Overclock.net › Forums › Intel › Intel - General › Sound issue
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Sound issue

post #1 of 2
Thread Starter 
I just need to figure out how to get sound out of my speakers... altec lansing.. theyre crap but i have them ... i just got my comp together ... checked the speakers , Un muted everything... installed a sound component... Can anyone help me??? Everything else is working.. i installed xp pro and everythings going great cept no sound .. highly appreciated.
Asus U52f laptop
(13 items)
 
  
CPUGraphicsRAMHard Drive
i3 processor integrated 4 gb 500 gig 
OSMonitorMouse
Windows 7 15.6" wireless logitech 
  hide details  
Reply
Asus U52f laptop
(13 items)
 
  
CPUGraphicsRAMHard Drive
i3 processor integrated 4 gb 500 gig 
OSMonitorMouse
Windows 7 15.6" wireless logitech 
  hide details  
Reply
post #2 of 2
Try hooking the speakers up to a CD player or something else. If you still can't get them to work then they're probably dead.
My System
(13 items)
 
  
CPUGraphicsRAMOS
Intel Core 2 Duo E6550 nVidia GeForce GTX 650 G.Skill DDR2 PC2-6400 PK Series 4-4-4-12 Windows 7 Enterprise 
MonitorKeyboardPowerCase
Acer S201HL Logitech Deluxe 250 305W Lenovo 
MouseMouse PadAudio
MS Trackball Optical N/A OnBoard 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUGraphicsRAMOS
Intel Core 2 Duo E6550 nVidia GeForce GTX 650 G.Skill DDR2 PC2-6400 PK Series 4-4-4-12 Windows 7 Enterprise 
MonitorKeyboardPowerCase
Acer S201HL Logitech Deluxe 250 305W Lenovo 
MouseMouse PadAudio
MS Trackball Optical N/A OnBoard 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Intel - General
Overclock.net › Forums › Intel › Intel - General › Sound issue