Overclock.net › Forums › Intel › Intel Motherboards › Help - system slow with new mobo
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Help - system slow with new mobo

post #1 of 4
Thread Starter 
bah i just installed my new motherboard
AOpen AX4SG-UN 856G Socket 478
i installed it fine
and when i booted it up it kinda goes slow and wierd once it hits the windows log on..
it gets to the log in screen and i log in and it says that i have to activate my windows o.O
then it takes like 5-10 min to get to the activation thing and then im lucky if it doesnt freeze
im not overclocked at all yet so i dont know what could be causing this..
can anyone please help me!!

~rabies
post #2 of 4
Did you do a clean install of Windows when you installed the new mobo?
Sig rig
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Q6600 G0 23A Asus P5K Deluxe Wifi HD 3870 2x2 GB G.Skill DDR2-800 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
2x250 GB Seagate RAID 0 + 320 GB Seagate Samsung SATA DVD Windows XP Pro/Vista Ultimate 64 bit Viewsonic VA2012wb 
KeyboardPowerCaseMouse
Saitek Eclipse Corsair HX620 Lian Li V2000b Logitech G7 
  hide details  
Reply
Sig rig
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Q6600 G0 23A Asus P5K Deluxe Wifi HD 3870 2x2 GB G.Skill DDR2-800 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
2x250 GB Seagate RAID 0 + 320 GB Seagate Samsung SATA DVD Windows XP Pro/Vista Ultimate 64 bit Viewsonic VA2012wb 
KeyboardPowerCaseMouse
Saitek Eclipse Corsair HX620 Lian Li V2000b Logitech G7 
  hide details  
Reply
post #3 of 4
Yep, once you make a major hardware change, you need to re install windows and by major I mean motherboard.
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardOSMonitor
Athlon 64 3700+ @ 3.0 DFI lan P UT Ultra-D Win XP Pro liquidvideo 17" LCD 
KeyboardPowerCaseMouse
a wal mart one truepower 2 550W Sunbeam Transformer razer diamondback 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardOSMonitor
Athlon 64 3700+ @ 3.0 DFI lan P UT Ultra-D Win XP Pro liquidvideo 17" LCD 
KeyboardPowerCaseMouse
a wal mart one truepower 2 550W Sunbeam Transformer razer diamondback 
  hide details  
Reply
post #4 of 4
Thread Starter 
oooh okay thanks
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Intel Motherboards
Overclock.net › Forums › Intel › Intel Motherboards › Help - system slow with new mobo