOVA 1000 G2 120-G2 Corsair Obsidian 900D 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Water Cooling
Overclock.net › Forums › Cooling › Water Cooling › [Official] Corsair Hydro Series Club