Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › BSOD atikmpag.sys(starting to rage me)
New Posts  All Forums:Forum Nav:

BSOD atikmpag.sys(starting to rage me) - Page 2

post #11 of 89
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by sotorious View Post
I had that same file give me a bluescreen, only when i enter into certain games, BFBC2 especially. What i did was deleted everything ati and nvidia related.

I then went into my computer and on the top right use the search function and searched for atikmpag.sys then deleted it. Shut down the pc, switched my monitor ports in the back just 1 replacing the other. Then booted up into safe mode made sure everything nvidia and ati things related were deleted ran driver sweeper just to be double sure. Booted back into windows and installed 10.3 ( they were 10.3 betas at the time.) right now i am running on 10.3 Official.

it use to bsod on me even when i would disable 1 monitor.
I at one point had a 9800GT for physx installed, but that was before my most recent format so there is nothing NV display driver related on my system.

Im really just stuck....At first I thought it was the drivers, then I started to think it was CCCP but it even blue screens when I watch House on Hulu via FF....Guh this is annoying.
Project G
(18 items)
 
Project E
(16 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 4790k ASUS MAXIMUS VII HERO Evga GTX980ti +Backplate G.SKILL Sniper Gaming Series 16GB  
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
Crucial 256GB SSD Samsung F3 1TB Samsung F3 1TB Crucial 240GB SSD 
Optical DriveCoolingOSMonitor
Asus 24x Corsair H100i Windows 10 Home  QNIX 2710 2560x1440p 
KeyboardPowerCaseMouse
corsair k70 blue Evga SuperNova 750G2 Corsair 540 Logitech G602 
Mouse PadAudio
Hard surface pad Creative Sound Blaster Z--> Schiit Modi Optical... 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 860 3.6 1.25v(HT ON) Gigabyte P55 UD4P Asus5870 G.SKILL Ripjaws 4gb 1600(7-8-7-24-2N) 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
80GB X25-M Seagate 7200.10 250GB HDD Corsair H50 Rotating 
PowerCaseMouseAudio
650 Watt Seasonic Cooler Master Elite 361 RC-361-KKN1 G500 Creative Xtreme Gamer 
  hide details  
Reply
Project G
(18 items)
 
Project E
(16 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 4790k ASUS MAXIMUS VII HERO Evga GTX980ti +Backplate G.SKILL Sniper Gaming Series 16GB  
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
Crucial 256GB SSD Samsung F3 1TB Samsung F3 1TB Crucial 240GB SSD 
Optical DriveCoolingOSMonitor
Asus 24x Corsair H100i Windows 10 Home  QNIX 2710 2560x1440p 
KeyboardPowerCaseMouse
corsair k70 blue Evga SuperNova 750G2 Corsair 540 Logitech G602 
Mouse PadAudio
Hard surface pad Creative Sound Blaster Z--> Schiit Modi Optical... 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 860 3.6 1.25v(HT ON) Gigabyte P55 UD4P Asus5870 G.SKILL Ripjaws 4gb 1600(7-8-7-24-2N) 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
80GB X25-M Seagate 7200.10 250GB HDD Corsair H50 Rotating 
PowerCaseMouseAudio
650 Watt Seasonic Cooler Master Elite 361 RC-361-KKN1 G500 Creative Xtreme Gamer 
  hide details  
Reply
post #12 of 89
here are some of the issues that could be making atikmdag.sys BSOD

the symptoms

When running games or full screen video, some users may be shown a message stating ATIKMDAG has stopped responding but what successfully recovered. In some cases, the system wants continue to work as normally. Alternately, this error message may result in the system being recovered and the system may need to be reset. details:

The issue is generally caused by the graphics driver. It is caused by hardware or system issues. The most common causes for this issue include:

* Insufficient power
* bad Memory module
* OverClocking
* Motherboard/Memory Compatibility
* Overheating
* Defective Motherboard
* Wrong Drivers
* Bad PCI-E Slot

hope this helps

could also try without CCC installed and see if it sill gets the BSOD try also you could try running to hole system at stock to see if its somthing else hmmmmmmm

when my 4870x2 failed i was getting them every 15-30mins also could try a friends pc to see if you can
Edited by III-Kill-ZonE-III - 3/29/10 at 12:40pm
home computer
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
[intel core i7 930 @ 2.93ghz 0.993v] [ASUS Rampage III Gene x58 motherboard] [ 2X 1gb ati 5870s in cfx @ 850/1200 1.1v] [12gb 6x2gb nannya memory 1600mhz 1.66v 9-9-9-27] 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
[5x western digital blacks 640gb 64mb in raid 0] [sony blueraydrive/sony dvdrw drive] [Windows 7 Ultimate x64] [ dell UltraSharpU2311H widescreen 1080p lcd ] 
KeyboardPowerCaseMouse
[logitech black MX 5500 Keyboard] [corsair hx 650watt Power Supply] [corrsair 600T] [logitech black MX 5500 mouse] 
Mouse Pad
none 
  hide details  
Reply
home computer
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
[intel core i7 930 @ 2.93ghz 0.993v] [ASUS Rampage III Gene x58 motherboard] [ 2X 1gb ati 5870s in cfx @ 850/1200 1.1v] [12gb 6x2gb nannya memory 1600mhz 1.66v 9-9-9-27] 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
[5x western digital blacks 640gb 64mb in raid 0] [sony blueraydrive/sony dvdrw drive] [Windows 7 Ultimate x64] [ dell UltraSharpU2311H widescreen 1080p lcd ] 
KeyboardPowerCaseMouse
[logitech black MX 5500 Keyboard] [corsair hx 650watt Power Supply] [corrsair 600T] [logitech black MX 5500 mouse] 
Mouse Pad
none 
  hide details  
Reply
post #13 of 89
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by III-Kill-ZonE-III View Post
here are some of the issues that could be making atikmdag.sys BSOD

of symptoms

When running games or full screen video, some users may be shown a message stating ATIKMDAG has stopped responding but what successfully recovered. In some cases, the system wants continue to work as normally. Alternately, this error message may result in the system being recovered and the system may need to be reset. details:

The issue is generally caused by the graphics driver. It is caused by hardware or system issues. The most common causes for this issue include:

* Insufficient power
* bath Memory of module
* OverClocking
* Motherboard/Memory Compatibility
* Overheating
* Defective Motherboard
* Wrong Drivers
* Bad PCI-E Slot

hope this helps
Ive considered the psu but this issue is a very recent and a NEW problem, since my format about oh 2 weeks ago Ive had this issue, but before that I didnt have any problems related to this.

Im really trying to blame the display drivers.....But Im not entirely sure as I dont blue screen in ANY games at all.


Edit: Anyone care to tell me what driver version that are using? Whats the best version of the 10.3's?
Edited by CrazyNikel - 3/29/10 at 12:42pm
Project G
(18 items)
 
Project E
(16 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 4790k ASUS MAXIMUS VII HERO Evga GTX980ti +Backplate G.SKILL Sniper Gaming Series 16GB  
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
Crucial 256GB SSD Samsung F3 1TB Samsung F3 1TB Crucial 240GB SSD 
Optical DriveCoolingOSMonitor
Asus 24x Corsair H100i Windows 10 Home  QNIX 2710 2560x1440p 
KeyboardPowerCaseMouse
corsair k70 blue Evga SuperNova 750G2 Corsair 540 Logitech G602 
Mouse PadAudio
Hard surface pad Creative Sound Blaster Z--> Schiit Modi Optical... 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 860 3.6 1.25v(HT ON) Gigabyte P55 UD4P Asus5870 G.SKILL Ripjaws 4gb 1600(7-8-7-24-2N) 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
80GB X25-M Seagate 7200.10 250GB HDD Corsair H50 Rotating 
PowerCaseMouseAudio
650 Watt Seasonic Cooler Master Elite 361 RC-361-KKN1 G500 Creative Xtreme Gamer 
  hide details  
Reply
Project G
(18 items)
 
Project E
(16 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 4790k ASUS MAXIMUS VII HERO Evga GTX980ti +Backplate G.SKILL Sniper Gaming Series 16GB  
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
Crucial 256GB SSD Samsung F3 1TB Samsung F3 1TB Crucial 240GB SSD 
Optical DriveCoolingOSMonitor
Asus 24x Corsair H100i Windows 10 Home  QNIX 2710 2560x1440p 
KeyboardPowerCaseMouse
corsair k70 blue Evga SuperNova 750G2 Corsair 540 Logitech G602 
Mouse PadAudio
Hard surface pad Creative Sound Blaster Z--> Schiit Modi Optical... 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 860 3.6 1.25v(HT ON) Gigabyte P55 UD4P Asus5870 G.SKILL Ripjaws 4gb 1600(7-8-7-24-2N) 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
80GB X25-M Seagate 7200.10 250GB HDD Corsair H50 Rotating 
PowerCaseMouseAudio
650 Watt Seasonic Cooler Master Elite 361 RC-361-KKN1 G500 Creative Xtreme Gamer 
  hide details  
Reply
post #14 of 89
for some reason i want to say its the memory modules on the card, but idk ive had previous problems with my 5770s but after i put my ramsinks on the problems have gone away. could be that the memory modules are getting too hot or something.

to narrow it down it happens when im browsing the internet only. watching full screen movies/videos are fine for me. just when i scroll up and down a page alot it blue screens on me .
War Machine
(12 items)
 
Arctic Horizon
(21 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsGraphics
i7 6700k Asus Maximus VIII Formula EVGA 980Ti EVGA 980Ti 
RAMHard DriveCoolingCooling
32GB G.Skill TridentZ 3200 Samsung 850 Pro EK Supremacy EVO EK-Coolstream PE 360 
CoolingOSMonitorCase
EK-Coolstream CE 280 Windows 10 LG 34uc87c Phanteks Enthoo EVOLV ATX 
CPUMotherboardGraphicsGraphics
Intel i7 4790k Gigabyte SOC  EVGA 980Ti SC w/ EK-FC Titan X - Acetal+Nickel EVGA 980Ti SC w/ EK-FC Titan X - Acetal+Nickel 
RAMHard DriveHard DriveHard Drive
16gb Corsair Vengeance Western Digital Western Digital Samsung 850 Pro 
Hard DriveOptical DriveCoolingCooling
Crucial M550 LG DVD/CD-RW Heatkiller IV Pro Alphacool UT60 480mm 
CoolingCoolingOSMonitor
Alphacool XT45 480mm Corsair SP120 Windows 10 LG 34UC87C 
PowerCase
Corsair HX850 Phanteks Enthroo Primo 
  hide details  
Reply
War Machine
(12 items)
 
Arctic Horizon
(21 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsGraphics
i7 6700k Asus Maximus VIII Formula EVGA 980Ti EVGA 980Ti 
RAMHard DriveCoolingCooling
32GB G.Skill TridentZ 3200 Samsung 850 Pro EK Supremacy EVO EK-Coolstream PE 360 
CoolingOSMonitorCase
EK-Coolstream CE 280 Windows 10 LG 34uc87c Phanteks Enthoo EVOLV ATX 
CPUMotherboardGraphicsGraphics
Intel i7 4790k Gigabyte SOC  EVGA 980Ti SC w/ EK-FC Titan X - Acetal+Nickel EVGA 980Ti SC w/ EK-FC Titan X - Acetal+Nickel 
RAMHard DriveHard DriveHard Drive
16gb Corsair Vengeance Western Digital Western Digital Samsung 850 Pro 
Hard DriveOptical DriveCoolingCooling
Crucial M550 LG DVD/CD-RW Heatkiller IV Pro Alphacool UT60 480mm 
CoolingCoolingOSMonitor
Alphacool XT45 480mm Corsair SP120 Windows 10 LG 34UC87C 
PowerCase
Corsair HX850 Phanteks Enthroo Primo 
  hide details  
Reply
post #15 of 89
Quote:
Originally Posted by CrazyNikel View Post
Ive considered the psu but this issue is a very recent and a NEW problem, since my format about oh 2 weeks ago Ive had this issue, but before that I didnt have any problems related to this.

Im really trying to blame the display drivers.....But Im not entirely sure as I dont blue screen in ANY games at all.


Edit: Anyone care to tell me what driver version that are using? Whats the best version of the 10.3's?
hmmmmmm you could try 9.12 and give them a go or try the 10.3 without the display driver and see if you still get it hmmmmmmm

also could try
turn off windows aero and see if that helps too
home computer
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
[intel core i7 930 @ 2.93ghz 0.993v] [ASUS Rampage III Gene x58 motherboard] [ 2X 1gb ati 5870s in cfx @ 850/1200 1.1v] [12gb 6x2gb nannya memory 1600mhz 1.66v 9-9-9-27] 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
[5x western digital blacks 640gb 64mb in raid 0] [sony blueraydrive/sony dvdrw drive] [Windows 7 Ultimate x64] [ dell UltraSharpU2311H widescreen 1080p lcd ] 
KeyboardPowerCaseMouse
[logitech black MX 5500 Keyboard] [corsair hx 650watt Power Supply] [corrsair 600T] [logitech black MX 5500 mouse] 
Mouse Pad
none 
  hide details  
Reply
home computer
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
[intel core i7 930 @ 2.93ghz 0.993v] [ASUS Rampage III Gene x58 motherboard] [ 2X 1gb ati 5870s in cfx @ 850/1200 1.1v] [12gb 6x2gb nannya memory 1600mhz 1.66v 9-9-9-27] 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
[5x western digital blacks 640gb 64mb in raid 0] [sony blueraydrive/sony dvdrw drive] [Windows 7 Ultimate x64] [ dell UltraSharpU2311H widescreen 1080p lcd ] 
KeyboardPowerCaseMouse
[logitech black MX 5500 Keyboard] [corsair hx 650watt Power Supply] [corrsair 600T] [logitech black MX 5500 mouse] 
Mouse Pad
none 
  hide details  
Reply
post #16 of 89
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by Toan View Post
for some reason i want to say its the memory modules on the card, but idk ive had previous problems with my 5770s but after i put my ramsinks on the problems have gone away. could be that the memory modules are getting too hot or something.

to narrow it down it happens when im browsing the internet only. watching full screen movies/videos are fine for me. just when i scroll up and down a page alot it blue screens on me .
I know you dont mean to jack my thread....but your jacking my thread. Your issue(from what you just said) is not the same as mine.

On a side note, I run my fan at 100% all the time(noise doesnt bother me as Im strictly headphones).

Im about to put my 9800GT EE in and use that till I figure out whats wrong...Before that Im going to try some different drivers...Anyone have any pointers? I install everything when asked(except the lords of the rings thing lol). Should I not install the HDMI driver or what about the amd drag or whatever its called driver?

Edit: Reps given out to those who have helped.

Quote:
Originally Posted by III-Kill-ZonE-III View Post
hmmmmmm you could try 9.12 and give them a go or try the 10.3 without the display driver and see if you still get it hmmmmmmm

also could try
turn off windows aero and see if that helps too
Whats weird is my aero theme doesnt get all screwy when it starts to mess up...Its literally just my mouse icon and then the movie/anime and then blue screen each time. But Ill give this a try as well...why not.
Edited by CrazyNikel - 3/29/10 at 12:55pm
Project G
(18 items)
 
Project E
(16 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 4790k ASUS MAXIMUS VII HERO Evga GTX980ti +Backplate G.SKILL Sniper Gaming Series 16GB  
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
Crucial 256GB SSD Samsung F3 1TB Samsung F3 1TB Crucial 240GB SSD 
Optical DriveCoolingOSMonitor
Asus 24x Corsair H100i Windows 10 Home  QNIX 2710 2560x1440p 
KeyboardPowerCaseMouse
corsair k70 blue Evga SuperNova 750G2 Corsair 540 Logitech G602 
Mouse PadAudio
Hard surface pad Creative Sound Blaster Z--> Schiit Modi Optical... 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 860 3.6 1.25v(HT ON) Gigabyte P55 UD4P Asus5870 G.SKILL Ripjaws 4gb 1600(7-8-7-24-2N) 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
80GB X25-M Seagate 7200.10 250GB HDD Corsair H50 Rotating 
PowerCaseMouseAudio
650 Watt Seasonic Cooler Master Elite 361 RC-361-KKN1 G500 Creative Xtreme Gamer 
  hide details  
Reply
Project G
(18 items)
 
Project E
(16 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 4790k ASUS MAXIMUS VII HERO Evga GTX980ti +Backplate G.SKILL Sniper Gaming Series 16GB  
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
Crucial 256GB SSD Samsung F3 1TB Samsung F3 1TB Crucial 240GB SSD 
Optical DriveCoolingOSMonitor
Asus 24x Corsair H100i Windows 10 Home  QNIX 2710 2560x1440p 
KeyboardPowerCaseMouse
corsair k70 blue Evga SuperNova 750G2 Corsair 540 Logitech G602 
Mouse PadAudio
Hard surface pad Creative Sound Blaster Z--> Schiit Modi Optical... 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 860 3.6 1.25v(HT ON) Gigabyte P55 UD4P Asus5870 G.SKILL Ripjaws 4gb 1600(7-8-7-24-2N) 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
80GB X25-M Seagate 7200.10 250GB HDD Corsair H50 Rotating 
PowerCaseMouseAudio
650 Watt Seasonic Cooler Master Elite 361 RC-361-KKN1 G500 Creative Xtreme Gamer 
  hide details  
Reply
post #17 of 89
have you tried deleting that specific file "atikmpag.sys" on after you've gotten rid of all the ati files?
 
Zues Jr
(16 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 920 @ 3.8 1.25v Asus P6T Deluxe V2 Sapphire 5970 Corsair Dominators 3x2 TR3X6G1600C8D 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Intel X25 G2 80gb 1tb Caviar Black 1tb Cavi Green 1tb Caviar Green Western Digital Windows 7 Professional 64 Bit HP ZR30W + LG L226WTQ 22" 
KeyboardPowerCaseMouse
Filco majestouch cherry blue Corsair TX 750W Antec 1200 G500 
Mouse Pad
Steel Series 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel 3930K Asus Sabertooth X79 EVGA GTX 680 4GB FTW CORSAIR Vengeance 8GB (4 x 4GB) CMZ8GX3M2A1600C8R 
Hard DriveHard DriveHard DriveCooling
SSD Intel 80gb Caviar Black 1TB Caviar Green 1TB H100 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 7 64bit Professional HPZR30W + LG22" Flico Mechanical Blue Switches Corsair AX850 
CaseMouseMouse PadAudio
Corsair 650D G400 Steel Series XL Asus Xonar D2 PM 
  hide details  
Reply
 
Zues Jr
(16 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 920 @ 3.8 1.25v Asus P6T Deluxe V2 Sapphire 5970 Corsair Dominators 3x2 TR3X6G1600C8D 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Intel X25 G2 80gb 1tb Caviar Black 1tb Cavi Green 1tb Caviar Green Western Digital Windows 7 Professional 64 Bit HP ZR30W + LG L226WTQ 22" 
KeyboardPowerCaseMouse
Filco majestouch cherry blue Corsair TX 750W Antec 1200 G500 
Mouse Pad
Steel Series 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel 3930K Asus Sabertooth X79 EVGA GTX 680 4GB FTW CORSAIR Vengeance 8GB (4 x 4GB) CMZ8GX3M2A1600C8R 
Hard DriveHard DriveHard DriveCooling
SSD Intel 80gb Caviar Black 1TB Caviar Green 1TB H100 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 7 64bit Professional HPZR30W + LG22" Flico Mechanical Blue Switches Corsair AX850 
CaseMouseMouse PadAudio
Corsair 650D G400 Steel Series XL Asus Xonar D2 PM 
  hide details  
Reply
post #18 of 89
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by sotorious View Post
have you tried deleting that specific file "atikmpag.sys" on after you've gotten rid of all the ati files?
Deleted the one I could(found 3) and Im doing what you said + running driver sweeper in safe mode will post back later tonight with results. Ill be playing games for the better part of today but tonight Ill be watching some movies/anime.
Project G
(18 items)
 
Project E
(16 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 4790k ASUS MAXIMUS VII HERO Evga GTX980ti +Backplate G.SKILL Sniper Gaming Series 16GB  
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
Crucial 256GB SSD Samsung F3 1TB Samsung F3 1TB Crucial 240GB SSD 
Optical DriveCoolingOSMonitor
Asus 24x Corsair H100i Windows 10 Home  QNIX 2710 2560x1440p 
KeyboardPowerCaseMouse
corsair k70 blue Evga SuperNova 750G2 Corsair 540 Logitech G602 
Mouse PadAudio
Hard surface pad Creative Sound Blaster Z--> Schiit Modi Optical... 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 860 3.6 1.25v(HT ON) Gigabyte P55 UD4P Asus5870 G.SKILL Ripjaws 4gb 1600(7-8-7-24-2N) 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
80GB X25-M Seagate 7200.10 250GB HDD Corsair H50 Rotating 
PowerCaseMouseAudio
650 Watt Seasonic Cooler Master Elite 361 RC-361-KKN1 G500 Creative Xtreme Gamer 
  hide details  
Reply
Project G
(18 items)
 
Project E
(16 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 4790k ASUS MAXIMUS VII HERO Evga GTX980ti +Backplate G.SKILL Sniper Gaming Series 16GB  
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
Crucial 256GB SSD Samsung F3 1TB Samsung F3 1TB Crucial 240GB SSD 
Optical DriveCoolingOSMonitor
Asus 24x Corsair H100i Windows 10 Home  QNIX 2710 2560x1440p 
KeyboardPowerCaseMouse
corsair k70 blue Evga SuperNova 750G2 Corsair 540 Logitech G602 
Mouse PadAudio
Hard surface pad Creative Sound Blaster Z--> Schiit Modi Optical... 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 860 3.6 1.25v(HT ON) Gigabyte P55 UD4P Asus5870 G.SKILL Ripjaws 4gb 1600(7-8-7-24-2N) 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
80GB X25-M Seagate 7200.10 250GB HDD Corsair H50 Rotating 
PowerCaseMouseAudio
650 Watt Seasonic Cooler Master Elite 361 RC-361-KKN1 G500 Creative Xtreme Gamer 
  hide details  
Reply
post #19 of 89
i had the same error once i switched to RAID0 drives in win7 from a single drive on winXP. i had been running an o/c modded bios (RBE) and upon re-flashing back to stock bios the errors disappeared. now i just o/c through msi a/b without incident!
System
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-3930K @4.5Ghz Asus P9X79 LE Zotac GTX 1080 AMP G.SKILL Ripjaws Z Series 4x4GB 2400Mhz DDR3 
Hard DriveHard DriveOptical DriveOptical Drive
Samsung EVO 500GB SSD Seagate Barracuda 3TB LG WH14NS40 BD Rewriter Samsung SH-S223Q 
CoolingOSMonitorKeyboard
Corsair H100i Windows 10 x64 Enterprise Samsung UN43KU7500 43" Curved 4K LCD Motospeed Mechanical 
PowerCaseMouse
Antec HCP 1200 Watt CM HAF922 Sharkk 16K DPI Laser Mouse 
  hide details  
Reply
System
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-3930K @4.5Ghz Asus P9X79 LE Zotac GTX 1080 AMP G.SKILL Ripjaws Z Series 4x4GB 2400Mhz DDR3 
Hard DriveHard DriveOptical DriveOptical Drive
Samsung EVO 500GB SSD Seagate Barracuda 3TB LG WH14NS40 BD Rewriter Samsung SH-S223Q 
CoolingOSMonitorKeyboard
Corsair H100i Windows 10 x64 Enterprise Samsung UN43KU7500 43" Curved 4K LCD Motospeed Mechanical 
PowerCaseMouse
Antec HCP 1200 Watt CM HAF922 Sharkk 16K DPI Laser Mouse 
  hide details  
Reply
post #20 of 89
I see you run 3D clocks all the time. I have a gigabyte 5870 specifically this one. Read some of the reviews and you will see the issue.

http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16814125316

It has the same problem and it because of the bios on the card. The card never idles and fails when watching any type of video. I also cant get my windows scored because of that either. When I play games it works 100% though. Switch back to the idle clocks if you can and see if that helps while watching video.
Gaming Desktop
(22 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
i7-6850k @ 4.4Ghz Asrock X99 Taichi EVGA GTX 1070 SC EVGA GTX 1070 SC 
RAMHard DriveHard DriveCooling
Corsair Vengeance LED 32GB Zotac T500 OCZ TRION 150 EK Supremacy Evo x99 
CoolingCoolingCoolingCooling
XSPC D5 Dual Pump Laing D5 pump XSPC EX360 Triple Fan Radiator  Alphacool GPX 1070 block x 2 
CoolingOSMonitorKeyboard
XSPC EX480 Fan Radiator  Windows 10 Pro Crossover 27Q, Qnix QX2710 matte Rosewill Mechanical RK-9000BL with Cherry MX Black 
PowerCaseMouseMouse Pad
EVGA SuperNOVA 1300 G2  Corsair 900D Steelseries Rival XTrac Ripper 
AudioAudio
Schiit stack Phillips X2, K7XX, random IEM's 
  hide details  
Reply
Gaming Desktop
(22 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
i7-6850k @ 4.4Ghz Asrock X99 Taichi EVGA GTX 1070 SC EVGA GTX 1070 SC 
RAMHard DriveHard DriveCooling
Corsair Vengeance LED 32GB Zotac T500 OCZ TRION 150 EK Supremacy Evo x99 
CoolingCoolingCoolingCooling
XSPC D5 Dual Pump Laing D5 pump XSPC EX360 Triple Fan Radiator  Alphacool GPX 1070 block x 2 
CoolingOSMonitorKeyboard
XSPC EX480 Fan Radiator  Windows 10 Pro Crossover 27Q, Qnix QX2710 matte Rosewill Mechanical RK-9000BL with Cherry MX Black 
PowerCaseMouseMouse Pad
EVGA SuperNOVA 1300 G2  Corsair 900D Steelseries Rival XTrac Ripper 
AudioAudio
Schiit stack Phillips X2, K7XX, random IEM's 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD/ATI
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › BSOD atikmpag.sys(starting to rage me)