Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › 6800GS pci-e help
New Posts  All Forums:Forum Nav:

6800GS pci-e help - Page 2

post #11 of 12
Thread Starter 
ive not tried any of the 3d mark checks etc as i dont have the software. processor is over clocked but not the card, i get this problem even if stuck of factory settings.

ive updated the biso from F6 to F8 and still no go, this board is a dual biso board. its the nforce 4 K&N pro SLI baord, ive rebuilt the pc also but this problem doesnt always happen, out of turning the pc on 10 times it will happen say twice out of the 10 times. once ive turned it off and then back on again it works fine.
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardOSMonitor
AMD Athlon 64 4000+ gigabyte K&N pro SLI windows XP SP2 19" TFT 
KeyboardPowerCaseMouse
wireless 550w q-tec cool master black case logitech G5 mouse 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardOSMonitor
AMD Athlon 64 4000+ gigabyte K&N pro SLI windows XP SP2 19" TFT 
KeyboardPowerCaseMouse
wireless 550w q-tec cool master black case logitech G5 mouse 
  hide details  
Reply
post #12 of 12
Thread Starter 
just did a 3dmark 05 test and got 5909 3d marks with no errors
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardOSMonitor
AMD Athlon 64 4000+ gigabyte K&N pro SLI windows XP SP2 19" TFT 
KeyboardPowerCaseMouse
wireless 550w q-tec cool master black case logitech G5 mouse 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardOSMonitor
AMD Athlon 64 4000+ gigabyte K&N pro SLI windows XP SP2 19" TFT 
KeyboardPowerCaseMouse
wireless 550w q-tec cool master black case logitech G5 mouse 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: NVIDIA
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › 6800GS pci-e help