Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › No Vid Signal
New Posts  All Forums:Forum Nav:

No Vid Signal - Page 4

post #31 of 33
You could probably disable one of the slots.
New System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Athlon II X4 630 Biostar TA760G M2+ Sapphire HD5870 2GB EyeFinity 6 Edition Corsair 4 (2GB x 2) XMS2 DDR2 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
Hitachi Deskstar 750GB SATA HDD Windows 7 Ultimate (64) Dell 20" UltraSharp 2009W DKT Board EverGlide 
PowerCaseMouse
Antec TPQ-850 Cooler Master 832 A4 Tech X7 
  hide details  
Reply
New System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Athlon II X4 630 Biostar TA760G M2+ Sapphire HD5870 2GB EyeFinity 6 Edition Corsair 4 (2GB x 2) XMS2 DDR2 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
Hitachi Deskstar 750GB SATA HDD Windows 7 Ultimate (64) Dell 20" UltraSharp 2009W DKT Board EverGlide 
PowerCaseMouse
Antec TPQ-850 Cooler Master 832 A4 Tech X7 
  hide details  
Reply
post #32 of 33
Quote:
Originally Posted by TheKraken
BAHAHAHAHAHAHA!!! AAAHAHAHAHA!!! It wasn't plugged in all the way! AAHAHAA! Why didn't you geniuses realize that the waterblock might interfere with my installing the card all the way in? Whew! I thought I lost 500 bucks.

Anyway, I bought an All-in-Wonder card for temporary video, so I could troubleshoot. I checked to see if the die on my 7800 was broken or visibly cracked, but there were no signs of any damage, so I plugged it in w/o any heatsinks and BAM! I got a video signal. I think I peed a little when the screen came up.

So, I guess my question now is: can I use both cards at the same time? I have two PCI-e slots and I'd like to use the all-in-wonder for video capture if I may. Anyone kow?
You should be able to.. the 2nd pci-e slot is only 4x thoughm isn't it? it shoudl work for capture.
post #33 of 33
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by Johnnie Walker
You should be able to.. the 2nd pci-e slot is only 4x thoughm isn't it? it shoudl work for capture.
yeah, it is, but I think I can change the speed from the BIOS.
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core 2 Duo X6800 Xtreme Asus Striker Extreme 680i 2x GeForce 7800 GTX SLI 2x 1GB Dominator PC8500 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
150GB WD Raptor X Windows Vista Ultimate Dell 2007WFP 20.1 WS Saitek Eclipse 
PowerCaseMouse
PC P&C Silencer 610W Thermaltake Armor Logitech MX Laser 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core 2 Duo X6800 Xtreme Asus Striker Extreme 680i 2x GeForce 7800 GTX SLI 2x 1GB Dominator PC8500 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
150GB WD Raptor X Windows Vista Ultimate Dell 2007WFP 20.1 WS Saitek Eclipse 
PowerCaseMouse
PC P&C Silencer 610W Thermaltake Armor Logitech MX Laser 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: NVIDIA
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › No Vid Signal