Overclock.net › Forums › Graphics Cards › Graphics Cards - General › Problem with 6600GT
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Problem with 6600GT

post #1 of 4
Thread Starter 
Hi,

I recently had problem starting up my computer. The computer won't turn on. After testing and searching, I located the problem orginated from my video card. Once I plug in the power supply adapter the computer won't start, however if I unplug the adapter the computer start. Currently I'm using a Geforce 2MX and the computer works fine.

Does anyone know what could be the problem and how could I fix it??

Thx

My Computer Spec:
Video Card-BFG 6600GT AGP (not overclocked)
CPU-AMDXP 2500 Mobile (166*10)
Motherboard-ASUS A7V880
Ram-OCZ Premier Dual Channel 256mbx2
Video Card Driver-66.97
O/S-Window Xp SP2
Power Supply-Ultra-X Connect 500W
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardOSMonitor
AMD XP 2500-M Asus A7v880 Window Xp Sp2 IBM P260 
PowerCase
Ultra X-Connect 500Watt case with 3 case fans 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardOSMonitor
AMD XP 2500-M Asus A7v880 Window Xp Sp2 IBM P260 
PowerCase
Ultra X-Connect 500Watt case with 3 case fans 
  hide details  
Reply
post #2 of 4
Power supply adapter? Do you have it on a rail by its self? I did that and mine started working a lot better.
550BE
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II 550BE X4 GA-MA770T-UD3P Sapphire Radeon 4870 4GB Gskill Ripjaw 7-7-7-24 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
30gb OCZ vertex SSD, 2x80gb Hitachi RAID 0 Plextor DVD-R Windows 7 64bit Ultimate Emachines 22" 5ms 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech Elite OCZ Modxstream Pro 500w Ultra UV Wizard/ Custom Black paint MX518 
Mouse Pad
Red Icemat 
  hide details  
Reply
550BE
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II 550BE X4 GA-MA770T-UD3P Sapphire Radeon 4870 4GB Gskill Ripjaw 7-7-7-24 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
30gb OCZ vertex SSD, 2x80gb Hitachi RAID 0 Plextor DVD-R Windows 7 64bit Ultimate Emachines 22" 5ms 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech Elite OCZ Modxstream Pro 500w Ultra UV Wizard/ Custom Black paint MX518 
Mouse Pad
Red Icemat 
  hide details  
Reply
post #3 of 4
Thread Starter 
I'm sorry, I don't really understand what you man....
if u mean to use a seperate line to power the video card, I've tried that and still the same.
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardOSMonitor
AMD XP 2500-M Asus A7v880 Window Xp Sp2 IBM P260 
PowerCase
Ultra X-Connect 500Watt case with 3 case fans 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardOSMonitor
AMD XP 2500-M Asus A7v880 Window Xp Sp2 IBM P260 
PowerCase
Ultra X-Connect 500Watt case with 3 case fans 
  hide details  
Reply
post #4 of 4
Thats what I meant a seperate line from the power supply. So when it is not plugged in the computer will start fine though. When it boots does it give you an error saying the card does not have enough power?
550BE
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II 550BE X4 GA-MA770T-UD3P Sapphire Radeon 4870 4GB Gskill Ripjaw 7-7-7-24 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
30gb OCZ vertex SSD, 2x80gb Hitachi RAID 0 Plextor DVD-R Windows 7 64bit Ultimate Emachines 22" 5ms 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech Elite OCZ Modxstream Pro 500w Ultra UV Wizard/ Custom Black paint MX518 
Mouse Pad
Red Icemat 
  hide details  
Reply
550BE
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II 550BE X4 GA-MA770T-UD3P Sapphire Radeon 4870 4GB Gskill Ripjaw 7-7-7-24 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
30gb OCZ vertex SSD, 2x80gb Hitachi RAID 0 Plextor DVD-R Windows 7 64bit Ultimate Emachines 22" 5ms 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech Elite OCZ Modxstream Pro 500w Ultra UV Wizard/ Custom Black paint MX518 
Mouse Pad
Red Icemat 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Graphics Cards - General
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › Graphics Cards - General › Problem with 6600GT