Overclock.net › Forums › Intel › Intel Motherboards › Official EVGA X58 SLI/LE/Micro MB Owners Club
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Official EVGA X58 SLI/LE/Micro MB Owners Club - Page 31

post #301 of 2630
Congrats on the stable OC. And added to the OP!
Obsiden V2.0
(18 items)
 
HP Touchpad
(0 items)
Random Tech Stuff
(27 photos)
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core I7 970 @ 4.2Ghz Asus Rampage Formula III ASUS GTX780 12GB G.Skill DDR3 1600 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Samsung 840  Toshiba 5tb Thermalright Silver Arrow Windows 10  
MonitorMonitorKeyboardPower
Auria 27" 1440p IPS @85hz Acer H243Hbmid 24"  Ducky Shine Zero TKL MX Browns OCZ 1010watt 
CaseMouseMouse PadAudio
Syrillian Built Tech Bench (Obsiden Silence) Zowie EC2 Blue SteelSeries QcK Mini Creative ZxR 
AudioAudio
KRK Rokkit 5 Gen2 Tonar USB Condesnsor Mic 
  hide details  
Reply
Obsiden V2.0
(18 items)
 
HP Touchpad
(0 items)
Random Tech Stuff
(27 photos)
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core I7 970 @ 4.2Ghz Asus Rampage Formula III ASUS GTX780 12GB G.Skill DDR3 1600 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Samsung 840  Toshiba 5tb Thermalright Silver Arrow Windows 10  
MonitorMonitorKeyboardPower
Auria 27" 1440p IPS @85hz Acer H243Hbmid 24"  Ducky Shine Zero TKL MX Browns OCZ 1010watt 
CaseMouseMouse PadAudio
Syrillian Built Tech Bench (Obsiden Silence) Zowie EC2 Blue SteelSeries QcK Mini Creative ZxR 
AudioAudio
KRK Rokkit 5 Gen2 Tonar USB Condesnsor Mic 
  hide details  
Reply

Gear mentioned in this thread:

post #302 of 2630
not dialed in to 100% yet, but at least im over 4.0 for now








__________________________________________________ ___________________________________
As promised i finished the NB Temps roundup.

here we have all the stuff in one post.



Waterblock used: Swiftech MCW30


Tim Replaced with Arctic Silver 5, no Fan active


Tim Replaced with Arctic Silver 5, Spotcool @ 3000 RPM



Stock, no Fan active



Stock, Spotcool @ 3000RPM

Edited by hitman1985 - 3/6/10 at 10:08pm
post #303 of 2630
Quote:
Originally Posted by Somenamehere View Post
You can finally add me. I got my stable overclock.

I had linx running for 4 hours as well as prime and IBT all day.

Did a quick 20 run test of linx to take a picture of it.
Good job on the stable overclock
B&W
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Ryzen 7 1700 ASUS ROG CROSSHAIR VI HERO (WI-FI AC) Nvidia GeForce GTX 1080 G.SKILL TridentZ RGB Series 16GB (2 x 8GB) 288-... 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Samsung 850 EVO 500GB SSD (OS)// OCZ Vertex 4 1... EK Water blocks P280 Water Cooling Kit Windows 10 64 Bit Home Edition Samsung 40" LED 4K TV 
PowerCase
EVGA SuperNOVA 1000 G2 120-G2 Corsair Obsidian 900D 
  hide details  
Reply
B&W
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Ryzen 7 1700 ASUS ROG CROSSHAIR VI HERO (WI-FI AC) Nvidia GeForce GTX 1080 G.SKILL TridentZ RGB Series 16GB (2 x 8GB) 288-... 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Samsung 850 EVO 500GB SSD (OS)// OCZ Vertex 4 1... EK Water blocks P280 Water Cooling Kit Windows 10 64 Bit Home Edition Samsung 40" LED 4K TV 
PowerCase
EVGA SuperNOVA 1000 G2 120-G2 Corsair Obsidian 900D 
  hide details  
Reply
post #304 of 2630
Congrats somenamehere!

Hitman, tests look great! Just wondering, do you have a D0 or C0 chip?
i7.5
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 920 D0 4.0GHz @ 1.20v EVGA x58 757 LE XFX Radeon HD 5770 Mushkin Blackline-1600 12GB 
Hard DriveOSMonitorPower
Intel X25-M G2 80GB SSD & Samsung F3 1TB Windows 7 Ultimate 64bit ASUS VW266H 25.5" Antec TruePower New TP-750 
Case
Antec 300 
  hide details  
Reply
i7.5
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 920 D0 4.0GHz @ 1.20v EVGA x58 757 LE XFX Radeon HD 5770 Mushkin Blackline-1600 12GB 
Hard DriveOSMonitorPower
Intel X25-M G2 80GB SSD & Samsung F3 1TB Windows 7 Ultimate 64bit ASUS VW266H 25.5" Antec TruePower New TP-750 
Case
Antec 300 
  hide details  
Reply
post #305 of 2630
Quote:
Originally Posted by Andy.Yung View Post
Congrats somenamehere!

Hitman, tests look great! Just wondering, do you have a D0 or C0 chip?
a sucky d0 i think
post #306 of 2630
Just realised i wasn't added to the club! Sign me up, 3.7, most recent BIOS, and when new cooling goes in will push higher
post #307 of 2630
I would really love to use some of the info in this thread to get my board OC Stable...but I keep getting one issue after an other.
I Had Tiger replace one of my 5870s after it was bad and my E760 Classified as well, both of my Lan ports stopped working, no link lights even.

New board.... WELL..
my ESata does not work with it, my USB key board will not power up on boot so I can't get into my bios, it will only get stable power after it gets to the windows screen and not every time..
Now this is the same external drop in enclosure and cable that worked fine with the other board, same keyboard and drivers from the other one also.

Any ideas? I really don't want to do an other board and reload of windows yet again, unless that is just what I have to do.
Killing Fields
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7-980X EVGA X58 3x Classified E760 MSI GTX970 Gaming SLI (2X) 12GB CorsairDominator 1600Mhz 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Samsung Evo SSD 1TB, WDC 1TB, Seagate Barracuda... HP BD240I Blu Ray Combo Drive:HP HPDVD1260I Corsair Hyydro H75 Win 7 64 
MonitorKeyboardPowerCase
BenQ GW2765HT 27-Inch LED Razor Trantular Cooler Master Silent Pro M850 COOLER MASTER HAF 932 
MouseMouse PadAudio
Razor and Reddragon Mammoth 16400DPI Reddragon On-board 5.1 
  hide details  
Reply
Killing Fields
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7-980X EVGA X58 3x Classified E760 MSI GTX970 Gaming SLI (2X) 12GB CorsairDominator 1600Mhz 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Samsung Evo SSD 1TB, WDC 1TB, Seagate Barracuda... HP BD240I Blu Ray Combo Drive:HP HPDVD1260I Corsair Hyydro H75 Win 7 64 
MonitorKeyboardPowerCase
BenQ GW2765HT 27-Inch LED Razor Trantular Cooler Master Silent Pro M850 COOLER MASTER HAF 932 
MouseMouse PadAudio
Razor and Reddragon Mammoth 16400DPI Reddragon On-board 5.1 
  hide details  
Reply
post #308 of 2630
Quote:
Originally Posted by killer01ws6 View Post
I would really love to use some of the info in this thread to get my board OC Stable...but I keep getting one issue after an other.
I Had Tiger replace one of my 5870s after it was bad and my E760 Classified as well, both of my Lan ports stopped working, no link lights even.

New board.... WELL..
my ESata does not work with it, my USB key board will not power up on boot so I can't get into my bios, it will only get stable power after it gets to the windows screen and not every time..
Now this is the same external drop in enclosure and cable that worked fine with the other board, same keyboard and drivers from the other one also.

Any ideas? I really don't want to do an other board and reload of windows yet again, unless that is just what I have to do.
If board has been replaced I think it sounds like hardware conflicting with one another or something. I won't say software because it's only before loading windows, correct?
B&W
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Ryzen 7 1700 ASUS ROG CROSSHAIR VI HERO (WI-FI AC) Nvidia GeForce GTX 1080 G.SKILL TridentZ RGB Series 16GB (2 x 8GB) 288-... 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Samsung 850 EVO 500GB SSD (OS)// OCZ Vertex 4 1... EK Water blocks P280 Water Cooling Kit Windows 10 64 Bit Home Edition Samsung 40" LED 4K TV 
PowerCase
EVGA SuperNOVA 1000 G2 120-G2 Corsair Obsidian 900D 
  hide details  
Reply
B&W
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Ryzen 7 1700 ASUS ROG CROSSHAIR VI HERO (WI-FI AC) Nvidia GeForce GTX 1080 G.SKILL TridentZ RGB Series 16GB (2 x 8GB) 288-... 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Samsung 850 EVO 500GB SSD (OS)// OCZ Vertex 4 1... EK Water blocks P280 Water Cooling Kit Windows 10 64 Bit Home Edition Samsung 40" LED 4K TV 
PowerCase
EVGA SuperNOVA 1000 G2 120-G2 Corsair Obsidian 900D 
  hide details  
Reply
post #309 of 2630
Two different issues CP..
First board rocked all my devices worked great with it, my lock ups were the second 5870, I was able to prove that beyond any doubt by slot placement and with or without 2 cards in, but all of a sudden my Nic cards started having connection issues harder to connect having to do a repair ect, with in the same day stopped all together and then no link light on the ports on the mobo, yet I could unplug the cable stick it in my LT boom off and running. So, bad lan ports.. ok replaced the board.

THIS board, the lan ports are screaming fast, but I am having issues with devices that plug into the back I/O connectors... heck, that is worse!
Killing Fields
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7-980X EVGA X58 3x Classified E760 MSI GTX970 Gaming SLI (2X) 12GB CorsairDominator 1600Mhz 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Samsung Evo SSD 1TB, WDC 1TB, Seagate Barracuda... HP BD240I Blu Ray Combo Drive:HP HPDVD1260I Corsair Hyydro H75 Win 7 64 
MonitorKeyboardPowerCase
BenQ GW2765HT 27-Inch LED Razor Trantular Cooler Master Silent Pro M850 COOLER MASTER HAF 932 
MouseMouse PadAudio
Razor and Reddragon Mammoth 16400DPI Reddragon On-board 5.1 
  hide details  
Reply
Killing Fields
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7-980X EVGA X58 3x Classified E760 MSI GTX970 Gaming SLI (2X) 12GB CorsairDominator 1600Mhz 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Samsung Evo SSD 1TB, WDC 1TB, Seagate Barracuda... HP BD240I Blu Ray Combo Drive:HP HPDVD1260I Corsair Hyydro H75 Win 7 64 
MonitorKeyboardPowerCase
BenQ GW2765HT 27-Inch LED Razor Trantular Cooler Master Silent Pro M850 COOLER MASTER HAF 932 
MouseMouse PadAudio
Razor and Reddragon Mammoth 16400DPI Reddragon On-board 5.1 
  hide details  
Reply
post #310 of 2630
Quote:
Originally Posted by killer01ws6 View Post
Two different issues CP..
First board rocked all my devices worked great with it, my lock ups were the second 5870, I was able to prove that beyond any doubt by slot placement and with or without 2 cards in, but all of a sudden my Nic cards started having connection issues harder to connect having to do a repair ect, with in the same day stopped all together and then no link light on the ports on the mobo, yet I could unplug the cable stick it in my LT boom off and running. So, bad lan ports.. ok replaced the board.

THIS board, the lan ports are screaming fast, but I am having issues with devices that plug into the back I/O connectors... heck, that is worse!
then replace the board again dude. sounds like your are haunted or something LOL
B&W
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Ryzen 7 1700 ASUS ROG CROSSHAIR VI HERO (WI-FI AC) Nvidia GeForce GTX 1080 G.SKILL TridentZ RGB Series 16GB (2 x 8GB) 288-... 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Samsung 850 EVO 500GB SSD (OS)// OCZ Vertex 4 1... EK Water blocks P280 Water Cooling Kit Windows 10 64 Bit Home Edition Samsung 40" LED 4K TV 
PowerCase
EVGA SuperNOVA 1000 G2 120-G2 Corsair Obsidian 900D 
  hide details  
Reply
B&W
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Ryzen 7 1700 ASUS ROG CROSSHAIR VI HERO (WI-FI AC) Nvidia GeForce GTX 1080 G.SKILL TridentZ RGB Series 16GB (2 x 8GB) 288-... 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Samsung 850 EVO 500GB SSD (OS)// OCZ Vertex 4 1... EK Water blocks P280 Water Cooling Kit Windows 10 64 Bit Home Edition Samsung 40" LED 4K TV 
PowerCase
EVGA SuperNOVA 1000 G2 120-G2 Corsair Obsidian 900D 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Intel Motherboards

Gear mentioned in this thread:

Overclock.net › Forums › Intel › Intel Motherboards › Official EVGA X58 SLI/LE/Micro MB Owners Club