Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › 6600le problem agp slot
New Posts  All Forums:Forum Nav:

6600le problem agp slot

post #1 of 15
Thread Starter 
hi guys have a problem wondering if anyone could help please?

all other games loaded on hdd such as call of duty 2 doom 3 zero hour all play fine no problems,but when starting up sims 2 there are a lot of white lines all over the screen same on my other lads machine,but on mine it works fine i have an fx5700 agp.

any help would be great
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardOSPower
amd athlon 1800+ asus a7n8x-x xp with sp1 550w 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardOSPower
amd athlon 1800+ asus a7n8x-x xp with sp1 550w 
  hide details  
Reply
post #2 of 15
What card manufacturer are you using? My eVGA card came with a disk with old drivers on it. If you used your disk, you might have problems. My card artifacted like hell when I used the included drivers. As soon as I dowloaded the latest ones off of nVidia, I was fine.
post #3 of 15
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by laboitenoire
What card manufacturer are you using? My eVGA card came with a disk with old drivers on it. If you used your disk, you might have problems. My card artifacted like hell when I used the included drivers. As soon as I dowloaded the latest ones off of nVidia, I was fine.
i have installed the 81.98 drivers from nvidia still the same problem
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardOSPower
amd athlon 1800+ asus a7n8x-x xp with sp1 550w 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardOSPower
amd athlon 1800+ asus a7n8x-x xp with sp1 550w 
  hide details  
Reply
post #4 of 15
Maybe Sims doesn't like your card. I don't play it, so I can't be of further help.
post #5 of 15
Thread Starter 
i have reformatted the machine and it still does the same
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardOSPower
amd athlon 1800+ asus a7n8x-x xp with sp1 550w 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardOSPower
amd athlon 1800+ asus a7n8x-x xp with sp1 550w 
  hide details  
Reply
post #6 of 15
Thread Starter 
and the temp is only 37c
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardOSPower
amd athlon 1800+ asus a7n8x-x xp with sp1 550w 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardOSPower
amd athlon 1800+ asus a7n8x-x xp with sp1 550w 
  hide details  
Reply
post #7 of 15
Quote:
Originally Posted by utdfederation
i have reformatted the machine and it still does the same
download driver cleaner pro: http://www.drivercleaner.net/

uninstall drivers (from add/remove programs), restart in safe mode, run driver cleaner pro 2x times, restart (normally), and reinstall drivers. But instead try these drivers:

http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_81.85.html
Project Omega
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7-2600K ASUS Sabertooth P67 MSI GTX 570 TwinFrozr II G.SKILL Sniper PC3-14900 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
OCZ Vertex 4 128GB + 15TB Lite-On Bluray Player Windows 7 ASUS VW246H (2) 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech G15 Corsair 750TX Antec P280 Logitech G5 
Mouse PadAudio
SteelSeries Experience I-2 X-Fi Fatal1ty Professional 
  hide details  
Reply
Project Omega
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7-2600K ASUS Sabertooth P67 MSI GTX 570 TwinFrozr II G.SKILL Sniper PC3-14900 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
OCZ Vertex 4 128GB + 15TB Lite-On Bluray Player Windows 7 ASUS VW246H (2) 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech G15 Corsair 750TX Antec P280 Logitech G5 
Mouse PadAudio
SteelSeries Experience I-2 X-Fi Fatal1ty Professional 
  hide details  
Reply
post #8 of 15
Thread Starter 
made no difference what so ever i am very baffled with this
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardOSPower
amd athlon 1800+ asus a7n8x-x xp with sp1 550w 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardOSPower
amd athlon 1800+ asus a7n8x-x xp with sp1 550w 
  hide details  
Reply
post #9 of 15
Thread Starter 
as i said i have an fx5700 and it plays just fine on mine.
oh also i have NOT overclocked this 6600le card at all
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardOSPower
amd athlon 1800+ asus a7n8x-x xp with sp1 550w 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardOSPower
amd athlon 1800+ asus a7n8x-x xp with sp1 550w 
  hide details  
Reply
post #10 of 15
Quote:
Originally Posted by utdfederation
as i said i have an fx5700 and it plays just fine on mine.
oh also i have NOT overclocked this 6600le card at all
Try to rma the card. there might be a hardware problem.
Project Omega
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7-2600K ASUS Sabertooth P67 MSI GTX 570 TwinFrozr II G.SKILL Sniper PC3-14900 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
OCZ Vertex 4 128GB + 15TB Lite-On Bluray Player Windows 7 ASUS VW246H (2) 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech G15 Corsair 750TX Antec P280 Logitech G5 
Mouse PadAudio
SteelSeries Experience I-2 X-Fi Fatal1ty Professional 
  hide details  
Reply
Project Omega
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7-2600K ASUS Sabertooth P67 MSI GTX 570 TwinFrozr II G.SKILL Sniper PC3-14900 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
OCZ Vertex 4 128GB + 15TB Lite-On Bluray Player Windows 7 ASUS VW246H (2) 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech G15 Corsair 750TX Antec P280 Logitech G5 
Mouse PadAudio
SteelSeries Experience I-2 X-Fi Fatal1ty Professional 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: NVIDIA
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › 6600le problem agp slot