Overclock.net › Forums › Components › Hard Drives & Storage › SSD › Using your Kingston 40GB SSD with Intel SSD Toolbox
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Using your Kingston 40GB SSD with Intel SSD Toolbox - Page 8

post #71 of 120
Ok just incase your having issues, i have uploaded my modified exe for use after the v2.01 install (just copy/replace in the Intel SSD toolbox folder)
http://www.megaupload.com/?d=S39MVPY6
post #72 of 120
np, i'm subscribed to the thread so I get instant updates on it.

I did try it as an admin but just won't work for me in my 7 64-bit box.
It worked previously on my 7 32-bit box, and I haven't had time to look at it again. Since I'm running 7 anyway, TRIM is supported by the OS, so I'm not quite as worried.
post #73 of 120
well that exe is from win7 64bit install, so that should fix the issue for you maybe.
post #74 of 120
For 2.02 change byte 191431 ($2ebc7) from 16h to 17h. I haven't tested this though as I don't have access to my Kingston drive right now.
post #75 of 120
Quote:
Originally Posted by Telnet View Post
For 2.02 change byte 191431 ($2ebc7) from 16h to 17h. I haven't tested this though as I don't have access to my Kingston drive right now.
Your a star Telnet, that works m8
post #76 of 120
Quote:
Originally Posted by Its_me View Post
well that exe is from win7 64bit install, so that should fix the issue for you maybe.
Still didn't work for me, but thanks for uploading though!

Quote:
Originally Posted by Telnet View Post
For 2.02 change byte 191431 ($2ebc7) from 16h to 17h. I haven't tested this though as I don't have access to my Kingston drive right now.
cool, thanks Telnet, I'll give the new version a try tonight.
post #77 of 120
Quote:
Originally Posted by myktek View Post
Still didn't work for me, but thanks for uploading though!



cool, thanks Telnet, I'll give the new version a try tonight.
tried tonight and it just crashes the program on Win7 64-bit
post #78 of 120
Quote:
Originally Posted by myktek View Post
tried tonight and it just crashes the program on Win7 64-bit
I run win7 64bit too, i think you must have edited the wrong address m8.
post #79 of 120
Think I figured it out.
I had to replace my motherboard because of the sandy bridge debacle.

I installed the ssd on the Intel controller and it works fine now with SSD Toolbox, it doesn't see it properly when it's on the Marvel Controller. just a fyi for anyone still running into issues.
post #80 of 120
Quote:
Originally Posted by Telnet View Post
For 2.02 change byte 191431 ($2ebc7) from 16h to 17h. I haven't tested this though as I don't have access to my Kingston drive right now.
Thanks Telnet! This worked great for me as well! (once i remembered to run as admin!)
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: SSD
Overclock.net › Forums › Components › Hard Drives & Storage › SSD › Using your Kingston 40GB SSD with Intel SSD Toolbox