Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › Nvidia 6600 e-GeForce and CTL 17" flat screen not playing together
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Nvidia 6600 e-GeForce and CTL 17" flat screen not playing together

post #1 of 4
Thread Starter 
I just built a new machine and when I try and use my brand new CTL 17" flat screen monitor I get nothing.It's plugged in and I have both kinds of cables attached to the back of it.I can use my old school 150 pound dino monitor with no trouble at all.what am i doing wrong? I'm running XP pro and here are the details of the new machine.

Chaintech VNF4 Ultra mobo
AMD Athlon 64 3200+
e-GeForce 6600 PCI-E video card
1 Gigabyte DDR ram
80 Gigabyte ATA main drive
160 Gigabyte ATA Western Digital storage drive
(2) Sony dual drive double/dual layer DVD-R/RW's
Soundblaster 5.1

Any help would be greatly appreciated.
Thanx !!!
Scott
post #2 of 4
Dry checking the little wires on the plug of the screen cable. Also, check and make sure it's plugged in completely. Hopefully that can help man.
post #3 of 4
Quote:
Originally Posted by IamBatman2006
I just built a new machine and when I try and use my brand new CTL 17" flat screen monitor I get nothing.It's plugged in and I have both kinds of cables attached to the back of it.I can use my old school 150 pound dino monitor with no trouble at all.what am i doing wrong? I'm running XP pro and here are the details of the new machine.

Chaintech VNF4 Ultra mobo
AMD Athlon 64 3200+
e-GeForce 6600 PCI-E video card
1 Gigabyte DDR ram
80 Gigabyte ATA main drive
160 Gigabyte ATA Western Digital storage drive
(2) Sony dual drive double/dual layer DVD-R/RW's
Soundblaster 5.1

Any help would be greatly appreciated.
Thanx !!!
Scott
You mean your trying to use the DVI and VGA cables together on the same monitor? If so, that's your problem. Just use one or the other (preferably the DVI)
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
e6850 p5n32-e sli 8800gtx Crucial Ballistix 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
WD 1tb vista basic. 20.1" samsung Zboard 
PowerCaseMouse
Antec 550W Lian Li logitech g5 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
e6850 p5n32-e sli 8800gtx Crucial Ballistix 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
WD 1tb vista basic. 20.1" samsung Zboard 
PowerCaseMouse
Antec 550W Lian Li logitech g5 
  hide details  
Reply
post #4 of 4
Quote:
Originally Posted by Evolutionsentra
You mean your trying to use the DVI and VGA cables together on the same monitor? If so, that's your problem. Just use one or the other (preferably the DVI)
I can have both plugged in into my card...
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: NVIDIA
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › Nvidia 6600 e-GeForce and CTL 17" flat screen not playing together