Overclock.net › Forums › AMD › AMD Motherboards › ASUS a8V
New Posts  All Forums:Forum Nav:

ASUS a8V

post #1 of 8
Thread Starter 
My first thread..post..thing...i just built my computer, and everything seems to be working as it should EXCEPT when i plug in my ipod it says i dont have a high speed USB hub. I have looked and there is no chance that i dont have USB 2.0. Any suggestions on fixing it?
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardOSMonitor
AMD3200+ ASUSA8V Xpee 17" 
KeyboardPowerCaseMouse
Microsoft 450WATT Generic MicrosoftIntellimouse 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardOSMonitor
AMD3200+ ASUSA8V Xpee 17" 
KeyboardPowerCaseMouse
Microsoft 450WATT Generic MicrosoftIntellimouse 
  hide details  
Reply
post #2 of 8
if you do not have service pack 1, you have no USB
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardOSMonitor
Athlon 64 3000+ @ 2.5ghz Gigabyte GA-K8N51GMF-9 XP Pro Corperate Philips 17 inch CRT 
KeyboardPowerCaseMouse
Fellowes Ergonomic 480W Tt Butterfly Thermaltake Swing Microsoft Optical 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardOSMonitor
Athlon 64 3000+ @ 2.5ghz Gigabyte GA-K8N51GMF-9 XP Pro Corperate Philips 17 inch CRT 
KeyboardPowerCaseMouse
Fellowes Ergonomic 480W Tt Butterfly Thermaltake Swing Microsoft Optical 
  hide details  
Reply
post #3 of 8
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by Chillaxed
if you do not have service pack 1, you have no USB
We'll before i formatted and put windows back on, i did download that and it didnt seem to help. Try again i suppose?
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardOSMonitor
AMD3200+ ASUSA8V Xpee 17" 
KeyboardPowerCaseMouse
Microsoft 450WATT Generic MicrosoftIntellimouse 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardOSMonitor
AMD3200+ ASUSA8V Xpee 17" 
KeyboardPowerCaseMouse
Microsoft 450WATT Generic MicrosoftIntellimouse 
  hide details  
Reply
post #4 of 8
Did you install the driver?
Not bad at all...
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q6600 @ 3.2 GHz 8x400 1.264V DFI LP DK P35-T2RS ECS N8800GT-512MX+ G.Skill 2x2GB DDR2 1000 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
MC G2 64GB + F3 1TB + WD Blue 500GB Samsung 16x DVDRW Windows 7 Professional x64 Vison 22" 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech Media Antec Neopower 550 Antec Three Hundred G500 
Mouse Pad
Cheapo 
  hide details  
Reply
Not bad at all...
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q6600 @ 3.2 GHz 8x400 1.264V DFI LP DK P35-T2RS ECS N8800GT-512MX+ G.Skill 2x2GB DDR2 1000 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
MC G2 64GB + F3 1TB + WD Blue 500GB Samsung 16x DVDRW Windows 7 Professional x64 Vison 22" 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech Media Antec Neopower 550 Antec Three Hundred G500 
Mouse Pad
Cheapo 
  hide details  
Reply
post #5 of 8
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by not2bad
Did you install the driver?
For the MOBO you mean?
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardOSMonitor
AMD3200+ ASUSA8V Xpee 17" 
KeyboardPowerCaseMouse
Microsoft 450WATT Generic MicrosoftIntellimouse 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardOSMonitor
AMD3200+ ASUSA8V Xpee 17" 
KeyboardPowerCaseMouse
Microsoft 450WATT Generic MicrosoftIntellimouse 
  hide details  
Reply
post #6 of 8
Yep
Not bad at all...
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q6600 @ 3.2 GHz 8x400 1.264V DFI LP DK P35-T2RS ECS N8800GT-512MX+ G.Skill 2x2GB DDR2 1000 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
MC G2 64GB + F3 1TB + WD Blue 500GB Samsung 16x DVDRW Windows 7 Professional x64 Vison 22" 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech Media Antec Neopower 550 Antec Three Hundred G500 
Mouse Pad
Cheapo 
  hide details  
Reply
Not bad at all...
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q6600 @ 3.2 GHz 8x400 1.264V DFI LP DK P35-T2RS ECS N8800GT-512MX+ G.Skill 2x2GB DDR2 1000 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
MC G2 64GB + F3 1TB + WD Blue 500GB Samsung 16x DVDRW Windows 7 Professional x64 Vison 22" 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech Media Antec Neopower 550 Antec Three Hundred G500 
Mouse Pad
Cheapo 
  hide details  
Reply
post #7 of 8
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by not2bad
Yep
Oh yeah i did install that. And i thought that something had gone wrong the first time i installed that( the reason i reinstalled windows) but its still doing the same. Im just trying to find somewhere to download the service pack.
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardOSMonitor
AMD3200+ ASUSA8V Xpee 17" 
KeyboardPowerCaseMouse
Microsoft 450WATT Generic MicrosoftIntellimouse 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardOSMonitor
AMD3200+ ASUSA8V Xpee 17" 
KeyboardPowerCaseMouse
Microsoft 450WATT Generic MicrosoftIntellimouse 
  hide details  
Reply
post #8 of 8
I know the SP2 updates automatically. You should be able to find it on Microsoft.com though
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD Motherboards
Overclock.net › Forums › AMD › AMD Motherboards › ASUS a8V