Overclock.net › Forums › Overclockers Care › Overclock.net Folding@Home Team › FAH GPU Tracker V2
New Posts  All Forums:Forum Nav:

FAH GPU Tracker V2 - Page 37

post #361 of 445
Quote:
Originally Posted by AMD_Freak View Post

Installed another 560ti for SLI and wanted to run them both for the feb foldathon, Ive selected auto detect GPUs it found them both My SMP is running and GPU0 is running and GPU1 is showing it is running on the tracker see pic, but GPU0 is 20% and GPU1 is 0% and on my GPU meter on rainmeter is only showing GPU2 running the bottom GPU while top GPU sits idle..doing something wrong?
338

Did you turn off SLI before you started folding?
    
CPUMotherboardGraphicsGraphics
Intel i7 2600k ASUS P8Z77WS EVGA GTX 980 SC ACX 2.0 EVGA GTX 980 ACX 2.0 
GraphicsRAMPower
EVGA GTX 970 SC ACX 2.0 Mushkin Enhanced Blackline 8GB (2 x 4GB) 240-Pi... FirePower ZX Series 1250W 80Plus Gold 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsGraphics
Intel i7 2600k ASUS P8Z77WS EVGA GTX 980 SC ACX 2.0 EVGA GTX 980 ACX 2.0 
GraphicsRAMPower
EVGA GTX 970 SC ACX 2.0 Mushkin Enhanced Blackline 8GB (2 x 4GB) 240-Pi... FirePower ZX Series 1250W 80Plus Gold 
  hide details  
Reply
post #362 of 445
Quote:
Originally Posted by hertz9753 View Post

Did you turn off SLI before you started folding?

nope left it on as normal
TRiBaL_FiShII
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500K Gigabyte GA-P67A-UD5-B3 SLI - MSI 560GTX-TI Twin Frozr II/OC 8GB G.SKILL Ripjaws X1866 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
PlextorM3 Pro Series SSD x2 Western Digital Black Phantek PH-TC14PE W7x64 
MonitorKeyboardPowerCase
27" HP 2710m X2 Max Keyboard Cherry Reds w/ Red LEDS WASD yello... Seasonic X-1050w TrIBAL_fISh M0d 
MouseMouse Pad
Mionix NAOS 5000 SteelSeries Qck 
  hide details  
Reply
TRiBaL_FiShII
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500K Gigabyte GA-P67A-UD5-B3 SLI - MSI 560GTX-TI Twin Frozr II/OC 8GB G.SKILL Ripjaws X1866 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
PlextorM3 Pro Series SSD x2 Western Digital Black Phantek PH-TC14PE W7x64 
MonitorKeyboardPowerCase
27" HP 2710m X2 Max Keyboard Cherry Reds w/ Red LEDS WASD yello... Seasonic X-1050w TrIBAL_fISh M0d 
MouseMouse Pad
Mionix NAOS 5000 SteelSeries Qck 
  hide details  
Reply
post #363 of 445
anyone ...suggestions?
TRiBaL_FiShII
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500K Gigabyte GA-P67A-UD5-B3 SLI - MSI 560GTX-TI Twin Frozr II/OC 8GB G.SKILL Ripjaws X1866 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
PlextorM3 Pro Series SSD x2 Western Digital Black Phantek PH-TC14PE W7x64 
MonitorKeyboardPowerCase
27" HP 2710m X2 Max Keyboard Cherry Reds w/ Red LEDS WASD yello... Seasonic X-1050w TrIBAL_fISh M0d 
MouseMouse Pad
Mionix NAOS 5000 SteelSeries Qck 
  hide details  
Reply
TRiBaL_FiShII
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500K Gigabyte GA-P67A-UD5-B3 SLI - MSI 560GTX-TI Twin Frozr II/OC 8GB G.SKILL Ripjaws X1866 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
PlextorM3 Pro Series SSD x2 Western Digital Black Phantek PH-TC14PE W7x64 
MonitorKeyboardPowerCase
27" HP 2710m X2 Max Keyboard Cherry Reds w/ Red LEDS WASD yello... Seasonic X-1050w TrIBAL_fISh M0d 
MouseMouse Pad
Mionix NAOS 5000 SteelSeries Qck 
  hide details  
Reply
post #364 of 445
Check in MSI afterburner and see if its running at the clocks it is set to, sometimes when folding they will drop from 3d to 2d settings.
I have had to restart my PC to fix this.
Problem Child
(13 items)
 
TROUBLEMAKER
(14 items)
 
Alienbuild1
(13 items)
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 3930k Asus Rampage IV Extreme 7970 G.Skill 16g 1600 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Mushkin 120 SSD WD 1TB Asus 24x XSPC Raystorm 
CoolingOSMonitorPower
EK mobo waterblocks W7 Ultimate HP LA2205wg x 3 Antec 1000 TPQ 
Case
NZXT Switch 810 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 760 4.0@1.26v MSI P55-GD80 GTX 460 G.Skill 4x2gb ddr3 1600 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
WD 840gb Asus 24x H100i W7 Ultimate 
MonitorKeyboardPowerCase
HP LA2205wg  HP  1000 w Antec Lanboy Air 
Mouse
Microsoft Arc 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II 955 C3 ma790x-ud4p Radeon HD 5770 OC OCZ 800 4x2gb 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
2-500gb WD Caviar Blue raid0 LG Super Multi 24x, Asus 24x Windows 7 Ultimate 64 LG 23" 
PowerCase
Raidmax RX630Z Logisys Case 51 
  hide details  
Reply
Problem Child
(13 items)
 
TROUBLEMAKER
(14 items)
 
Alienbuild1
(13 items)
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 3930k Asus Rampage IV Extreme 7970 G.Skill 16g 1600 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Mushkin 120 SSD WD 1TB Asus 24x XSPC Raystorm 
CoolingOSMonitorPower
EK mobo waterblocks W7 Ultimate HP LA2205wg x 3 Antec 1000 TPQ 
Case
NZXT Switch 810 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 760 4.0@1.26v MSI P55-GD80 GTX 460 G.Skill 4x2gb ddr3 1600 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
WD 840gb Asus 24x H100i W7 Ultimate 
MonitorKeyboardPowerCase
HP LA2205wg  HP  1000 w Antec Lanboy Air 
Mouse
Microsoft Arc 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II 955 C3 ma790x-ud4p Radeon HD 5770 OC OCZ 800 4x2gb 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
2-500gb WD Caviar Blue raid0 LG Super Multi 24x, Asus 24x Windows 7 Ultimate 64 LG 23" 
PowerCase
Raidmax RX630Z Logisys Case 51 
  hide details  
Reply
post #365 of 445
Ok i figured it out, I had to delete the WU on that GPU ...GPU0 and GPU1 was different now my GPU meter is showing both are running at 922mhz and 100% load along with my CPU/ SMP..thx for the help
TRiBaL_FiShII
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500K Gigabyte GA-P67A-UD5-B3 SLI - MSI 560GTX-TI Twin Frozr II/OC 8GB G.SKILL Ripjaws X1866 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
PlextorM3 Pro Series SSD x2 Western Digital Black Phantek PH-TC14PE W7x64 
MonitorKeyboardPowerCase
27" HP 2710m X2 Max Keyboard Cherry Reds w/ Red LEDS WASD yello... Seasonic X-1050w TrIBAL_fISh M0d 
MouseMouse Pad
Mionix NAOS 5000 SteelSeries Qck 
  hide details  
Reply
TRiBaL_FiShII
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500K Gigabyte GA-P67A-UD5-B3 SLI - MSI 560GTX-TI Twin Frozr II/OC 8GB G.SKILL Ripjaws X1866 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
PlextorM3 Pro Series SSD x2 Western Digital Black Phantek PH-TC14PE W7x64 
MonitorKeyboardPowerCase
27" HP 2710m X2 Max Keyboard Cherry Reds w/ Red LEDS WASD yello... Seasonic X-1050w TrIBAL_fISh M0d 
MouseMouse Pad
Mionix NAOS 5000 SteelSeries Qck 
  hide details  
Reply
post #366 of 445
ive noticed ive been running for 10 hours now my smp has no ppd on it.But it seems to be running all cores are at 100%
338
post #367 of 445
Quote:
Originally Posted by solar0987 View Post

ive noticed ive been running for 10 hours now my smp has no ppd on it.But it seems to be running all cores are at 100%
338

Click on stats in V2 and then SMP. What does it read?
    
CPUMotherboardGraphicsGraphics
Intel i7 2600k ASUS P8Z77WS EVGA GTX 980 SC ACX 2.0 EVGA GTX 980 ACX 2.0 
GraphicsRAMPower
EVGA GTX 970 SC ACX 2.0 Mushkin Enhanced Blackline 8GB (2 x 4GB) 240-Pi... FirePower ZX Series 1250W 80Plus Gold 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsGraphics
Intel i7 2600k ASUS P8Z77WS EVGA GTX 980 SC ACX 2.0 EVGA GTX 980 ACX 2.0 
GraphicsRAMPower
EVGA GTX 970 SC ACX 2.0 Mushkin Enhanced Blackline 8GB (2 x 4GB) 240-Pi... FirePower ZX Series 1250W 80Plus Gold 
  hide details  
Reply
post #368 of 445
Quote:
Originally Posted by hertz9753 View Post

Click on stats in V2 and then SMP. What does it read?

338
post #369 of 445
What wu are you running now?
    
CPUMotherboardGraphicsGraphics
Intel i7 2600k ASUS P8Z77WS EVGA GTX 980 SC ACX 2.0 EVGA GTX 980 ACX 2.0 
GraphicsRAMPower
EVGA GTX 970 SC ACX 2.0 Mushkin Enhanced Blackline 8GB (2 x 4GB) 240-Pi... FirePower ZX Series 1250W 80Plus Gold 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsGraphics
Intel i7 2600k ASUS P8Z77WS EVGA GTX 980 SC ACX 2.0 EVGA GTX 980 ACX 2.0 
GraphicsRAMPower
EVGA GTX 970 SC ACX 2.0 Mushkin Enhanced Blackline 8GB (2 x 4GB) 240-Pi... FirePower ZX Series 1250W 80Plus Gold 
  hide details  
Reply
post #370 of 445
Quote:
Originally Posted by hertz9753 View Post

What wu are you running now?

338
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Overclock.net Folding@Home Team
Overclock.net › Forums › Overclockers Care › Overclock.net Folding@Home Team › FAH GPU Tracker V2