Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › Problems with my 6800gs
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Problems with my 6800gs

post #1 of 2
Thread Starter 
I'm having problems viewing avi files with my innovision 6800gs. The file plays but the colour is really saturated. It is very dark and the colours green and red keep on flashing on the screen. When I pause it and covert from fullscreen to windowed mode the colour goes back to normal but as soon as I press play the same thing happens. Could someone please help me I don't know what to do.
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardOSPower
Athlon64 939 Venice 3200+ Asus A8N-SLI Premium WINDOWS XP 300 W 
Case
Thermaltake Soprano 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardOSPower
Athlon64 939 Venice 3200+ Asus A8N-SLI Premium WINDOWS XP 300 W 
Case
Thermaltake Soprano 
  hide details  
Reply
post #2 of 2
you can try to reinstall your video codec and see if that helps !
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardOSMonitor
AMD Athlon 64 3000+ 2Ghz MSI K8Neo3 / nForce4 Windows XP 3M x50 Projector +19''CRT 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech wireless 350W Q-Tex Logitech MX310 -800dpi 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardOSMonitor
AMD Athlon 64 3000+ 2Ghz MSI K8Neo3 / nForce4 Windows XP 3M x50 Projector +19''CRT 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech wireless 350W Q-Tex Logitech MX310 -800dpi 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: NVIDIA
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › Problems with my 6800gs