Overclock.net › Forums › Intel › Intel Motherboards › Intel BIOS › Weird problems after flashing BIOS
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Weird problems after flashing BIOS

post #1 of 4
Thread Starter 
I flashed my Bios to the newest(f9) gigabyte (for my mobo) bios last night, and now I have a wierd problem. When I restart from wiindows, it locks up. Any Ideas? I have also been changing my video driver alot trying to find the best ver. of that . help?
Blue
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q8200@3.10Ghz/42°c @load GA-EP45-UD3P EVGA GTX260 8GB Kingston HyperX 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
2X500gb SG 7200.12 in raid 0 Sony/Toshiba W7 X64 Samsung 22" LCD 226BW 
KeyboardPowerCaseMouse
G15 Antec 750 CM Stacker 101 (Modded) Sidewinder X8 wireless 
  hide details  
Reply
Blue
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q8200@3.10Ghz/42°c @load GA-EP45-UD3P EVGA GTX260 8GB Kingston HyperX 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
2X500gb SG 7200.12 in raid 0 Sony/Toshiba W7 X64 Samsung 22" LCD 226BW 
KeyboardPowerCaseMouse
G15 Antec 750 CM Stacker 101 (Modded) Sidewinder X8 wireless 
  hide details  
Reply
post #2 of 4
Either try flashing again, or just flash back to the old version. If neither of these help, it's probably not the BIOS's fault.
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core 2 Quad Q6700 Kentsfield DFI DK P35-T2RS eVGA 9800GTX 512MB G.SKILL DDR2-800 4x2GB 
Hard DriveOptical DriveMonitorKeyboard
160GB WD SATA2 Pioneer DVD-ROM Acer 22 in. Saitek Eclipse II 
PowerCaseMouse
PC Power & Cooling 750W Antec P182 Logitech MX518 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core 2 Quad Q6700 Kentsfield DFI DK P35-T2RS eVGA 9800GTX 512MB G.SKILL DDR2-800 4x2GB 
Hard DriveOptical DriveMonitorKeyboard
160GB WD SATA2 Pioneer DVD-ROM Acer 22 in. Saitek Eclipse II 
PowerCaseMouse
PC Power & Cooling 750W Antec P182 Logitech MX518 
  hide details  
Reply
post #3 of 4
Quote:
Originally Posted by Aqualan
I have also been changing my video driver alot trying to find the best ver. of that . help?

Have you been cleaning the old drivers off?

Driver Cleaner


Not sure if that is causing your problems, but it's a good idea to do it anyway........
post #4 of 4
Go in your bios and Load the bios defaults and save and exit then reflash your bios in windows to the latest bioas again and you should be fine.
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Intel BIOS
Overclock.net › Forums › Intel › Intel Motherboards › Intel BIOS › Weird problems after flashing BIOS