Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › x800 gto and 3dmark05
New Posts  All Forums:Forum Nav:

x800 gto and 3dmark05

post #1 of 3
Thread Starter 
ok i got a problem not sure what it is....\\

i ran 3dmark05 and it went through first 3 videos then the screen goes black and then it just sits there like that and i have to restart the computer by the reset button on the front of the tower...is this a heat issue? as i get no artifacts at all in 3dmark05 at 533x567mem and i can run that mark all the way through but i go up any higher and it craps out on me any clues as the cooling is stock but i do have ramsinks on it from ocz.......i hope it heat on the core causing it as i can control that a little more then the ram......i havent hit 6k yet but i did manage 5907 today.....
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardOSMonitor
x64 3200 socket 939 winny Abit av8 xp pro sp2 32bit hyundiai ld90+ 
KeyboardPowerCaseMouse
microsoft egro ocz 520w modstream custom chopped up logitech mx518 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardOSMonitor
x64 3200 socket 939 winny Abit av8 xp pro sp2 32bit hyundiai ld90+ 
KeyboardPowerCaseMouse
microsoft egro ocz 520w modstream custom chopped up logitech mx518 
  hide details  
Reply
post #2 of 3
Quote:
Originally Posted by anothermbdusted
ok i got a problem not sure what it is....\\

i ran 3dmark05 and it went through first 3 videos then the screen goes black and then it just sits there like that and i have to restart the computer by the reset button on the front of the tower...is this a heat issue? as i get no artifacts at all in 3dmark05 at 533x567mem and i can run that mark all the way through but i go up any higher and it craps out on me any clues as the cooling is stock but i do have ramsinks on it from ocz.......i hope it heat on the core causing it as i can control that a little more then the ram......i havent hit 6k yet but i did manage 5907 today.....
5907 that a very good score for gto! I had a same problem running gto, than I flashed it to 850XT PE speed (540/590) and got it stable on 560/607 at 100% fan speed... Now I get 5600 on 3dmark05 which is ...
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Quad Core Q6600 @ 3.3GHz ASUS P5B-E eVGA GTX 460 2x3GB DDR2 @ 800MHz 
Hard DriveHard DriveOSMonitor
500GB HHD 128GB SSD  Windows 7 x64 ACER 22" 1680x1050 
Power
Corsair HT750W 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Quad Core Q6600 @ 3.3GHz ASUS P5B-E eVGA GTX 460 2x3GB DDR2 @ 800MHz 
Hard DriveHard DriveOSMonitor
500GB HHD 128GB SSD  Windows 7 x64 ACER 22" 1680x1050 
Power
Corsair HT750W 
  hide details  
Reply
post #3 of 3
Thread Starter 
if you got omega drivers turn off everything like the filtering and antiscoping and it will go up considerably...mines all on performance settings and it boosted mine 220 points
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardOSMonitor
x64 3200 socket 939 winny Abit av8 xp pro sp2 32bit hyundiai ld90+ 
KeyboardPowerCaseMouse
microsoft egro ocz 520w modstream custom chopped up logitech mx518 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardOSMonitor
x64 3200 socket 939 winny Abit av8 xp pro sp2 32bit hyundiai ld90+ 
KeyboardPowerCaseMouse
microsoft egro ocz 520w modstream custom chopped up logitech mx518 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD/ATI
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › x800 gto and 3dmark05