Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › *Official* ATi Radeon HD 59xx Series Owners Club
New Posts  All Forums:Forum Nav:

*Official* ATi Radeon HD 59xx Series Owners Club - Page 55

post #541 of 1648
Quote:
Originally Posted by solidsteel144 View Post
Don't make the same mistake I made. What exact issue are you running into? If it's crappy performance in certain applications then obviously it's a driver regression.
^^ this...

hold off on the RMA's, you'll be sick as a dog if they send you a new one & your seeing the same thing.

im pretty convinced (for the most part) the H/W itself is fine, the drivers are doing these cards NO JUSTICE!!
Gaming
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q9450 @ 3.6ghz Asus P5K PREMIUM Sapphire HD5970 + GTX260 physX 8GB BUFFALO FIRESTIX 8500 = 1150mhz 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
seagate 160gb ide 160gb seagate sata dvdrom sata x64 W.7600 RTM 20" 1680x1050 & 23'' 2048x1 
PowerCaseMouse
XCILIO 850W coolermaster CM590 logitech NX80 
  hide details  
Reply
Gaming
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q9450 @ 3.6ghz Asus P5K PREMIUM Sapphire HD5970 + GTX260 physX 8GB BUFFALO FIRESTIX 8500 = 1150mhz 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
seagate 160gb ide 160gb seagate sata dvdrom sata x64 W.7600 RTM 20" 1680x1050 & 23'' 2048x1 
PowerCaseMouse
XCILIO 850W coolermaster CM590 logitech NX80 
  hide details  
Reply
post #542 of 1648
Quote:
Originally Posted by grunion View Post
Send it to me for testing.



Are you in the U.S.?

I'd go XFX, Sapphire, Asus and then any available.
Yes I am in US.

I ran 3dvantage, 3dmark06, fur mark. GPU1 never goes above %5 while GPU2 is %99-%100.

I get like P13k on vantage which is ridiculous!!

I am actually sending back to where I bought from. Card was opened and pretty sure it was used prior coming to me. Thats another reason why I wanted to return it. It was missing, DIRT2 and dvi adapter Lame.
 
HTPC
(11 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 3930k @ 4.8ghz Asus Rampage IV Extreme 2x EVGA GTX 980 Hydro Copper Samsung 16gb @ 10-11-11-21 1T - 2400mhz 
Hard DriveCoolingCoolingCooling
Samsung 850 EVO 500gb, Crucial M4 256gb EK Supremacy full-nickel, EK, MB and GPU blocks 2x Alphacool Monsta 480, Koolance RP-452X2 2x Aquacomputer D5 Usb, MPS Flow 400, Inline Te... 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 7 Professional 64bit Dell U3011+Asus ROG PG278Q 144hz Corsair K70 EVGA SuperNOVA Classified 1500W 
CaseMouseAudio
Caselabs STH10 Logitech G502 Creative X-Fi Titanium HD 
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD A8-3870K GIGABYTE GA-A75M-UD2H FM1 Nvidia GTX 660 Ti SAMSUNG 16gb DDR3 1600 Low Profile 
Hard DriveHard DriveOptical DriveOS
SAMSUNG 840 Series 250GB SATA III 2 x 3TB Seagate Barracuda 7200.14 SATA 3 Asus Blu-Ray Drive Win7 Pro, Win Server 2k8 
PowerCaseAudio
SeaSonic X750 Gold SILVERSTONE Black Aluminum Steel Lascala Series  Onkyo TX-NR818 + Polk RTI A9s and CSI A6 
  hide details  
Reply
 
HTPC
(11 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 3930k @ 4.8ghz Asus Rampage IV Extreme 2x EVGA GTX 980 Hydro Copper Samsung 16gb @ 10-11-11-21 1T - 2400mhz 
Hard DriveCoolingCoolingCooling
Samsung 850 EVO 500gb, Crucial M4 256gb EK Supremacy full-nickel, EK, MB and GPU blocks 2x Alphacool Monsta 480, Koolance RP-452X2 2x Aquacomputer D5 Usb, MPS Flow 400, Inline Te... 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 7 Professional 64bit Dell U3011+Asus ROG PG278Q 144hz Corsair K70 EVGA SuperNOVA Classified 1500W 
CaseMouseAudio
Caselabs STH10 Logitech G502 Creative X-Fi Titanium HD 
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD A8-3870K GIGABYTE GA-A75M-UD2H FM1 Nvidia GTX 660 Ti SAMSUNG 16gb DDR3 1600 Low Profile 
Hard DriveHard DriveOptical DriveOS
SAMSUNG 840 Series 250GB SATA III 2 x 3TB Seagate Barracuda 7200.14 SATA 3 Asus Blu-Ray Drive Win7 Pro, Win Server 2k8 
PowerCaseAudio
SeaSonic X750 Gold SILVERSTONE Black Aluminum Steel Lascala Series  Onkyo TX-NR818 + Polk RTI A9s and CSI A6 
  hide details  
Reply
post #543 of 1648
Quote:
Originally Posted by solidsteel144 View Post
Don't make the same mistake I made. What exact issue are you running into? If it's crappy performance in certain applications then obviously it's a driver regression.
It is not certain applications, it is on everything. 3dmark06, vantage, furmark, crysis warhead (<- gets 23 fps!!!)

On desktop I get "Driver stopped error" sometimes following by restart but MAIN issue is GPU1 was not being utilized at all on any of the applications I ran.

I enabled/disabled A.I did not make any difference.

Here is some screen shots and scores I was getting with this card:






Edited by sti-06 - 1/8/10 at 6:17am
 
HTPC
(11 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 3930k @ 4.8ghz Asus Rampage IV Extreme 2x EVGA GTX 980 Hydro Copper Samsung 16gb @ 10-11-11-21 1T - 2400mhz 
Hard DriveCoolingCoolingCooling
Samsung 850 EVO 500gb, Crucial M4 256gb EK Supremacy full-nickel, EK, MB and GPU blocks 2x Alphacool Monsta 480, Koolance RP-452X2 2x Aquacomputer D5 Usb, MPS Flow 400, Inline Te... 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 7 Professional 64bit Dell U3011+Asus ROG PG278Q 144hz Corsair K70 EVGA SuperNOVA Classified 1500W 
CaseMouseAudio
Caselabs STH10 Logitech G502 Creative X-Fi Titanium HD 
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD A8-3870K GIGABYTE GA-A75M-UD2H FM1 Nvidia GTX 660 Ti SAMSUNG 16gb DDR3 1600 Low Profile 
Hard DriveHard DriveOptical DriveOS
SAMSUNG 840 Series 250GB SATA III 2 x 3TB Seagate Barracuda 7200.14 SATA 3 Asus Blu-Ray Drive Win7 Pro, Win Server 2k8 
PowerCaseAudio
SeaSonic X750 Gold SILVERSTONE Black Aluminum Steel Lascala Series  Onkyo TX-NR818 + Polk RTI A9s and CSI A6 
  hide details  
Reply
 
HTPC
(11 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 3930k @ 4.8ghz Asus Rampage IV Extreme 2x EVGA GTX 980 Hydro Copper Samsung 16gb @ 10-11-11-21 1T - 2400mhz 
Hard DriveCoolingCoolingCooling
Samsung 850 EVO 500gb, Crucial M4 256gb EK Supremacy full-nickel, EK, MB and GPU blocks 2x Alphacool Monsta 480, Koolance RP-452X2 2x Aquacomputer D5 Usb, MPS Flow 400, Inline Te... 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 7 Professional 64bit Dell U3011+Asus ROG PG278Q 144hz Corsair K70 EVGA SuperNOVA Classified 1500W 
CaseMouseAudio
Caselabs STH10 Logitech G502 Creative X-Fi Titanium HD 
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD A8-3870K GIGABYTE GA-A75M-UD2H FM1 Nvidia GTX 660 Ti SAMSUNG 16gb DDR3 1600 Low Profile 
Hard DriveHard DriveOptical DriveOS
SAMSUNG 840 Series 250GB SATA III 2 x 3TB Seagate Barracuda 7200.14 SATA 3 Asus Blu-Ray Drive Win7 Pro, Win Server 2k8 
PowerCaseAudio
SeaSonic X750 Gold SILVERSTONE Black Aluminum Steel Lascala Series  Onkyo TX-NR818 + Polk RTI A9s and CSI A6 
  hide details  
Reply
post #544 of 1648
Quote:
Originally Posted by sti-06 View Post
It is not certain applications, it is on everything. 3dmark06, vantage, furmark, crysis warhead (<- gets 23 fps!!!)

On desktop I get "Driver stopped error" sometimes following by restart but MAIN issue is GPU1 was not being utilized at all on any of the applications I ran.

Here is some screen shots and scores I was getting with this card:





has that 1st core NEVER worked...???


AI is enabled in CCC yes...??

(sorry if you've gone over this before)


Gaming
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q9450 @ 3.6ghz Asus P5K PREMIUM Sapphire HD5970 + GTX260 physX 8GB BUFFALO FIRESTIX 8500 = 1150mhz 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
seagate 160gb ide 160gb seagate sata dvdrom sata x64 W.7600 RTM 20" 1680x1050 & 23'' 2048x1 
PowerCaseMouse
XCILIO 850W coolermaster CM590 logitech NX80 
  hide details  
Reply
Gaming
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q9450 @ 3.6ghz Asus P5K PREMIUM Sapphire HD5970 + GTX260 physX 8GB BUFFALO FIRESTIX 8500 = 1150mhz 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
seagate 160gb ide 160gb seagate sata dvdrom sata x64 W.7600 RTM 20" 1680x1050 & 23'' 2048x1 
PowerCaseMouse
XCILIO 850W coolermaster CM590 logitech NX80 
  hide details  
Reply
post #545 of 1648
Quote:
Originally Posted by skunksmash View Post
has that 1st core NEVER worked...???


AI is enabled in CCC yes...??

(sorry if you've gone over this before)


Np man, u r trying to help. Yes I enabled and tried still nothing.

I dont think it ever worked...got P18k for the first vantage score which was way low too
 
HTPC
(11 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 3930k @ 4.8ghz Asus Rampage IV Extreme 2x EVGA GTX 980 Hydro Copper Samsung 16gb @ 10-11-11-21 1T - 2400mhz 
Hard DriveCoolingCoolingCooling
Samsung 850 EVO 500gb, Crucial M4 256gb EK Supremacy full-nickel, EK, MB and GPU blocks 2x Alphacool Monsta 480, Koolance RP-452X2 2x Aquacomputer D5 Usb, MPS Flow 400, Inline Te... 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 7 Professional 64bit Dell U3011+Asus ROG PG278Q 144hz Corsair K70 EVGA SuperNOVA Classified 1500W 
CaseMouseAudio
Caselabs STH10 Logitech G502 Creative X-Fi Titanium HD 
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD A8-3870K GIGABYTE GA-A75M-UD2H FM1 Nvidia GTX 660 Ti SAMSUNG 16gb DDR3 1600 Low Profile 
Hard DriveHard DriveOptical DriveOS
SAMSUNG 840 Series 250GB SATA III 2 x 3TB Seagate Barracuda 7200.14 SATA 3 Asus Blu-Ray Drive Win7 Pro, Win Server 2k8 
PowerCaseAudio
SeaSonic X750 Gold SILVERSTONE Black Aluminum Steel Lascala Series  Onkyo TX-NR818 + Polk RTI A9s and CSI A6 
  hide details  
Reply
 
HTPC
(11 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 3930k @ 4.8ghz Asus Rampage IV Extreme 2x EVGA GTX 980 Hydro Copper Samsung 16gb @ 10-11-11-21 1T - 2400mhz 
Hard DriveCoolingCoolingCooling
Samsung 850 EVO 500gb, Crucial M4 256gb EK Supremacy full-nickel, EK, MB and GPU blocks 2x Alphacool Monsta 480, Koolance RP-452X2 2x Aquacomputer D5 Usb, MPS Flow 400, Inline Te... 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 7 Professional 64bit Dell U3011+Asus ROG PG278Q 144hz Corsair K70 EVGA SuperNOVA Classified 1500W 
CaseMouseAudio
Caselabs STH10 Logitech G502 Creative X-Fi Titanium HD 
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD A8-3870K GIGABYTE GA-A75M-UD2H FM1 Nvidia GTX 660 Ti SAMSUNG 16gb DDR3 1600 Low Profile 
Hard DriveHard DriveOptical DriveOS
SAMSUNG 840 Series 250GB SATA III 2 x 3TB Seagate Barracuda 7200.14 SATA 3 Asus Blu-Ray Drive Win7 Pro, Win Server 2k8 
PowerCaseAudio
SeaSonic X750 Gold SILVERSTONE Black Aluminum Steel Lascala Series  Onkyo TX-NR818 + Polk RTI A9s and CSI A6 
  hide details  
Reply
post #546 of 1648
There is 2 things here.

For the second core ''not working''. Try to enable disable ULPS in your registry. Or just recheck what the value are in your registry. This is the setting de-activating the second core when on light load or in 2d. Do a google search for ''EnableULPS''. Just try disabling/enabling it.

''Display stopped working but successfully recovered'' message. Really really easy to solve that problem. Make a CCC profile with higher 2d idle clock settings. Make them 400/900 instead of the 157/300 default setting.

Look here http://forums.amd.com/game/messagevi...hreadid=122942

But just be careful and not use the value written there that are for the 5870.

Want_0 value is the 2d clock one. You have to do this with all cores, means for 1 card you have to change the values from 0 and 1. CoreClockTarget and MemoryClockTarget. Just change the want_0 value.

HARDWARE is fine. The problems are DRIVERs related.
Edited by Levesque - 1/8/10 at 7:25am
    
CPUCPUMotherboardGraphics
i7-5930k @ 4.9  i7-3930k @ 5.1 (2nd rig) Asus Rampage V (X99) + Asus Rampage IV (2nd rig) 2X Nvidia 1080 Ti SLI watercooled 
GraphicsRAMRAMHard Drive
2X Nvidia 980 Ti SLI watercooled (2nd rig)  4X8GB=32GB G.Skill DDR4-2700 4X4GB=16GB Ripjaws DDR3 2400 CL9 (2nd rig) 3X Samsung 840 Evo 1TB SSD 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Samsung 850 Pro 250GB 3XSeagate 3TB LG Blu-ray writer 2X Quad-120 MCR420 
CoolingCoolingCoolingCooling
2X Triple-120 MCR320 + 1X Triple-120 Feser 2X Dual-120 XSPC RX240 32 Gentle Typhoon fans (mix of 3000 and 1850rpm) Reservoir 2X Koolance RP-452x2 with 4X MCP655 p... 
CoolingOSMonitorKeyboard
2X EK Supreme HF CPU waterblock Windows 10 Pro x64 Acer XB270HU IPS G-Sync 2440p (main rig) 3X 30'... CoolerMaster Masterkeys Pro S MX blue switch, C... 
PowerCaseMouseAudio
Antec HCP1200 + AX850 dual PSU main rig, AX120... Mountain Mods Extended Ascension + Pedestal 24 ... Logitech G502 x 2 PSB speakers 5.1 
  hide details  
Reply
    
CPUCPUMotherboardGraphics
i7-5930k @ 4.9  i7-3930k @ 5.1 (2nd rig) Asus Rampage V (X99) + Asus Rampage IV (2nd rig) 2X Nvidia 1080 Ti SLI watercooled 
GraphicsRAMRAMHard Drive
2X Nvidia 980 Ti SLI watercooled (2nd rig)  4X8GB=32GB G.Skill DDR4-2700 4X4GB=16GB Ripjaws DDR3 2400 CL9 (2nd rig) 3X Samsung 840 Evo 1TB SSD 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Samsung 850 Pro 250GB 3XSeagate 3TB LG Blu-ray writer 2X Quad-120 MCR420 
CoolingCoolingCoolingCooling
2X Triple-120 MCR320 + 1X Triple-120 Feser 2X Dual-120 XSPC RX240 32 Gentle Typhoon fans (mix of 3000 and 1850rpm) Reservoir 2X Koolance RP-452x2 with 4X MCP655 p... 
CoolingOSMonitorKeyboard
2X EK Supreme HF CPU waterblock Windows 10 Pro x64 Acer XB270HU IPS G-Sync 2440p (main rig) 3X 30'... CoolerMaster Masterkeys Pro S MX blue switch, C... 
PowerCaseMouseAudio
Antec HCP1200 + AX850 dual PSU main rig, AX120... Mountain Mods Extended Ascension + Pedestal 24 ... Logitech G502 x 2 PSB speakers 5.1 
  hide details  
Reply
post #547 of 1648
Quote:
Originally Posted by sti-06 View Post
Np man, u r trying to help. Yes I enabled and tried still nothing.

I dont think it ever worked...got P18k for the first vantage score which was way low too

that's about right for you H/W i think mate, on stock settings i get this....



i think you could well be suffering with what im seeing, driver degradation with prolonged use..... when i put a fresh driver on performance is great, but over time the driver corrupts itself for some unknown reason..

i'd at least wait for the 10.1 driver & see if ATI are actually earning their money...
Gaming
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q9450 @ 3.6ghz Asus P5K PREMIUM Sapphire HD5970 + GTX260 physX 8GB BUFFALO FIRESTIX 8500 = 1150mhz 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
seagate 160gb ide 160gb seagate sata dvdrom sata x64 W.7600 RTM 20" 1680x1050 & 23'' 2048x1 
PowerCaseMouse
XCILIO 850W coolermaster CM590 logitech NX80 
  hide details  
Reply
Gaming
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q9450 @ 3.6ghz Asus P5K PREMIUM Sapphire HD5970 + GTX260 physX 8GB BUFFALO FIRESTIX 8500 = 1150mhz 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
seagate 160gb ide 160gb seagate sata dvdrom sata x64 W.7600 RTM 20" 1680x1050 & 23'' 2048x1 
PowerCaseMouse
XCILIO 850W coolermaster CM590 logitech NX80 
  hide details  
Reply
post #548 of 1648
Quote:
Originally Posted by Levesque View Post
There is 2 things here.

For the second core ''not working''. Try to enable disable ULPS in your registry. Or just recheck what the value are in your registry. This is the setting de-activating the second core when on light load or in 2d. Do a google search for ''EnableULPS''. Just try disabling/enabling it.

''Display stopped working but successfully recovered'' message. Really really easy to solve that problem. Make a CCC profile with higher 2d idle clock settings. Make them 400/900 instead of the 157/300 default setting.

Look here http://forums.amd.com/game/messagevi...hreadid=122942

But just be careful and not use the value written there that are for the 5870.

Want_0 value is the 2d clock one. You have to do this with all cores, means for 1 card you have to change the values from 0 and 1. CoreClockTarget and MemoryClockTarget. Just change the want_0 value.
Oh boy I guess i have to install the card back on my computer. I have taken it out and put my 4890 back.

One question tho:
Before ''Display stopped working but successfully recovered'' message displays computer freezes with solid color screen (either , white, blue, yellow, green) it either goes back to desktop or restarts my computer?

Is restarting normal? Computer restarts jus because 2D clocks are low?
 
HTPC
(11 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 3930k @ 4.8ghz Asus Rampage IV Extreme 2x EVGA GTX 980 Hydro Copper Samsung 16gb @ 10-11-11-21 1T - 2400mhz 
Hard DriveCoolingCoolingCooling
Samsung 850 EVO 500gb, Crucial M4 256gb EK Supremacy full-nickel, EK, MB and GPU blocks 2x Alphacool Monsta 480, Koolance RP-452X2 2x Aquacomputer D5 Usb, MPS Flow 400, Inline Te... 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 7 Professional 64bit Dell U3011+Asus ROG PG278Q 144hz Corsair K70 EVGA SuperNOVA Classified 1500W 
CaseMouseAudio
Caselabs STH10 Logitech G502 Creative X-Fi Titanium HD 
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD A8-3870K GIGABYTE GA-A75M-UD2H FM1 Nvidia GTX 660 Ti SAMSUNG 16gb DDR3 1600 Low Profile 
Hard DriveHard DriveOptical DriveOS
SAMSUNG 840 Series 250GB SATA III 2 x 3TB Seagate Barracuda 7200.14 SATA 3 Asus Blu-Ray Drive Win7 Pro, Win Server 2k8 
PowerCaseAudio
SeaSonic X750 Gold SILVERSTONE Black Aluminum Steel Lascala Series  Onkyo TX-NR818 + Polk RTI A9s and CSI A6 
  hide details  
Reply
 
HTPC
(11 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 3930k @ 4.8ghz Asus Rampage IV Extreme 2x EVGA GTX 980 Hydro Copper Samsung 16gb @ 10-11-11-21 1T - 2400mhz 
Hard DriveCoolingCoolingCooling
Samsung 850 EVO 500gb, Crucial M4 256gb EK Supremacy full-nickel, EK, MB and GPU blocks 2x Alphacool Monsta 480, Koolance RP-452X2 2x Aquacomputer D5 Usb, MPS Flow 400, Inline Te... 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 7 Professional 64bit Dell U3011+Asus ROG PG278Q 144hz Corsair K70 EVGA SuperNOVA Classified 1500W 
CaseMouseAudio
Caselabs STH10 Logitech G502 Creative X-Fi Titanium HD 
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD A8-3870K GIGABYTE GA-A75M-UD2H FM1 Nvidia GTX 660 Ti SAMSUNG 16gb DDR3 1600 Low Profile 
Hard DriveHard DriveOptical DriveOS
SAMSUNG 840 Series 250GB SATA III 2 x 3TB Seagate Barracuda 7200.14 SATA 3 Asus Blu-Ray Drive Win7 Pro, Win Server 2k8 
PowerCaseAudio
SeaSonic X750 Gold SILVERSTONE Black Aluminum Steel Lascala Series  Onkyo TX-NR818 + Polk RTI A9s and CSI A6 
  hide details  
Reply
post #549 of 1648
Quote:
Originally Posted by skunksmash View Post
that's about right for you H/W i think mate, on stock settings i get this....



i think you could well be suffering with what im seeing, driver degradation with prolonged use..... when i put a fresh driver on performance is great, but over time the driver corrupts itself for some unknown reason..

i'd at least wait for the 10.1 driver & see if ATI are actually earning their money...

We had similiar scores:


But that was the only time I got P18k
 
HTPC
(11 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 3930k @ 4.8ghz Asus Rampage IV Extreme 2x EVGA GTX 980 Hydro Copper Samsung 16gb @ 10-11-11-21 1T - 2400mhz 
Hard DriveCoolingCoolingCooling
Samsung 850 EVO 500gb, Crucial M4 256gb EK Supremacy full-nickel, EK, MB and GPU blocks 2x Alphacool Monsta 480, Koolance RP-452X2 2x Aquacomputer D5 Usb, MPS Flow 400, Inline Te... 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 7 Professional 64bit Dell U3011+Asus ROG PG278Q 144hz Corsair K70 EVGA SuperNOVA Classified 1500W 
CaseMouseAudio
Caselabs STH10 Logitech G502 Creative X-Fi Titanium HD 
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD A8-3870K GIGABYTE GA-A75M-UD2H FM1 Nvidia GTX 660 Ti SAMSUNG 16gb DDR3 1600 Low Profile 
Hard DriveHard DriveOptical DriveOS
SAMSUNG 840 Series 250GB SATA III 2 x 3TB Seagate Barracuda 7200.14 SATA 3 Asus Blu-Ray Drive Win7 Pro, Win Server 2k8 
PowerCaseAudio
SeaSonic X750 Gold SILVERSTONE Black Aluminum Steel Lascala Series  Onkyo TX-NR818 + Polk RTI A9s and CSI A6 
  hide details  
Reply
 
HTPC
(11 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 3930k @ 4.8ghz Asus Rampage IV Extreme 2x EVGA GTX 980 Hydro Copper Samsung 16gb @ 10-11-11-21 1T - 2400mhz 
Hard DriveCoolingCoolingCooling
Samsung 850 EVO 500gb, Crucial M4 256gb EK Supremacy full-nickel, EK, MB and GPU blocks 2x Alphacool Monsta 480, Koolance RP-452X2 2x Aquacomputer D5 Usb, MPS Flow 400, Inline Te... 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 7 Professional 64bit Dell U3011+Asus ROG PG278Q 144hz Corsair K70 EVGA SuperNOVA Classified 1500W 
CaseMouseAudio
Caselabs STH10 Logitech G502 Creative X-Fi Titanium HD 
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD A8-3870K GIGABYTE GA-A75M-UD2H FM1 Nvidia GTX 660 Ti SAMSUNG 16gb DDR3 1600 Low Profile 
Hard DriveHard DriveOptical DriveOS
SAMSUNG 840 Series 250GB SATA III 2 x 3TB Seagate Barracuda 7200.14 SATA 3 Asus Blu-Ray Drive Win7 Pro, Win Server 2k8 
PowerCaseAudio
SeaSonic X750 Gold SILVERSTONE Black Aluminum Steel Lascala Series  Onkyo TX-NR818 + Polk RTI A9s and CSI A6 
  hide details  
Reply
post #550 of 1648
Quote:
Originally Posted by sti-06 View Post
One question tho:
Before ''Display stopped working but successfully recovered'' message displays computer freezes with solid color screen (either , white, blue, yellow, green) it either goes back to desktop or restarts my computer?

Is restarting normal? Computer restarts jus because 2D clocks are low?
Yes mine was doing it also, blue/green/brown solid color screen, then back to desktop. But after putting minimum 2d clock values to 400/900 instead of 137/300, I NEVER had that problem again.

And go look at your ULPS value in your registry. The second core problem is probably related to that.
    
CPUCPUMotherboardGraphics
i7-5930k @ 4.9  i7-3930k @ 5.1 (2nd rig) Asus Rampage V (X99) + Asus Rampage IV (2nd rig) 2X Nvidia 1080 Ti SLI watercooled 
GraphicsRAMRAMHard Drive
2X Nvidia 980 Ti SLI watercooled (2nd rig)  4X8GB=32GB G.Skill DDR4-2700 4X4GB=16GB Ripjaws DDR3 2400 CL9 (2nd rig) 3X Samsung 840 Evo 1TB SSD 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Samsung 850 Pro 250GB 3XSeagate 3TB LG Blu-ray writer 2X Quad-120 MCR420 
CoolingCoolingCoolingCooling
2X Triple-120 MCR320 + 1X Triple-120 Feser 2X Dual-120 XSPC RX240 32 Gentle Typhoon fans (mix of 3000 and 1850rpm) Reservoir 2X Koolance RP-452x2 with 4X MCP655 p... 
CoolingOSMonitorKeyboard
2X EK Supreme HF CPU waterblock Windows 10 Pro x64 Acer XB270HU IPS G-Sync 2440p (main rig) 3X 30'... CoolerMaster Masterkeys Pro S MX blue switch, C... 
PowerCaseMouseAudio
Antec HCP1200 + AX850 dual PSU main rig, AX120... Mountain Mods Extended Ascension + Pedestal 24 ... Logitech G502 x 2 PSB speakers 5.1 
  hide details  
Reply
    
CPUCPUMotherboardGraphics
i7-5930k @ 4.9  i7-3930k @ 5.1 (2nd rig) Asus Rampage V (X99) + Asus Rampage IV (2nd rig) 2X Nvidia 1080 Ti SLI watercooled 
GraphicsRAMRAMHard Drive
2X Nvidia 980 Ti SLI watercooled (2nd rig)  4X8GB=32GB G.Skill DDR4-2700 4X4GB=16GB Ripjaws DDR3 2400 CL9 (2nd rig) 3X Samsung 840 Evo 1TB SSD 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Samsung 850 Pro 250GB 3XSeagate 3TB LG Blu-ray writer 2X Quad-120 MCR420 
CoolingCoolingCoolingCooling
2X Triple-120 MCR320 + 1X Triple-120 Feser 2X Dual-120 XSPC RX240 32 Gentle Typhoon fans (mix of 3000 and 1850rpm) Reservoir 2X Koolance RP-452x2 with 4X MCP655 p... 
CoolingOSMonitorKeyboard
2X EK Supreme HF CPU waterblock Windows 10 Pro x64 Acer XB270HU IPS G-Sync 2440p (main rig) 3X 30'... CoolerMaster Masterkeys Pro S MX blue switch, C... 
PowerCaseMouseAudio
Antec HCP1200 + AX850 dual PSU main rig, AX120... Mountain Mods Extended Ascension + Pedestal 24 ... Logitech G502 x 2 PSB speakers 5.1 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD/ATI
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › *Official* ATi Radeon HD 59xx Series Owners Club