Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › Can't get flashing utility to work!
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Can't get flashing utility to work!

post #1 of 3
Thread Starter 
Help!!!! I wanna flash the BIOS of my x850pro to unlock the remaining pipes but I can't get the program to run. Any ideas????
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardOSMonitor
Pent 4 3.0Ghz w/ HT Dell OF4491 XP Pro SP2 Dell Ultra Sharp 17" 
KeyboardPowerCaseMouse
Dell wireless Dynex 400 watt Duh...Dell Dell wireless optical 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardOSMonitor
Pent 4 3.0Ghz w/ HT Dell OF4491 XP Pro SP2 Dell Ultra Sharp 17" 
KeyboardPowerCaseMouse
Dell wireless Dynex 400 watt Duh...Dell Dell wireless optical 
  hide details  
Reply
post #2 of 3
Thread Starter 
Ok scratch that... I got ATIflash to run but now I'm kinda stuck at not knowing what to do!!! I read the post on doing this but I'm a noob and have no idea what to do next or how to go about doing it. I've got the new bios on a formated disk. BTW it's not a MS-DOS start-up disk. Should it be? Then I guess I try to boot from the a drive? HELPPPPPPPP a lost flashing noob out will ya! lol thnx
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardOSMonitor
Pent 4 3.0Ghz w/ HT Dell OF4491 XP Pro SP2 Dell Ultra Sharp 17" 
KeyboardPowerCaseMouse
Dell wireless Dynex 400 watt Duh...Dell Dell wireless optical 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardOSMonitor
Pent 4 3.0Ghz w/ HT Dell OF4491 XP Pro SP2 Dell Ultra Sharp 17" 
KeyboardPowerCaseMouse
Dell wireless Dynex 400 watt Duh...Dell Dell wireless optical 
  hide details  
Reply
post #3 of 3
Here's a simple guide!
http://www.overclock.net/ati/66312-u...o-modding.html
I used this guide to unlock my 16 pipelines. =D
Good Luck.!
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardOSMonitor
Pentium(R) 4 CPU 3.00GHz Customized Dell Corp. Windows XP SP2 Plug and Play Monitor 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardOSMonitor
Pentium(R) 4 CPU 3.00GHz Customized Dell Corp. Windows XP SP2 Plug and Play Monitor 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD/ATI
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › Can't get flashing utility to work!