Overclock.net › Forums › Overclockers Care › Overclock.net Folding@Home Team › Team Competition › Original Folding Teams › Team Overclock Foldowzers Thread (No members needed)
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Team Overclock Foldowzers Thread (No members needed) - Page 29

post #281 of 587
Thread Starter 
Glad you survived the move.....
My System
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-3770k ASRock z77 Pro 4 Radeon HD 7770 Corsair Vengence 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
OCZ Vertex 2 SSD 240GB, 3 x WD Caviar 320gb RAID 5 Lite-on Lightscribe Water - Mostly Swiftech Windows 7 64bit 
MonitorKeyboardPowerCase
Dual 17 TFT Logitech Corsair AX750 Antec Twelve Hundred 
Mouse
Microsoft Arc Touch 
  hide details  
Reply
My System
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-3770k ASRock z77 Pro 4 Radeon HD 7770 Corsair Vengence 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
OCZ Vertex 2 SSD 240GB, 3 x WD Caviar 320gb RAID 5 Lite-on Lightscribe Water - Mostly Swiftech Windows 7 64bit 
MonitorKeyboardPowerCase
Dual 17 TFT Logitech Corsair AX750 Antec Twelve Hundred 
Mouse
Microsoft Arc Touch 
  hide details  
Reply
post #282 of 587
Ah crap, another work unit dropped after about 30%. I think it's a sign to go to native Linux folding.
post #283 of 587
Due to a lack of internet connectivity I haven't run my SMP client for several days. Now that I've managed to get online, I tried starting my client again but it fails. That is to say, the window opens for a split second and then closes again. Haven't even heard of this problem before.
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
C2D E6300 Gigabyte GA 965P DS3 HIS X1900XT IceQ3 512MB 2GB Geil value PC5300 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
WD CE 250GB Win XP Home SP2/Vista Ultimate 64-Bit Dell 2007WFP 20.1" Dell 
PowerCaseMouse
450W X-Power Antec SLK3000B Logitech 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
C2D E6300 Gigabyte GA 965P DS3 HIS X1900XT IceQ3 512MB 2GB Geil value PC5300 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
WD CE 250GB Win XP Home SP2/Vista Ultimate 64-Bit Dell 2007WFP 20.1" Dell 
PowerCaseMouse
450W X-Power Antec SLK3000B Logitech 
  hide details  
Reply
post #284 of 587
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by Mazeppa View Post
Due to a lack of internet connectivity I haven't run my SMP client for several days. Now that I've managed to get online, I tried starting my client again but it fails. That is to say, the window opens for a split second and then closes again. Haven't even heard of this problem before.
Download the new beta client from stanford. The old one expired Feb 1.
My System
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-3770k ASRock z77 Pro 4 Radeon HD 7770 Corsair Vengence 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
OCZ Vertex 2 SSD 240GB, 3 x WD Caviar 320gb RAID 5 Lite-on Lightscribe Water - Mostly Swiftech Windows 7 64bit 
MonitorKeyboardPowerCase
Dual 17 TFT Logitech Corsair AX750 Antec Twelve Hundred 
Mouse
Microsoft Arc Touch 
  hide details  
Reply
My System
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-3770k ASRock z77 Pro 4 Radeon HD 7770 Corsair Vengence 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
OCZ Vertex 2 SSD 240GB, 3 x WD Caviar 320gb RAID 5 Lite-on Lightscribe Water - Mostly Swiftech Windows 7 64bit 
MonitorKeyboardPowerCase
Dual 17 TFT Logitech Corsair AX750 Antec Twelve Hundred 
Mouse
Microsoft Arc Touch 
  hide details  
Reply
post #285 of 587
Thread Starter 
Which reminds me I need to do it. The quick on and off you described is what happens when your beta expired. It only checks when you restart the client.
My System
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-3770k ASRock z77 Pro 4 Radeon HD 7770 Corsair Vengence 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
OCZ Vertex 2 SSD 240GB, 3 x WD Caviar 320gb RAID 5 Lite-on Lightscribe Water - Mostly Swiftech Windows 7 64bit 
MonitorKeyboardPowerCase
Dual 17 TFT Logitech Corsair AX750 Antec Twelve Hundred 
Mouse
Microsoft Arc Touch 
  hide details  
Reply
My System
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-3770k ASRock z77 Pro 4 Radeon HD 7770 Corsair Vengence 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
OCZ Vertex 2 SSD 240GB, 3 x WD Caviar 320gb RAID 5 Lite-on Lightscribe Water - Mostly Swiftech Windows 7 64bit 
MonitorKeyboardPowerCase
Dual 17 TFT Logitech Corsair AX750 Antec Twelve Hundred 
Mouse
Microsoft Arc Touch 
  hide details  
Reply
post #286 of 587
Aha! OK all sorted now, thanks for that.
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
C2D E6300 Gigabyte GA 965P DS3 HIS X1900XT IceQ3 512MB 2GB Geil value PC5300 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
WD CE 250GB Win XP Home SP2/Vista Ultimate 64-Bit Dell 2007WFP 20.1" Dell 
PowerCaseMouse
450W X-Power Antec SLK3000B Logitech 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
C2D E6300 Gigabyte GA 965P DS3 HIS X1900XT IceQ3 512MB 2GB Geil value PC5300 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
WD CE 250GB Win XP Home SP2/Vista Ultimate 64-Bit Dell 2007WFP 20.1" Dell 
PowerCaseMouse
450W X-Power Antec SLK3000B Logitech 
  hide details  
Reply
post #287 of 587
Mine is giving me nothing but trouble. I'm using the new client, but it just keeps giving me errors after 1%.
post #288 of 587
Up to 7% now, everything seems to be in order. I just hope that I can get online when it's time to submit the WU.
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
C2D E6300 Gigabyte GA 965P DS3 HIS X1900XT IceQ3 512MB 2GB Geil value PC5300 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
WD CE 250GB Win XP Home SP2/Vista Ultimate 64-Bit Dell 2007WFP 20.1" Dell 
PowerCaseMouse
450W X-Power Antec SLK3000B Logitech 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
C2D E6300 Gigabyte GA 965P DS3 HIS X1900XT IceQ3 512MB 2GB Geil value PC5300 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
WD CE 250GB Win XP Home SP2/Vista Ultimate 64-Bit Dell 2007WFP 20.1" Dell 
PowerCaseMouse
450W X-Power Antec SLK3000B Logitech 
  hide details  
Reply
post #289 of 587
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by csm11 View Post
Mine is giving me nothing but trouble. I'm using the new client, but it just keeps giving me errors after 1%.
What kind of errors? Is your overclock stable?
My System
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-3770k ASRock z77 Pro 4 Radeon HD 7770 Corsair Vengence 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
OCZ Vertex 2 SSD 240GB, 3 x WD Caviar 320gb RAID 5 Lite-on Lightscribe Water - Mostly Swiftech Windows 7 64bit 
MonitorKeyboardPowerCase
Dual 17 TFT Logitech Corsair AX750 Antec Twelve Hundred 
Mouse
Microsoft Arc Touch 
  hide details  
Reply
My System
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-3770k ASRock z77 Pro 4 Radeon HD 7770 Corsair Vengence 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
OCZ Vertex 2 SSD 240GB, 3 x WD Caviar 320gb RAID 5 Lite-on Lightscribe Water - Mostly Swiftech Windows 7 64bit 
MonitorKeyboardPowerCase
Dual 17 TFT Logitech Corsair AX750 Antec Twelve Hundred 
Mouse
Microsoft Arc Touch 
  hide details  
Reply
post #290 of 587
I bumped it down to stock. The folding program just gets past 1%, then says it lost the work unit or something. I'll have to post the fahmon information when I get back home tonight.

I haven't had any problems with the Vista client before. If I can't get it working tonight, I'll go with VMWare again or install a fresh Linux partition.
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Original Folding Teams
Overclock.net › Forums › Overclockers Care › Overclock.net Folding@Home Team › Team Competition › Original Folding Teams › Team Overclock Foldowzers Thread (No members needed)