Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › Need help with the NX6600 !!
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Need help with the NX6600 !!

post #1 of 5
Thread Starter 
Hello Everyone.
i just bought the NX6600 VTD128 for my PC
after i installed everything i started to play Final Fantasy XI with reslution of 1024 x 1024
but when i started to play the gameplay start to be very very very slow and lagy more than my previous 64MB card
i wonder what is the problem if you can plz help me ^__^

PS: when i start the PC the VGA show me a pop up about the there is a lack in power for the VGA and it's going to work in low options or so... is this maybe the problem ?!!! (( am working with normal 110v power all the time shall i go 220v and the problem will be solved ?!!! or there is some options i have to change to make it work more porpable ?!!! ))
My System
(13 items)
 
  
CPUPower
Pentium 4 2.66 GHz 400W 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUPower
Pentium 4 2.66 GHz 400W 
  hide details  
Reply
post #2 of 5
Hello,

If you could fill out your specs in the User CP, it would be a great help to us. What size PSU are you running? What mobo do you have? Filling out your specs answers all these questions for us.
post #3 of 5
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by Renegade5399
Hello,

If you could fill out your specs in the User CP, it would be a great help to us. What size PSU are you running? What mobo do you have? Filling out your specs answers all these questions for us.
i just updated my SS
my PSU (( which i JUST NOW put new one )) is 400W
and i still have the same problem T__T
My System
(13 items)
 
  
CPUPower
Pentium 4 2.66 GHz 400W 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUPower
Pentium 4 2.66 GHz 400W 
  hide details  
Reply
post #4 of 5
maybe there is a power cord you need to plug into it. the reason why its lagging is because there isn't enough power going to it for it to run properly
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardOSMonitor
Athlon 64 3000+ @ 2.5ghz Gigabyte GA-K8N51GMF-9 XP Pro Corperate Philips 17 inch CRT 
KeyboardPowerCaseMouse
Fellowes Ergonomic 480W Tt Butterfly Thermaltake Swing Microsoft Optical 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardOSMonitor
Athlon 64 3000+ @ 2.5ghz Gigabyte GA-K8N51GMF-9 XP Pro Corperate Philips 17 inch CRT 
KeyboardPowerCaseMouse
Fellowes Ergonomic 480W Tt Butterfly Thermaltake Swing Microsoft Optical 
  hide details  
Reply
post #5 of 5
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by Chillaxed
maybe there is a power cord you need to plug into it. the reason why its lagging is because there isn't enough power going to it for it to run properly
oh that's the missing part
i found the cord, but yeah again i got lost how to connect it
anyways thanks for helping ^__^
i finally got the answer ^__^
My System
(13 items)
 
  
CPUPower
Pentium 4 2.66 GHz 400W 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUPower
Pentium 4 2.66 GHz 400W 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: NVIDIA
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › Need help with the NX6600 !!