Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › Aquamark 3 error?
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Aquamark 3 error?

post #1 of 3
Thread Starter 
Ok I flashed my gto2's bios tp the 16 pipe version and am still runnning stock at 400/980 and my cpu is running stable at 2.63Ghz and passed the OCCT test, but when I run aquamark I get this error. This leads me to wonder if my card is overheating when running ATI tool I get 200 FPS avg and temps are 56/40 I am using ati catlyst 5.9 drivers. Does anyone know what this problem is?
Main Rig
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q6600 Week 40 / E6850 Week 23 EVGA 680i SLI NF68-A1 EVGA 8800GTX Superclocked 2x 1GB Crucial Tracer Ballistix DDR2-1066 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Striped Raptor 150's, Seagate 7200.10 750Gb LiteOn 16x DVD RW XP Pro, Vista Ultimate Mag 19 Inch 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech G15 OCZ 850W GameXStream Lian Li PC-777B Logitech G7 
Mouse Pad
Steel Pad S&S 
  hide details  
Reply
Main Rig
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q6600 Week 40 / E6850 Week 23 EVGA 680i SLI NF68-A1 EVGA 8800GTX Superclocked 2x 1GB Crucial Tracer Ballistix DDR2-1066 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Striped Raptor 150's, Seagate 7200.10 750Gb LiteOn 16x DVD RW XP Pro, Vista Ultimate Mag 19 Inch 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech G15 OCZ 850W GameXStream Lian Li PC-777B Logitech G7 
Mouse Pad
Steel Pad S&S 
  hide details  
Reply
post #2 of 3
Quote:
Originally Posted by Marshall82
Ok I flashed my gto2's bios tp the 16 pipe version and am still runnning stock at 400/980 and my cpu is running stable at 2.63Ghz and passed the OCCT test, but when I run aquamark I get this error. This leads me to wonder if my card is overheating when running ATI tool I get 200 FPS avg and temps are 56/40 I am using ati catlyst 5.9 drivers. Does anyone know what this problem is?
download the patch from post #7

http://www.overclock.net/benchmarkin...ark-error.html
Mikey's Rig
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD 1700X Asus ROG Crosshair VI Hero MSI GTX 1070 Gaming X G.SKILL RGB 3200Mhz CL14 16GB 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Samsung 960 250GB Corsair H100i With 2 Corsair HD120 Windows 10 x64 Pro Samsung 28" 4K 
KeyboardPowerCaseMouse
Corsair K70 Seasonic Titanium 850W Corsair 570X Razor DeathAdder 
Mouse PadAudio
RadPadZ XT Creative HD Titanium 
  hide details  
Reply
Mikey's Rig
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD 1700X Asus ROG Crosshair VI Hero MSI GTX 1070 Gaming X G.SKILL RGB 3200Mhz CL14 16GB 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Samsung 960 250GB Corsair H100i With 2 Corsair HD120 Windows 10 x64 Pro Samsung 28" 4K 
KeyboardPowerCaseMouse
Corsair K70 Seasonic Titanium 850W Corsair 570X Razor DeathAdder 
Mouse PadAudio
RadPadZ XT Creative HD Titanium 
  hide details  
Reply
post #3 of 3
Thread Starter 
Worked great thanks
Main Rig
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q6600 Week 40 / E6850 Week 23 EVGA 680i SLI NF68-A1 EVGA 8800GTX Superclocked 2x 1GB Crucial Tracer Ballistix DDR2-1066 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Striped Raptor 150's, Seagate 7200.10 750Gb LiteOn 16x DVD RW XP Pro, Vista Ultimate Mag 19 Inch 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech G15 OCZ 850W GameXStream Lian Li PC-777B Logitech G7 
Mouse Pad
Steel Pad S&S 
  hide details  
Reply
Main Rig
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q6600 Week 40 / E6850 Week 23 EVGA 680i SLI NF68-A1 EVGA 8800GTX Superclocked 2x 1GB Crucial Tracer Ballistix DDR2-1066 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Striped Raptor 150's, Seagate 7200.10 750Gb LiteOn 16x DVD RW XP Pro, Vista Ultimate Mag 19 Inch 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech G15 OCZ 850W GameXStream Lian Li PC-777B Logitech G7 
Mouse Pad
Steel Pad S&S 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD/ATI
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › Aquamark 3 error?