Overclock.net › Forums › AMD › AMD - General › ASUS Jumper problems
New Posts  All Forums:Forum Nav:

ASUS Jumper problems

post #1 of 2
Thread Starter 
A7M266 mobo, set my VCORE back from 1.6, to default, adn now my computer wont boot....Monitor dont turn on, Keyboard does nothing...Checked everything with other computer, works....Something wroong with this Athlon.

btw its (Athlon 1600+ Tbird [no flaming plz ])
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardOSMonitor
1.5Ghz P4 - Willamette Acer S81M Windows XP pro - SP2 17inch CRT (flickery) 
KeyboardPowerCaseMouse
Microsfot Internet 140W gayness Veritron 3300 Microsoft optical 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardOSMonitor
1.5Ghz P4 - Willamette Acer S81M Windows XP pro - SP2 17inch CRT (flickery) 
KeyboardPowerCaseMouse
Microsfot Internet 140W gayness Veritron 3300 Microsoft optical 
  hide details  
Reply
post #2 of 2
Thread Starter 
Ok, All fixed. One of the jumpers was loose. All fixed, all done, case closed!
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardOSMonitor
1.5Ghz P4 - Willamette Acer S81M Windows XP pro - SP2 17inch CRT (flickery) 
KeyboardPowerCaseMouse
Microsfot Internet 140W gayness Veritron 3300 Microsoft optical 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardOSMonitor
1.5Ghz P4 - Willamette Acer S81M Windows XP pro - SP2 17inch CRT (flickery) 
KeyboardPowerCaseMouse
Microsfot Internet 140W gayness Veritron 3300 Microsoft optical 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD - General
Overclock.net › Forums › AMD › AMD - General › ASUS Jumper problems