Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Operating Systems › Windows › Screen goes blank after windows loader
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Screen goes blank after windows loader

post #1 of 3
Thread Starter 
I'm on Vista Ultimate x64 and everything has gone pretty smooth until now. Yesterday around 10 I shut down my computer and it shut down fine. Today when I go to start it up about an hour ago it goes and starts up normally, goes through bios and such, but when it gets to the windows vista loader it does its normal moving bar thing and then about the time my login screen should come up it goes blank. So I start it up in safe mode which worked fine, attempted a system restore to 4 days ago and I still get the same problem. Even though it likely didn't do anything I also did a BIOS reset.

I'm pretty stumped...
New Puter
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
1055t Gigabyte 890FX UD5 XFX 5850 Gskill Ripjaws DDR3|1600 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Samsung F3 2x SATA LiteOn DVD Burner Noctua NH-D14 7 ultimate x64 
MonitorPowerCaseMouse
2 x 22 inch XFX 750|Modular Fortress FT02 Razer Mamba 
Audio
See Sig 
  hide details  
Reply
New Puter
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
1055t Gigabyte 890FX UD5 XFX 5850 Gskill Ripjaws DDR3|1600 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Samsung F3 2x SATA LiteOn DVD Burner Noctua NH-D14 7 ultimate x64 
MonitorPowerCaseMouse
2 x 22 inch XFX 750|Modular Fortress FT02 Razer Mamba 
Audio
See Sig 
  hide details  
Reply
post #2 of 3
In Safe Mode, check Event Viewer for errors.

In Safe Mode, try uninstalling display drivers.
Once again...
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 920 [4.28GHz, HT] Asus P6T + Broadcom NetXtreme II VisionTek HD5850 [900/1200] + Galaxy GT240 2x4GB G.Skill Ripjaw X [1632 MHz] 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
Intel X25-M 160GB + 3xRAID0 500GB 7200.12 Window 7 Pro 64 Acer H243H + Samsung 226BW XARMOR-U9BL  
PowerCaseMouseMouse Pad
Antec Truepower New 750W Li Lian PC-V2100 [10x120mm fans] Logitech G9 X-Trac Pro 
  hide details  
Reply
Once again...
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 920 [4.28GHz, HT] Asus P6T + Broadcom NetXtreme II VisionTek HD5850 [900/1200] + Galaxy GT240 2x4GB G.Skill Ripjaw X [1632 MHz] 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
Intel X25-M 160GB + 3xRAID0 500GB 7200.12 Window 7 Pro 64 Acer H243H + Samsung 226BW XARMOR-U9BL  
PowerCaseMouseMouse Pad
Antec Truepower New 750W Li Lian PC-V2100 [10x120mm fans] Logitech G9 X-Trac Pro 
  hide details  
Reply
post #3 of 3
Thread Starter 
Video drivers were corrupt, thanks Duckie.
New Puter
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
1055t Gigabyte 890FX UD5 XFX 5850 Gskill Ripjaws DDR3|1600 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Samsung F3 2x SATA LiteOn DVD Burner Noctua NH-D14 7 ultimate x64 
MonitorPowerCaseMouse
2 x 22 inch XFX 750|Modular Fortress FT02 Razer Mamba 
Audio
See Sig 
  hide details  
Reply
New Puter
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
1055t Gigabyte 890FX UD5 XFX 5850 Gskill Ripjaws DDR3|1600 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Samsung F3 2x SATA LiteOn DVD Burner Noctua NH-D14 7 ultimate x64 
MonitorPowerCaseMouse
2 x 22 inch XFX 750|Modular Fortress FT02 Razer Mamba 
Audio
See Sig 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Windows
Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Operating Systems › Windows › Screen goes blank after windows loader