Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Operating Systems › Windows › Media Centre 2005 HELP!
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Media Centre 2005 HELP!

post #1 of 3
Thread Starter 
I just got a new rig and for some reason on this one media centre opens and its just a black screen with the mouse jiggering in middle...

If i press the windows key i can see the screen in the background but when i click it i get the black screen again!

Can Anyone help me out?
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
P4 3.4Ghz 650 (OC to 4.0) Asus P5WD2-Premium XFX 520M 7900GT (RMAED) 2GB Corsair 5400 DDR2 PRO 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
2x 200GB, 1x 320GB SG Windows Vista Ultimate Dell UltraSharp 2407WFP Logitech G15, Zboard FANG 
PowerCaseMouse
Hyper 580 Modular Black Akasa Eclipse-62 Logitech G5 Gaming 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
P4 3.4Ghz 650 (OC to 4.0) Asus P5WD2-Premium XFX 520M 7900GT (RMAED) 2GB Corsair 5400 DDR2 PRO 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
2x 200GB, 1x 320GB SG Windows Vista Ultimate Dell UltraSharp 2407WFP Logitech G15, Zboard FANG 
PowerCaseMouse
Hyper 580 Modular Black Akasa Eclipse-62 Logitech G5 Gaming 
  hide details  
Reply
post #2 of 3
Thread Starter 
Ok i managed to minimize the media center and it works on there its if i tell it to be full screen its just black - any ideas?
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
P4 3.4Ghz 650 (OC to 4.0) Asus P5WD2-Premium XFX 520M 7900GT (RMAED) 2GB Corsair 5400 DDR2 PRO 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
2x 200GB, 1x 320GB SG Windows Vista Ultimate Dell UltraSharp 2407WFP Logitech G15, Zboard FANG 
PowerCaseMouse
Hyper 580 Modular Black Akasa Eclipse-62 Logitech G5 Gaming 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
P4 3.4Ghz 650 (OC to 4.0) Asus P5WD2-Premium XFX 520M 7900GT (RMAED) 2GB Corsair 5400 DDR2 PRO 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
2x 200GB, 1x 320GB SG Windows Vista Ultimate Dell UltraSharp 2407WFP Logitech G15, Zboard FANG 
PowerCaseMouse
Hyper 580 Modular Black Akasa Eclipse-62 Logitech G5 Gaming 
  hide details  
Reply
post #3 of 3
Thread Starter 
Ok found out it was my RES my monitor was set on
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
P4 3.4Ghz 650 (OC to 4.0) Asus P5WD2-Premium XFX 520M 7900GT (RMAED) 2GB Corsair 5400 DDR2 PRO 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
2x 200GB, 1x 320GB SG Windows Vista Ultimate Dell UltraSharp 2407WFP Logitech G15, Zboard FANG 
PowerCaseMouse
Hyper 580 Modular Black Akasa Eclipse-62 Logitech G5 Gaming 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
P4 3.4Ghz 650 (OC to 4.0) Asus P5WD2-Premium XFX 520M 7900GT (RMAED) 2GB Corsair 5400 DDR2 PRO 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
2x 200GB, 1x 320GB SG Windows Vista Ultimate Dell UltraSharp 2407WFP Logitech G15, Zboard FANG 
PowerCaseMouse
Hyper 580 Modular Black Akasa Eclipse-62 Logitech G5 Gaming 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Windows
Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Operating Systems › Windows › Media Centre 2005 HELP!