Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › weird (little) bug with nvidia display
New Posts  All Forums:Forum Nav:

weird (little) bug with nvidia display

post #1 of 4
Thread Starter 
everytime i open nvidia display, my screen get a little darker. each time, i have to open a software that will refresh my screen (like 3dmark) or change my screen setup (text, photo, movie...)


i have driver 81.98, but it did it also with 81.95. i don't remember if it does it with the driver that came with my card (77.50)


thanks for the help
    
CPUGraphicsOS
Intel Core i7 Nvidia GeForce GTX 460m Win7 64bits 
  hide details  
Reply
    
CPUGraphicsOS
Intel Core i7 Nvidia GeForce GTX 460m Win7 64bits 
  hide details  
Reply
post #2 of 4
Is the driver for your display set to, "Default Monitor," or, "Plug & Play," or does it have your actual monitor listed? Glitches like this are usually related to that driver.
My System
(13 items)
 
  
CPUGraphicsRAMOS
Intel Core 2 Duo E6550 nVidia GeForce GTX 650 G.Skill DDR2 PC2-6400 PK Series 4-4-4-12 Windows 7 Enterprise 
MonitorKeyboardPowerCase
Acer S201HL Logitech Deluxe 250 305W Lenovo 
MouseMouse PadAudio
MS Trackball Optical N/A OnBoard 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUGraphicsRAMOS
Intel Core 2 Duo E6550 nVidia GeForce GTX 650 G.Skill DDR2 PC2-6400 PK Series 4-4-4-12 Windows 7 Enterprise 
MonitorKeyboardPowerCase
Acer S201HL Logitech Deluxe 250 305W Lenovo 
MouseMouse PadAudio
MS Trackball Optical N/A OnBoard 
  hide details  
Reply
post #3 of 4
Thread Starter 
no, it is my LG
    
CPUGraphicsOS
Intel Core i7 Nvidia GeForce GTX 460m Win7 64bits 
  hide details  
Reply
    
CPUGraphicsOS
Intel Core i7 Nvidia GeForce GTX 460m Win7 64bits 
  hide details  
Reply
post #4 of 4
Thread Starter 
anyone else??
    
CPUGraphicsOS
Intel Core i7 Nvidia GeForce GTX 460m Win7 64bits 
  hide details  
Reply
    
CPUGraphicsOS
Intel Core i7 Nvidia GeForce GTX 460m Win7 64bits 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: NVIDIA
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › weird (little) bug with nvidia display