Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › CCC not working?
New Posts  All Forums:Forum Nav:

CCC not working?

post #1 of 9
Thread Starter 
Ok I'm having a problem with my CCC now. This has happeneved ever since I tried to install the 10.3 drivers. Right now I'm on 10.3 preview.

I ran driver sweeper and noticed that everytime i sweep my ATI drivers now, I have to do windows repair because my computer won't start up anymore.

CCC doesn't open and even if I reinstall it, it will not open. When I try to install new drivers, they don't show up as being updated and won't even let me run at the correct resolution.

I had to roll back drivers in device manager in order to get my cards working again. Anyone else having this problem as well?
Bloodraged M&M
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
| i7 920 D0 @ 4.2Ghz HT ON | | Foxconn Bloodrage | | 2 x Gtx 260 (65nm 192) SLI | | 6Gb (2x3) Corsair Dominator 1600 | 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
| 2x300Gb WD Velociraptors in Raid0|WD 1tb Green | | DVD Multi Recorder | | Vista Ultimate 64-bit | | 24" Acer P243w | Samsung T240HD 24" | 
KeyboardPowerCaseMouse
| Razer Lycosa | | X3 Ultra 800 Watt Modular Power Supply| | Standard U2-UFO Mountain Mods Case | | Steelseries Ikari Laser Mouse | 
Mouse Pad
| Steelseries | 
  hide details  
Reply
Bloodraged M&M
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
| i7 920 D0 @ 4.2Ghz HT ON | | Foxconn Bloodrage | | 2 x Gtx 260 (65nm 192) SLI | | 6Gb (2x3) Corsair Dominator 1600 | 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
| 2x300Gb WD Velociraptors in Raid0|WD 1tb Green | | DVD Multi Recorder | | Vista Ultimate 64-bit | | 24" Acer P243w | Samsung T240HD 24" | 
KeyboardPowerCaseMouse
| Razer Lycosa | | X3 Ultra 800 Watt Modular Power Supply| | Standard U2-UFO Mountain Mods Case | | Steelseries Ikari Laser Mouse | 
Mouse Pad
| Steelseries | 
  hide details  
Reply
post #2 of 9
What ATI cards are you using? Your sig rig has 260s listed.

Try disconnecting from the internet before doing a re-install of your drivers. I've noticed that windows tends to auto download drivers to get cards working, and sometimes this could cause errors.

Also, if there isn't anything specific within CCC that you want to do, you could try something like MSI Afterburner to set the speeds, profiles, and what not instead.

Either way, that's a pretty odd issue o_O
post #3 of 9
Thread Starter 
I'm using 5770s in crossfire.
Windows is not installing drivers on its own.

The problem isn't really that CCC won't open, it's that it won't install properly along with the drivers.
Bloodraged M&M
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
| i7 920 D0 @ 4.2Ghz HT ON | | Foxconn Bloodrage | | 2 x Gtx 260 (65nm 192) SLI | | 6Gb (2x3) Corsair Dominator 1600 | 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
| 2x300Gb WD Velociraptors in Raid0|WD 1tb Green | | DVD Multi Recorder | | Vista Ultimate 64-bit | | 24" Acer P243w | Samsung T240HD 24" | 
KeyboardPowerCaseMouse
| Razer Lycosa | | X3 Ultra 800 Watt Modular Power Supply| | Standard U2-UFO Mountain Mods Case | | Steelseries Ikari Laser Mouse | 
Mouse Pad
| Steelseries | 
  hide details  
Reply
Bloodraged M&M
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
| i7 920 D0 @ 4.2Ghz HT ON | | Foxconn Bloodrage | | 2 x Gtx 260 (65nm 192) SLI | | 6Gb (2x3) Corsair Dominator 1600 | 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
| 2x300Gb WD Velociraptors in Raid0|WD 1tb Green | | DVD Multi Recorder | | Vista Ultimate 64-bit | | 24" Acer P243w | Samsung T240HD 24" | 
KeyboardPowerCaseMouse
| Razer Lycosa | | X3 Ultra 800 Watt Modular Power Supply| | Standard U2-UFO Mountain Mods Case | | Steelseries Ikari Laser Mouse | 
Mouse Pad
| Steelseries | 
  hide details  
Reply
post #4 of 9
Thread Starter 
Anyone hear of this sort of problem? I'm still unable to update drivers and hope that I can fix this without having to reinstall windows.
Bloodraged M&M
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
| i7 920 D0 @ 4.2Ghz HT ON | | Foxconn Bloodrage | | 2 x Gtx 260 (65nm 192) SLI | | 6Gb (2x3) Corsair Dominator 1600 | 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
| 2x300Gb WD Velociraptors in Raid0|WD 1tb Green | | DVD Multi Recorder | | Vista Ultimate 64-bit | | 24" Acer P243w | Samsung T240HD 24" | 
KeyboardPowerCaseMouse
| Razer Lycosa | | X3 Ultra 800 Watt Modular Power Supply| | Standard U2-UFO Mountain Mods Case | | Steelseries Ikari Laser Mouse | 
Mouse Pad
| Steelseries | 
  hide details  
Reply
Bloodraged M&M
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
| i7 920 D0 @ 4.2Ghz HT ON | | Foxconn Bloodrage | | 2 x Gtx 260 (65nm 192) SLI | | 6Gb (2x3) Corsair Dominator 1600 | 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
| 2x300Gb WD Velociraptors in Raid0|WD 1tb Green | | DVD Multi Recorder | | Vista Ultimate 64-bit | | 24" Acer P243w | Samsung T240HD 24" | 
KeyboardPowerCaseMouse
| Razer Lycosa | | X3 Ultra 800 Watt Modular Power Supply| | Standard U2-UFO Mountain Mods Case | | Steelseries Ikari Laser Mouse | 
Mouse Pad
| Steelseries | 
  hide details  
Reply
post #5 of 9
I'm confused by your wording. So you cannot update drivers or you cannot get CCC to run?
post #6 of 9
idk if its teh same as me, im on the same pre drivers as you. when you try to install 10.3 the display drivers, do they install? cause when i try it the install takes like 5 seconds to complete, which doesnt seem right at all.

and when i try to open CCC, the only thing that opens is hydravision or w/e it is called.

maybe your not the only one with the problem because i cant install official 10.3.
War Machine
(12 items)
 
Arctic Horizon
(21 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsGraphics
i7 6700k Asus Maximus VIII Formula EVGA 980Ti EVGA 980Ti 
RAMHard DriveCoolingCooling
32GB G.Skill TridentZ 3200 Samsung 850 Pro EK Supremacy EVO EK-Coolstream PE 360 
CoolingOSMonitorCase
EK-Coolstream CE 280 Windows 10 LG 34uc87c Phanteks Enthoo EVOLV ATX 
CPUMotherboardGraphicsGraphics
Intel i7 4790k Gigabyte SOC  EVGA 980Ti SC w/ EK-FC Titan X - Acetal+Nickel EVGA 980Ti SC w/ EK-FC Titan X - Acetal+Nickel 
RAMHard DriveHard DriveHard Drive
16gb Corsair Vengeance Western Digital Western Digital Samsung 850 Pro 
Hard DriveOptical DriveCoolingCooling
Crucial M550 LG DVD/CD-RW Heatkiller IV Pro Alphacool UT60 480mm 
CoolingCoolingOSMonitor
Alphacool XT45 480mm Corsair SP120 Windows 10 LG 34UC87C 
PowerCase
Corsair HX850 Phanteks Enthroo Primo 
  hide details  
Reply
War Machine
(12 items)
 
Arctic Horizon
(21 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsGraphics
i7 6700k Asus Maximus VIII Formula EVGA 980Ti EVGA 980Ti 
RAMHard DriveCoolingCooling
32GB G.Skill TridentZ 3200 Samsung 850 Pro EK Supremacy EVO EK-Coolstream PE 360 
CoolingOSMonitorCase
EK-Coolstream CE 280 Windows 10 LG 34uc87c Phanteks Enthoo EVOLV ATX 
CPUMotherboardGraphicsGraphics
Intel i7 4790k Gigabyte SOC  EVGA 980Ti SC w/ EK-FC Titan X - Acetal+Nickel EVGA 980Ti SC w/ EK-FC Titan X - Acetal+Nickel 
RAMHard DriveHard DriveHard Drive
16gb Corsair Vengeance Western Digital Western Digital Samsung 850 Pro 
Hard DriveOptical DriveCoolingCooling
Crucial M550 LG DVD/CD-RW Heatkiller IV Pro Alphacool UT60 480mm 
CoolingCoolingOSMonitor
Alphacool XT45 480mm Corsair SP120 Windows 10 LG 34UC87C 
PowerCase
Corsair HX850 Phanteks Enthroo Primo 
  hide details  
Reply
post #7 of 9
Thread Starter 
They install very fast yeah. You can tell that it didn't install properly. When I try to open CCC, nothing opens. I can see it as a process being run in the task manager, but it does not pop up. Not even hydravision opens.
Bloodraged M&M
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
| i7 920 D0 @ 4.2Ghz HT ON | | Foxconn Bloodrage | | 2 x Gtx 260 (65nm 192) SLI | | 6Gb (2x3) Corsair Dominator 1600 | 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
| 2x300Gb WD Velociraptors in Raid0|WD 1tb Green | | DVD Multi Recorder | | Vista Ultimate 64-bit | | 24" Acer P243w | Samsung T240HD 24" | 
KeyboardPowerCaseMouse
| Razer Lycosa | | X3 Ultra 800 Watt Modular Power Supply| | Standard U2-UFO Mountain Mods Case | | Steelseries Ikari Laser Mouse | 
Mouse Pad
| Steelseries | 
  hide details  
Reply
Bloodraged M&M
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
| i7 920 D0 @ 4.2Ghz HT ON | | Foxconn Bloodrage | | 2 x Gtx 260 (65nm 192) SLI | | 6Gb (2x3) Corsair Dominator 1600 | 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
| 2x300Gb WD Velociraptors in Raid0|WD 1tb Green | | DVD Multi Recorder | | Vista Ultimate 64-bit | | 24" Acer P243w | Samsung T240HD 24" | 
KeyboardPowerCaseMouse
| Razer Lycosa | | X3 Ultra 800 Watt Modular Power Supply| | Standard U2-UFO Mountain Mods Case | | Steelseries Ikari Laser Mouse | 
Mouse Pad
| Steelseries | 
  hide details  
Reply
post #8 of 9
It smells like you have uninstalled CCC, this could have happened through driver sweeper.
I would suggest reinstalling the CCC software..

My Web Browser.
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
E8500 ASUS P5Q 5850 Dominator 1066 2 gig 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
5 x 750 GB 1 1 TB 1 1.5 TB 1 320 GB Pio 116 LG Blu/HD DVD W7 Ultimate 64 bit Veiwsonic 28 inch Sony 46 inch 
KeyboardPowerCaseMouse
G15 Coolermaster 650 Antec 1200 Razor 
  hide details  
Reply
My Web Browser.
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
E8500 ASUS P5Q 5850 Dominator 1066 2 gig 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
5 x 750 GB 1 1 TB 1 1.5 TB 1 320 GB Pio 116 LG Blu/HD DVD W7 Ultimate 64 bit Veiwsonic 28 inch Sony 46 inch 
KeyboardPowerCaseMouse
G15 Coolermaster 650 Antec 1200 Razor 
  hide details  
Reply
post #9 of 9
Thread Starter 
I always get the package that includes CCC and the drivers, so that's not the problem.
Bloodraged M&M
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
| i7 920 D0 @ 4.2Ghz HT ON | | Foxconn Bloodrage | | 2 x Gtx 260 (65nm 192) SLI | | 6Gb (2x3) Corsair Dominator 1600 | 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
| 2x300Gb WD Velociraptors in Raid0|WD 1tb Green | | DVD Multi Recorder | | Vista Ultimate 64-bit | | 24" Acer P243w | Samsung T240HD 24" | 
KeyboardPowerCaseMouse
| Razer Lycosa | | X3 Ultra 800 Watt Modular Power Supply| | Standard U2-UFO Mountain Mods Case | | Steelseries Ikari Laser Mouse | 
Mouse Pad
| Steelseries | 
  hide details  
Reply
Bloodraged M&M
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
| i7 920 D0 @ 4.2Ghz HT ON | | Foxconn Bloodrage | | 2 x Gtx 260 (65nm 192) SLI | | 6Gb (2x3) Corsair Dominator 1600 | 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
| 2x300Gb WD Velociraptors in Raid0|WD 1tb Green | | DVD Multi Recorder | | Vista Ultimate 64-bit | | 24" Acer P243w | Samsung T240HD 24" | 
KeyboardPowerCaseMouse
| Razer Lycosa | | X3 Ultra 800 Watt Modular Power Supply| | Standard U2-UFO Mountain Mods Case | | Steelseries Ikari Laser Mouse | 
Mouse Pad
| Steelseries | 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD/ATI
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › CCC not working?