Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › SLI Problems...
New Posts  All Forums:Forum Nav:

SLI Problems...

post #1 of 5
Thread Starter 
Hey guys im having some SLi issues, i can be playing a game and then my screen just goes blue, but i can hear sound but no picture... does anyone know what would be causing this.

driver version. 81.98
Amd Athlon 64 x2 4200
2BG Ram
XP Pro
X-Fi fatality
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardOSMonitor
AMD Athlon 64 X2 DFI Lanparty Expert XP Pro 27" Olevia LCD 
KeyboardPowerCaseMouse
ZBoard Antec 550 Dual rail PSU Thermaltake Sharkcase Logitech G5 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardOSMonitor
AMD Athlon 64 X2 DFI Lanparty Expert XP Pro 27" Olevia LCD 
KeyboardPowerCaseMouse
ZBoard Antec 550 Dual rail PSU Thermaltake Sharkcase Logitech G5 
  hide details  
Reply
post #2 of 5
make sure your plugs are secure in the back of your tower have you been doing any overclocking recently are you finding this problem only in one certian game or all i need some more information you might also have a fulty graphics card maybe both are sadly if so you will have to rma them.. but i dont wanna jump to conclusions
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardOSMonitor
(Northwood) 2.8Ghz Dell motherboard Windows xp sp1 Dell E773c 
KeyboardPowerCaseMouse
dell Enermax 460W Dell 8300 Logitech MX 1000 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardOSMonitor
(Northwood) 2.8Ghz Dell motherboard Windows xp sp1 Dell E773c 
KeyboardPowerCaseMouse
dell Enermax 460W Dell 8300 Logitech MX 1000 
  hide details  
Reply
post #3 of 5
Have you installed all the updated and hotfixes to run the X2? Have you installed the newest drivers for that X-Fi? Those are 2 very sore spots with the expert board.

Also, SLi 7800s and a 550w PSU??? Isn't that a bit small for those 2 cards?
Back on Intel
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q6600 B3 DFI Lan Party P35 UT TR2 8800GTS 320Mb 4x1Gb Corsair Dominator DDR2 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
70Gb Raptor + 200Gb Raid 0+1 LiteOn DVD-ROM Vista Home Premium 64 Gateway FPD2275W 
KeyboardPowerCaseMouse
MS Internet Keyboard USB P&PC Turbo Cool 1kW Tt Kandalf MS Marblemouse 
  hide details  
Reply
Back on Intel
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q6600 B3 DFI Lan Party P35 UT TR2 8800GTS 320Mb 4x1Gb Corsair Dominator DDR2 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
70Gb Raptor + 200Gb Raid 0+1 LiteOn DVD-ROM Vista Home Premium 64 Gateway FPD2275W 
KeyboardPowerCaseMouse
MS Internet Keyboard USB P&PC Turbo Cool 1kW Tt Kandalf MS Marblemouse 
  hide details  
Reply
post #4 of 5
i thought that once you OC, it voids the warranty
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardOSMonitor
AMD Opteron 165 Denmark Foxconn Winfast nf4uk8aa WinXp Sp2 2xView Sonic 21in CRT 
KeyboardPowerCaseMouse
Saitek Eclipse Red ED. Hiper Type-R 580W Modular X-clear acrylic w/4 fans Mx1000 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardOSMonitor
AMD Opteron 165 Denmark Foxconn Winfast nf4uk8aa WinXp Sp2 2xView Sonic 21in CRT 
KeyboardPowerCaseMouse
Saitek Eclipse Red ED. Hiper Type-R 580W Modular X-clear acrylic w/4 fans Mx1000 
  hide details  
Reply
post #5 of 5
Quote:
Originally Posted by fiendofmine
i thought that once you OC, it voids the warranty
Maybe you just forget to tell them you oc'ed it then
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Athlon II X4 640 Gigabyte GA-MA770-UD3 7900GS <3 2x 2GB Corsair DDR2 + 2x 512MB of value stuff 
Optical DriveOSMonitorKeyboard
NEC AD-7170 Win 7 Asus VW193D-B A4 tech wireless 
PowerCaseMouseMouse Pad
Coolermaster Fractal Design Define R3 Gigabyte GM-M6800 Bright Mat 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Athlon II X4 640 Gigabyte GA-MA770-UD3 7900GS <3 2x 2GB Corsair DDR2 + 2x 512MB of value stuff 
Optical DriveOSMonitorKeyboard
NEC AD-7170 Win 7 Asus VW193D-B A4 tech wireless 
PowerCaseMouseMouse Pad
Coolermaster Fractal Design Define R3 Gigabyte GM-M6800 Bright Mat 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: NVIDIA
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › SLI Problems...