Overclock.net › Forums › AMD › AMD Motherboards › System won't boot with DFI SLI-DR
New Posts  All Forums:Forum Nav:

System won't boot with DFI SLI-DR

post #1 of 2
Thread Starter 
So I pulled my CPU out of my board so I could flash the BIOS on my old board. Now that everything is back together the system just hangs. My speaker broke so I don't get any beeps, but the Diagnostic LED's stop at CPU detected. I just pulled the CPU again and checked to make sure that it was in the socket right. Everything looks fine, but the system still hangs. Can anyone help?
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-3770k Asus Maximus IV Extreme-Z ASUS GTX 770 2x4GB Gskill Ripjaws 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Samsung EVO 840 WD Caviar Green Sony AD-7260S-0B DVD Burner Scythe Mugen 2 Rev. B 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 8.1 Pro x64 QNIX QX 2710 Filco Majestouch-2 Rosewill Capstone-750-M R 
CaseMouseMouse PadAudio
Zalman Z-Machine GT1000 Logitech MX518 Black Banshee Pad Krator N2-20020 (Garbage) 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-3770k Asus Maximus IV Extreme-Z ASUS GTX 770 2x4GB Gskill Ripjaws 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Samsung EVO 840 WD Caviar Green Sony AD-7260S-0B DVD Burner Scythe Mugen 2 Rev. B 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 8.1 Pro x64 QNIX QX 2710 Filco Majestouch-2 Rosewill Capstone-750-M R 
CaseMouseMouse PadAudio
Zalman Z-Machine GT1000 Logitech MX518 Black Banshee Pad Krator N2-20020 (Garbage) 
  hide details  
Reply
post #2 of 2
Quote:
Originally Posted by Snerp
So I pulled my CPU out of my board so I could flash the BIOS on my old board. Now that everything is back together the system just hangs. My speaker broke so I don't get any beeps, but the Diagnostic LED's stop at CPU detected. I just pulled the CPU again and checked to make sure that it was in the socket right. Everything looks fine, but the system still hangs. Can anyone help?
Take out your Ram and try to boot with 1 stick in one of the top slots (furthest from CPU). If it doesn't work, change the slot and try again. That should let you in. Check that the bios hasn't been reset and if it hasn't flash a new bios. Try 623/3 or 623/2 or the new beta bios if you still don't get any joy. Very often a bios flash will sort this out.
Clevo P170HM
(6 items)
 
  
CPUGraphicsRAMHard Drive
i7 2760QM HD 6990m Samsung 1333mhz Crucial M4 SSD 
Hard DriveOS
Western Digital Black 500gb Windows 7 64 Bit 
  hide details  
Reply
Clevo P170HM
(6 items)
 
  
CPUGraphicsRAMHard Drive
i7 2760QM HD 6990m Samsung 1333mhz Crucial M4 SSD 
Hard DriveOS
Western Digital Black 500gb Windows 7 64 Bit 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD Motherboards
Overclock.net › Forums › AMD › AMD Motherboards › System won't boot with DFI SLI-DR